Meno terapijos seminarai su prof. Liudmila Lebedeva iš Maskvos
0 (0)

Kviečiame Jus net į du (mokomojo – terapinio formato) MENO TERAPIJOS seminarus su daugeliui gerai pažįstama prof. LIUDMILA LEBEDEVA iš Maskvos (sausio 9 d. ir sausio 11 d.).

Meno terapijos seminarai skirti psichologams, psichoterapeutams, meno terapeutams, menininkams, pedagogams, socialiniams darbuotojams bei visų šių sričių studentams. Taip pat seminare laukiami visi norintys geriau pažinti save, atskleisti bei vystyti savo asmeninius resursus.

• I seminaro tema: „Vidinis Angelas – egzistencinė meno terapijos technika, skirta asmeninei transformacijai“ (sausio 9 d., antradienį: 17.00 – 21.00 val.).
• II seminaro tema: „Dailės terapijos metodų taikymas emocinės atminties koregavimui“ (sausio 11 d., ketvirtadienį: 17.00 – 21.00 val.).

PLAČIAU APIE ŠIAS MENO TERAPIJOS SEMINARŲ TEMAS IR TECHNIKAS:

I tema (sausio 9 d.): Seminaro metu bus tyrinėjama „Vidinio angelo” tema – kaip metafora vienai iš mūsų „subpersonalijų“: vidinio resurso, paramos ir transformacijos potencialas savęs ir savo ateities įvaizdžio formavimui bei vystymui. Tai – autentiška, gili ir pozityvi egzistencinė meno terapijos technika, skirta asmeninei transformacijai. Šis dailės terapijos metodas leidžia, pasitelkiant psichoterapinį požiūrį, neįprastai tyrinėti dvasines, moralines ir vidinio kūrybiškumo temas.

II tema (sausio 11 d.): Seminaro metu Jūs susipažinsite su autorine dailės terapijos technika „Dovana kaip metafora”. Šis dailės terapijos metodas padeda ugdyti sąmoningumą ir paremia dalyvį, jam esant gilių emocinių įvykių fone. Autorinis dailės terapijos metodas remiasi poveikiu „blykščiojančios atminties išpuolis” (angl. Flashbulbmemory), kai aiškiai ir dažnai prisimenami įvykiai, sukėlę emocinius išgyvenimus. Emocinės atminties koregavimas yra sąlyga ugdyti užuojautos ir empatijos gebėjimus, reikšmingus asmeninio gyvenimo kokybės gerininimui ir profesiniam tobulėjimui.

• Dalyvaudami šiuose seminaruose, Jūs susipažinsite su autorinėmis meno terapijos technikomis, semsitės meno terapijos patirties, susipažinsite su kūrybiškais emocijų pažinimo ir valdymo metodais, padedančiais geriau jaustis darbe ar šeimoje, atrasite asmeninius išteklius, gerinančius tarpasmeninius santykius ir gyvenimo kokybę apskritai.

• Meno terapija leidžia žmogui atskleisti savyje neatpažintas galimybes, talentus, surasti naujus problemų sprendimo būdus, pasisemti stiprybės. Pasitelkiant savistabą turėsite galimybę peržvelgti savo gyvenimiškas elgesio strategijas – įvertinti asmeninių nesėkmių patyrimą ir jį įprasminti, apsvarstant jį kaip sau vertingą resursą.

Seminarų vedančioji: LIUDMILA LEBEDEVA (Maskva, Rusija) – pedagogikos mokslų daktarė, profesorė, Pozityvių technologijų ir konsultavimo instituto mokslo srities prorektorė. L. Lebedeva yra individualių meno terapijos technikų autorė. L.Lebedeva yra parašiusi daugelį knygų apie dailės terapiją. 2013 metais Lietuvoje buvo išleista viena iš jų – „Dailės terapija: teorija ir praktika“. Liudmila veda mokymus ir seminarus Rusijos Federacijoje ir Rytų Europoje, bendradarbiauja su praktinės psichologijos centrais ir institutais bei Australijos, Didžiosios Britanijos, Olandijos ir kitų šalių mokslininkais.

SEMINARŲ KAINOS:

• Vieno seminaro kaina: 45 Eur (registracijos patvirtinimui reikalingas 15 Eur avansinis mokėjimas).
• Dviejų seminarų kaina: 75 Eur (registracijos patvirtinimui reikalingas 25 Eur avansinis mokėjimas).
• Pageidaujantiems bus išduodami dalyvių pažymėjimai (5 akad.val./1 seminaras).
• Seminarai vyks rusų k.
• Dalyvių skaičius seminaruose ribotas (tik 14 dalyvių viename seminare) – seminarai praktiniai, todėl reikalinga registracija iš anksto el.p.: pazinimas.saviraiska@gmail.com ir avansinis mokėjimas registracijos patvirtinimui.

Mūsų rekvizitai mokėjimui iš anksto:
VšĮ SAVĘS PAŽINIMO IR SAVIRAIŠKOS STUDIJA
Įmonės kodas: 303011485
a.s LT957044060007887398

Seminarai vyks VšĮ SAVĘS PAŽINIMO IR SAVIRAIŠKOS STUDIJOJE, adresu: Vytenio g. 10, Vilnius (atskiras įėjimas iš kiemo pusės).

Registruotis galite el.p.: pazinimas.saviraiska@gmail.com,
tel. pasiteirauti 868444109, įvykis facebook’e>>

Daugiau informacijos apie mūsų studiją ir dailės terapijos seminarus galima rasti čia: www.pazinimassaviraiska.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.