Myliu tave ir noriu, kad pasikeistum
0 (0)

2 Responses

  1. Jule parašė:

    O jis ima ir nebemeto tu ranksluosciu…
    Et kad taip paprastai, protingai ir konstruktyviai… :)
    Deja deja, realybej sunku taip veikti, o tie ranksluosciai ir kojines vis metos ir metos…
    Vakar isbandziau kita buda, nezinau, ar ilgam veiks:
    nusiunciau jam nuotrauka su skalbiniu deze ir apatiniais prie jos. Parasiau: „tu matai, kokie bjaurybes, tik vakar idejau vidun, o siandien laukan issoko :)”. Pasijuoke ir pasiule kelnaites nubausti, kaip kad daznai kate baudziam. Paklausiau ar siuksliu deze yra gera bausme padykusioms kelnaitems :) Ir tada kiek surimtejom, jis bande pasiiaiskint, kad vis nepataiko imest tiesiai i deze, o as paaiskinau, kad kasdien kaisioti jo purvinus apatinius man menkas malonumas. Prizadejo skirti daugiau tam laiko :)
    Na, o be viso to dar laukia kalnai pokyciu…bandysiu ir pagal sita schema kazka, dekui ir kantrybes visiems ;)

  2. Laura parašė:

    Man atrodo, kad vertetu varoti termina ‘prisitaikyti buityje ir kitur prie bendro gyvenimo kartu’, o ne ‘pasikeisti’. Nes retas kuris apsiriboja iprociu metyti rankluoscius keitimu… po to prireikia pamegti krepsini, atsisakyti draugu, daugiau/maziau sneketi, buti daugiau/maziau juokingesniam, uzsiimta ta ar kita veikla, pedantas visada uzsimanys kad ir kitas taptu pedantu, sedetojas prie PC tures lankyti opera, o kur dar visi niuansai su mesti gerti/rukyti/vartoti/losti ar visa kita, kas netrukdo susipazinti ir isimyleti ir prisiekti ‘iki grabo lentos’…
    Nemanau, kad zmones turi teise prasyti (reikalauti) kitus keistis. Turi myleti toki zmogu, koks jis yra ir priimti sprendima gyventi su juo su tokiu, koks jis yra. Yra paprastas demokratijos principas ‘laisve ir teise elgtis kaip nori, kol tai neriboja kitu laisviu’. Is sitos puses i skalbiniu metyma galima paziureti is daug perspektyvu ir vertinimas priklausytu nuo situacijos, bet visada lieka teise metyti tuos skalbinius taip kaip nores, neatsizvelgiant i jokius prasymus.. Nes tai tiesiog zmogaus teise, o kitas turi teise pasitraukti..

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.