LEU kviečia kolegijų absolventus įgyti universitetinį išsilavinimą
0 (0)

Lietuvos edukologijos universitetas siūlo kolegijų absolventams pasinaudoti galimybe įgyti universitetinį išsilavinimą vos per 1–2 metus.

kur-stotiKolegijų absolventai kviečiami studijuoti šias bakalauro studijų programas: anglų filologiją, fiziką ir informacines technologijas, bendrąsias technologijas, technologijų pedagogiką, biologiją, matematikos ir informatikos pedagogiką, geografiją, gocialinę pedagogiką, pradinio ugdymo pedagogiką, ikimokyklinio ir pradinio ugdymo pedagogiką, ikimokyklinę ir priešmokyklinę pedagogiką, muzikos pedagogiką, dailės pedagogiką, šokio pedagogiką.

Studijos trunka 1–2 metus (studijų trukmė priklauso nuo reikalingų surinkti studijų kreditų skaičiaus). Prašymų priėmimas ir dokumentų registravimas birželio 25 d.–liepos 4 d. ir rugpjūčio 25–29 d. 10.00–16.00 val. vyks į šias studijų programas: anglų filologiją, fiziką ir informacines technologijas, bendrąsias technologijas, technologijų pedagogiką, biologiją, matematikos ir informatikos pedagogiką, geografiją, socialinę pedagogiką, pradinio ugdymo pedagogiką, ikimokyklinio ir pradinio ugdymo pedagogiką, ikimokyklinę ir priešmokyklinę pedagogiką, muzikos pedagogiką.

Prašymų priėmimas ir dokumentų registravimas birželio 26 d.–liepos 3 d., liepos 7–10 d. ir rugpjūčio 25–28 d. 10.00–16.00 val. vyks į dailės pedagogiką ir šokio pedagogiką.

Informacija pasiteiravimui: Akademinių reikalų direkcija, tel. (8 5) 272 2246, el. paštas studijos@leu.lt.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.