Nesuprantu, ar jis tikrai jau nieko nebejaučia man?
0 (0)

11 Responses

  1. Amber parašė:

    Miela Juste.. jei jau nesigavo tai ir nebesigaus. Kad ir kiek kartu stengsiesi, atsiprasinesi… o kam? O del ko? Esi tokia kokia esi. Ir tikrai ateis i tavo gyvenima zmogus kuriam tavo poreikiai bus tokie pat svarbus kaip ir tau. Pati gyvenu UK ir galiu isivaizduoti nora tureti sau artima zmogu cia, kartu. O tavo pasakymas „reikalausiu daug demesio” priverte nusisypsoti, nes ta pati galeciau pasakyti ir apie save.
    Mylek save!! Moteris yra stipri butybe :). Buk laisva ir nepriklausoma. Paleisk ta zmoguti.. nes nera didesnes kancios kaip buti priklausomai nuo laukimo „parasys, neparasys?”… o jei ir parasys, tai po menesio laiko ir vel bus bemieges naktys su klausimu „parasys neparasys”. Ir zinai.. taip prarasi daug savo energijos. Anglija.. galimybiu salis. Susigalvok koki issuki sau. Nauja ideja! Bet ka!! Ir megaukis gyvenimu, megaukis siandiena!

  2. Kristina parašė:

    Puikus komentaras! Pati visai neseniai atradau „gyvenk savo gyvenimą” formulę, po 27 metų mamos nuolatinio kišimosi į mano gyvenimą aš jos vengiau, slėpiausi ir bėgau tolyn, vieną dieną kažkaip išsprūdo – MAMA, GYVENK SAVO GYVENIMĄ. Tuomet supratau, kad pati dažnai taip elgiuosi santykiuose, kurie anksčiau ar vėliau griūna būtent dėl per greito ir intesyvaus prisirišimo. Dabar dirbu su savimi ir puoselėju santykius, kartais nuklystu, bet laimei esu su nuostabiu ir kantriu vyru, su kurio pagalba augu ir mokausi.

    Santykiuose mažiau žiūrėkime vienas į kitą, žiūrėkime ir judėkime viena kryptim.

    Ačiū psichologei Rimvydei už primintas vertybes.

  3. Autorei parašė:

    Tiesiog per greitai pradėjote žarstyti priekaištus dėl asmeninių dalykų vos tik įsibėgėjus draugystei. Rūkymas ar kiti įpročiai – tai jo reikalas. Jeigu norės rodyti dėmesį, tai ir rodys, jeigu ne, neturėtumėte to reikalauti. Patinka jums tai ar ne, turite išmokti su tuo susitaikyti. Jūsų poelgiai parodo, kad nesiruošiate priimti žmogaus tokio, koks jis yra, todėl natūralu, kad savo elgesiu nesukeliante susižavėjimo kitam žmogui, be to, tai savotiška nepagarba. Kad ir kaip sunku būtų, nereikėtų parodyti, kad bendravimas su juo tarsi viskas, ką dabar turite ir ko desperatiškai siekiate. Iš tikrųjų užimtumas, savo veiklos, hobių turėjimas kur kas labiau traukia. Jūsų partneris turėtų būti jūsų gyvenimo dalis, tačiau ne visas pasaulis, turėtumėte išmokti į viską žiūrėti paprasčiau, nekelti tokių reikalavimų žmogui, su kuriuo santykiai kol kas tik pradeda įsibėgėti.

    • Kristina parašė:

      Ir ne tik pradeda įsibėgėti, bet ir vyksta ir vystosi ir klostosi. Nėra tokios santykių stadijos, kada gali pradėti dusinti kitą žmogų. Svarbu save stebėti nuolatos ir neleisti nuklysti į ego ir nuoskaudų šalį.

    • ana parašė:

      puiku, tiesiai i desimtuka!

  4. ash parašė:

    Labai tiketina kad vyra turi seima

  5. jau kažkur girdėta parašė:

    labai girdėta istorija, panašu, kad šis vyras taip žaidžia su merginomis, gražiai jomis pasinaudoja ir palieka yprastu jam būdu, ar jo vardas ne iš L raidės? teko ir man UK panašus nuotykis,atsiribojimo stilius ir braižas tas pats :);

  6. Saulelyda parašė:

    Ojojoj. Tas vyras greičiausiai nieko nežaidžia ir nesinaudoja. Tiesiog jis niekam ir nieko neprivalo. Jis pamatė, kad moteris lyg uraganas įsiveržė į jo gyvenimą nekviesta ir neprašyta. Žinutės „rašė ir neatrašė” yra vaikiška. Nustokit jūs vieni kitiems gyvenimą nuodyti ir savąjį matuoti žinutėmis. Nu neparašė, tai neparašė. Problemų nėra, kad dėl to nervintis? Moteris prisvilo prie jo it šlapias lapas prie uodegos. Deja, tai tipiškas išsiskyrusių lietuvių moterų elgesys. Jei palaikino facebooke nuotrauką, jos jau tuoktis skuba. Kuo daugiau žinučių, tuo mažiau meilės. Kuo daugiau kabinsitės ant kaklo, tuo toliau bėgs. Ką jis žadėjo? Nieko. Ką ji prisigalvojo? Dar nepradėjo normaliai draugauti, jau su ultimatumais.

  7. Edgaras parašė:

    Man kaip vyrui toks reguliavimasir šliaužiojimas paskui keliais tikrai ne prie širdies. Ir tokie dalykai vyksta dar pačioje santykių pradžioje, tai natūralu, kad tai atbaidys, bet kurį vyrą. Moteris matosi emociškai nesubrendusi elgiasi kaip kokia 16 metė.

  8. Ta parašė:

    Kaip visada, moterim, merginom vienintelis patarimas: susiraskit ka veiktiii! Neveltui kiekvieno straipsnio pabaigoje raso, kad susiraskit veikla kuri jums patinka. Is sito nieko neveikimo/netobulejimo visi pykciai, viskas kraunama vaikinams ant peciu, ka jus veiksit, kaip jausites, kokia bus jusu nuotaika, ka valgysit ir panasiai. Prisiimkit atsakomybe uz savo gyvenima ir baigsis visos bedos

  9. Kita parašė:

    Viespateliau, man taip pat tokie bajeriai su L!
    Gal susisiekiam? Suprantu, kad jums galbut si info nebeaktuali, bet man dabar labai sunku, kaip tik dabar jis dingo ir paliko mane visiskai sulauzyta :(

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.