Ligos DINGSTA, o moters grožis, žavesys, seksualumas ir paslapties magija SKLEIDŽIASI ( o galėjo baigtis labai blogai)
0 (0)

Ištrauka iš Praktinės Metodikos – “Kleopatros paslaptys arba Gimstanti Deivė” (Audiopratimai ir knygutė).

Mes esame trise: tu, aš ir liga, ir kurią pusę tu priimsi, ta ir laimės.
Avicena

Nedidelio miestelio vaistininkė pasakojo, kad visas savo klientes pažįsta asmeniškai, tokia jau mažų miestelių specifika. Su viena iš pirkėjų bendravo itin artimai. Moteris vaistininkei vis skųsdavosi, kad jai niekaip nepraeina įvairios moteriškos problemos ir ji vis priversta pirkti ir pirkti įvairius vaistus, kuriuos nurodo daktarai. Moteris visada būdavo susirūpinusi, nuliūdusi ir tai juk suprantama. Paskui kuri laiką ji kažkur dingo.

Vieną gražią dieną į vaistinę įžengė, ne neįžengė, o tiesiog „įplaukė“ spindinti ir savimi pasitikinti ta pati moteris, priversdama patalpoje esančius vyrus palydėti ją akimis. Vaistininkė ją net neiškarto pažino, tarsi du skirtingi žmonės. Moteris papasakojo, kad dalyvavo įvairiose saviugdos seminaruose ir viename iš jų išmoko dviejų nuostabių pratimų, vienas iš jų vadinasi – GIMSTANTI DEIVĖ, o kitas – SVEIKATOS IMPULSAS.

Pratimai UNIKALŪS tuo, kad sujungia savyje rytų išmintį su vakarų mokslu. Juose vienu metu sąveikauja MINTIS, VAIZDINYS, EMOCIJA ir KŪNAS. Jų pagalba ji ne tik pašalino visas moteriškas problemas, bet kardinaliai pasikeitė net iš vidaus. Ir tai pasak vaistininkės matėsi tiesiog akivaizdžiai.

Trumpai apie šiuos pratimus.

Pirmas pratimas vadinasi – Sveikatos Impulsas

Vienas audiopratimas – Sveikatos impulsas, kuris suaktyvina visus organizmo vidinius resursus ir nukreipia juos į pasirinktą vietą. Ir toje vietoje ar tame organe prasideda nuostabus gydomasis atstatomasis procesas. Šiuo konkrečiu atveju mes jį naudosim įvairioms moteriškoms problemoms pašalinti. Įvaldžius šį pratimą, jį galima naudoti ir bet kokiam organui padėti sveikti arba padėti nesusirgti.

Mes esame trise: tu, liga ir aš, ir kurią pusę tu priimsi, ta ir laimės, – taip sakė vienas žymiausių pasaulio medikų ir filosofų, kurio palikimas ir žinios aktualios ir šiomis dienomis, jomis naudojasi šių laikų medicina, ypač Rytuose.

Kaip mes dažniausiai elgiamės su sergančiu ar skaudančiu organu? Norime kuo greičiau, kuo skubiau atsikratyti skausmu. Todėl geriame nuskausminamuosius ar kitus daktaro išrašytus vaistus (ir dar paprašome, kad jie būtų kuo efektyvesni, kuo stipresni), kad greičiau atsikratytume skausmu ir pamirštume šį organą. Tai didelė klaida, sako Avicena.

Su sergančiu organu žmogus turi elgtis kaip su sergančiu, verkiančiu savo vaiku. Juk kai verkiantis vaikas ateina ir sako, kad jam ką skauda, mama jį paglosto, apkabina ir pabučiuoja, aišku, taip pat ir pas daktarą nuveda, kad pagydytų, jei to reikia. Nors dažnai, jei negalavimas lengvas, užtenka motinos glamonių, kad vaikas pasveiktų. Jokie tėvai sergančiam ir verkiančiam vaikui juk neduoda vien tik raminančių, kad šis nutiltų ir netrukdytų ir galima būtų jį kuo greičiau pamiršti.

Taip ir sergantis ar skaudantis organas jums signalizuoja, kad jam kažkas negerai ir būtina į tai atkreipti rimtą dėmesį, o nepasistengti įvairiais nuskausminamaisiais, jį „užčiaupti“. Taip problema tik gilės.

Kitas svarbus momentas – jau seniai daugelis mokslininkų įrodė, kad mintys materialios ir jomis, jei moki naudotis, tai galima paveikti tiek savo organizmą, tiek likimą.

Mokslininkai yra atlikę daugybę įvairių bandymų apie tai, kaip organizmą veikia savitaiga. Štai vienas iš jų. Lengvai užhipnotizuotam žmogui pasakoma, kad prie jo kūno priliečia įkaitintą metalinį strypą. Nors vietoj strypo žmogų paliesdavo elementariu rašikliu, tačiau prilietimo vietoje iš karto atsirasdavo odos nudegimas.

Štai dar vienas pavyzdys, kurį galite atlikti net ir dabar. Atsipalaiduokite, užsimerkite ir įsivaizduokite baltą lėkštę, kurioje guli prinokusi citrina. Dabar įsivaizduokite, kad paimate peilį ir lėtai pradedate pjauti citriną. Jūs pjaunate, o jos rūgščios sultys trykšta ant lėkštes… Ką jaučiate burnoje? Teisingai – seiles. Be to, Jums atsirado ne tik seilės, bet skrandyje išsiskyrė virškinimo sultys. Taigi Jūs pati, vaizduotės pagalba, savo organizme paleidote tam tikrus procesus.

Tam, kad prasidėtų pasirinkto organo sveikimo procesas ir buvo sukurtas šis audiopratimas, kuris taip pat sujungia keturis komponentus: mintį, vaizdą, emociją ir kūną.

Pratimas Gimstanti Deivė

Kitas šios praktines metodikos pateikiamų audiopratimų „Gimstanti Deivė“ atskleidžia visą užslėptą moters grožį, žavesį, seksualumą ir moteriškumą. Moteris IŠSISKLEIDŽIA tarsi lelija saulei patekėjus. Taip pat pratimas suteikia pasitikėjimo savimi, padeda savirealizacijai ir turi daugelio moteriškų ligų ir problemų prevencinę bei gydomąją galią.

Trumpai apie Praktinę Metodiką bei jos autorių

Šias unikalias žinias mes sudėjome į Praktinę Metodiką, kurią pavadinome „Kleopatros paslaptys arba Gimstanti Deivė”. Ši Metodika sujungia PSICHOLOGIJOS, KŪNO KULTŪROS ir MEDICINOS žinias. Kaip jau minėjome ją sudaro DU AUDIOPRATIMAI ir nedidelė KNYGUTĖ, kuri skirta šiems pratimams aprašyti. Joje taip pat yra gražių nuotraukų, tikrų istorijų bei išminties perliukų. Audiopratimai ir knygutė yra tik ELEKTRONINIAME variante!

Pratimų nauda:

  • Atsiranda PASITIKĖJIMAS savimi, emocinis stabilumas, ramumas ir pasitenkinimas. Išsiskleidžia visas moters žavesys, moteriškumas ir seksualumas. Moteris pradeda tarsi švytėti iš vidaus. Ji tampa ŽAVI ir PATRAUKLI.
  • Sustiprėjus tarpukojo raumenims, žymiai PAGERĖJA lytinio akto kokybė tiek moteriai, tiek jos partneriui. Moterys, kurios negalėdavo pajusti orgazmo, pradeda jį jausti. Dingsta frigidiškumas.
  • IŠNYKSTA ligos ir problemos, susijusios su gimda, šlapimo takais, kiaušidėmis, įvairūs uždegimai bei kitos moteriškos problemos.
  • Sveiksta ir stiprėja VISI kūno organai.

Apie autorių

Šios praktines metodikos UNIKALIŲ pratimų autorius – M. Norbekovas. Tai PASAULINĘ šlovę pelnęs psichologijos ir medicinos MOKSLŲ DAKTARAS, profesorius, Rytų kovos meistras (karate juodo diržo savininkas) bei daugelio pasaulinių bestselerių autorius. Kurdamas šiuos pratimus jis naudojo savo žinias ne tik kaip medikas bei psichologas, bet sujungė jas su RYTŲ PRAKTIKOMIS, kurias jis kaip tyrinėtojas studijavo įvairiuose senoviniuose Rytų medicinos traktatuose bei šventraščiuose.

Autorius kelias taip pat nebuvo lengvas. Jo gyvenimas prasidėjo nuo fizinės negalios, depresijos ir NORO NUSIŽUDYTI, o baigėsi PASAULINE ŠLOVE ir visuotinu pripažinimu.

Pabaigai

Kartą pas vieną išminčių atėjo mokinys ir norėdamas išprovokuoti savo mokytoją, atsinešė rankoje gyvą lakštingalą. Paslėpęs rankas už nugaros, jis nutarė paklausti mokytojo gyvą ar mirusį paukštį atsinešė. Šiam atsakius, kad gyvą, jis pasmaugs paukštį ir pasakys, kad mokytojas suklydo, o šiam pasakius, kad negyvą, jis išties lakštingalą ir parodys, kad mokytojas vėl klysta. Uždavus mokiniui, kaip jam atrodė, šį suktą klausimą, išminčius atlaidžiai nusišypsojo ir tarė: „Viskas tavo rankose“.

Todėl pasirinkimas, mano mielos, yra jūsų rankose. Tad rinkitės būti žavios, gražios, sveikos ir laimingos, nes jūs to vertos.

Plačiau sužinoti apie šią išties nuostabią metodiką, galite paspaudę nuorodą straipsnio apačioje, po nuotrauka.

Audiopratimai ir knygutė. Tik ELEKTRONINIS variantas!

Plačiau sužinoti apie šią išties nuostabią metodiką, galite paspaudę nuorodą:

PLAČIAU

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.