Mesti rūkyti padės virtualus konsultantas
0 (0)

„iCoach“ – nemokamas internetinis konsultavimas sveikatos priežiūros klausimais, skirta padėti asmenims liautis rūkyti, ji sutaupys jums daug pinigų, leis jums geriau atrodyti ir jaustis bei paskatins jūsų skonio svogūnėlius vėl veikti.

Platforma, kuri yra nemokama, pateikiama 23 oficialiomis Europos Sąjungos kalbomis, taip pat ir lietuviškai. Buvo įrodyta, kad „iCoach“ yra veiksminga. Daugiau kaip 30 % žmonių, pasinaudojusių „iCoach“, liovėsi rūkyti.

„iCoach“ nėra numatyta tik tiems, kas nori liautis rūkyti. Ja taip pat siekiama informuoti tuos, kurie dar nėra pasiruošę užgesinti savo paskutinę cigaretę. Todėl „iCoach“ yra unikali. Vartotojui pateikiama trumpa anketa, pagal kurią nustatomas jo arba jos etapas penkių etapų liovimosi rūkyti procese. Anketoje įvertinamas vartotojo elgesys, požiūris ir motyvacija.

Penki „iCoach“ etapai yra:
1 etapas – Neplanuoju liautis
2 etapas – Turėčiau liautis, bet vis dar abejoju
3 etapas – Netrukus liausiuosi rūkyti
4 etapas – Ką tik lioviausi
5 etapas – Jau prieš kurį laiką lioviausi

Kaip veikia Icoach?
„iCoach“ veda vartotoją per įvairias visapuses interaktyvias priemones. Ji taip pat teikia individualizuotą grįžtamąjį ryšį, patarimus, metodus, užduotis bei trumpus testus. „iCoach“ kasdien elektroniniu paštu siunčia vartotojui patarimus kaip priminimą ir motyvacijos stiprinimo priemonę. Vartotojas gali įrašyti savo pažangą dienoraštyje. Kiekvieno mėnesio pabaigoje „iCoach“ sudaro konsultacijos ataskaitą. Ataskaitoje apžvelgiama vartotojo pažanga, kol jis ar ji pasieks paskutinį etapą.

Yra galimybė nemokamai atsisiųsti „iCoach“ į savo telefoną iš „Appstore“ ir „Google Play Store“. Numatytas „Panikos mygtukas” ekstra atvejams, kai labai norisi paimti cigaretę.

Daugiau info rasite čia: www.exsmokers.eu

Parengė:
Audrius Savickas


Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

1 Response

  1. Žygis parašė:

    http://www.exsmokers.eu/lt-lt/index
    nuoroda į Lietuvišką versiją ;]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.