Niekada neturėjau daug tikrų draugų
0 (0)

3 Responses

  1. Anonimas parašė:

    Dar gali buti ir taip, kad mergina nori viso drauges laisvo laiko sau. As to tikedavausi is draugu, kai as noriu, kad tu ateitum, o tu su kitais, tu turi juos mesti ir lekti pas mane. Bet kai pati susiradau daugiau draugu(atradusi nauju pomegiu), supratau, kad tik tu pats turi uzsipildyti savo laisva laika. Lankyti burelius, uzsiimti kazkuo naudingu namuose, padarius kazka gero, kita ryta dziaugdavausi, kad neleidau laiko su drauge parke, o padejau mamai virtuveje ir ismokau kazko naujo, uzsirasiau i sokiu bureli, i chora, gimnastika, floristika…. atradusi sau idomia veikla, tapsi idomesne ir kitiems, sutiksi bendraminciu :-)

  2. Arūnas parašė:

    Yra tik vienintelis draugas, kuris niekada neapgaus, nepaves, nepavydės, nemanuliuos ir neieškos savo naudos. Tai tavo kūrėjais ir atpirkėjas ir gelbėtojas Jėzus. Tik Jame rasi ramybę ir patikimumą.
    .apie Jį perskaityk Biblijoje Naujajame Testamente. Paprašyk tiesiog savais žodžiais, jis tave girdi ir labai laukia susitikimo su tavimi.

  3. Nesvarbu parašė:

    Kai aš maža buvau pamenu tai turejau daug draugu o kai užaugau tik dabar supratau kad jie nebuvo mano tikrais draugais jie manimi naudodavosi kažko buvau jiems naudinga ir net mane priversdavo daryti tai ko aš nenoriu daryti tas mane erzina ir nervina bet kai maža budavau aš jiems pasiduodavau leisdavau jiems naudotis manimi tad bijojau prarasti draugu aš visada galvodavau kad tai tikri mano draugai o kai ir sakiau kad dabar supratau pradejau galvoti ir apsvarstyti kai kuriu detaliu kodel aš jiems buvau naudinga ir reikalinga ir klausimas ar tikrai aš galiu buti jų auka.?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.