Mokymų ir psichologinio konsultavimo centro renginiai
0 (0)

Lucas Marconnet / Unsplash

2020 Mokymo ir psichologinio konsultavimo centro komanda siūlo net tris renginius.

Sausio 22 d. Seminaras „Tapk savo gyvenimo Šeimininke“

Savo gyvenimo Šeimininkė nesiskundžia gyvenimu – ji jį gyvena. Džiaugiasi savo ir kitų žmonių sėkme, didele ir maža. Problemas sprendžia, o ne dejuoja. Ji nešoka pagal kitų užsakytą muziką ir nereikalauja, kad kiti šoktų pagal jos. Ji rūpinasi kitais, taip pat priima pagalbą iš kitų, tačiau visur jaučia ribas. Supranta, kas pasaulis jai nieko neskolingas ir ji neskolinga niekam.

Plačiau >>>

Vasario 20 d. Toksiškos emocijos. Kaip atsikratyti?

Mes visi labiausiai už viską norime būti laimingi. Tam, kad tokiais taptume, svarbu išmokti atpažinti ir įveikti emocijas, kurios verčia mus jaustis blogai. Visi jausmai mums yra svarbūs ir reikalingi. Pyktis, nerimas, kaltė, gėda ir pavydas taip pat. Šie jausmai ne tik nemalonūs, bet ir, ilgiau užtrukę, tampa pavojingi ne tik psichologinei, bet ir fizinei sveikatai. Tačiau jie būtini, nes mums suteikia informacijos, kad kažką gyvenime darome ne taip. Arba prie šio reagavimo būdo esame taip pripratę, kad net nežinome kitų būdų.

Plačiau >>>

Vasario 25 d. Ilgalaikė moterų asmeninio augimo grupė Kaune

Kviečiame moteris ir merginas Kaune prisijungti prie ilgalaikės moterų asmeninės augimo grupės. Grupinės terapijos pradžia vasario 25 diena. Geriausia investicija yra į save, savo asmeninį augimą ir tobulėjimą, psichologinių problemų sprendimą saugioje aplinkoje, viena kitą palaikant.

Plačiau >>>

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.