Nuoskaudų paleidimo stovykla moterims „LENGVUMAS“
0 (0)

Nuoskaudos slegia… Judėk į geresnį gyvenimą lengvu žingsneliu!

Jei mums nesiseka darbe, versle, vis tenka blogas viršininkas, prastėja sveikata, nesiseka sutarti su gyvenimo partneriu, greičiausiai turime nuoskaudų ar klaidingų įsitikinimų. O jų turime todėl, kad esame kažkam neatleidę arba jaučiatės/esate prieš kažką kalti ir neatsiprašę.

Atleidimas tikrai nėra viena lengviausių užduočių. Tačiau klausimas: TU NORI BŪTI TEISI AR LAIMINGA?

Atleidimas padeda susitvarkyti su dabartinėmis gyvenimo situacijomis, išlaisvina, padeda sveikti. Kuo labiau pykstame, laikome nuoskaudas, pasvajojame apie keršto planus, piktdžiugiškai domimės kaip nesiseka mūsų skriaudėjams, tuo labiau eikvojame SAVO vertingą energiją, kurią galime panaudoti savo geresnio gyvenimo kūrimui – geresnei sveikatai, materialinei gausai, gražesniems santykiams su tais, kuriuos mylite (tikra, nesuvaidinta Jūsų laimė – pats geriausias kerštas savo priešams, cha cha!).

Ar Jums būna situacijų, kai iš pažiūros visiška smulkmena Jus labai stipriai supykdo ar įskaudina? Tokios situacijos paprastai kažką primena iš anksčiau. Išsilaisvinus iš ankstesnių nuoskaudų, savaime pradėsite į gyvenimą reaguoti ramiau, atsiras energijos, sumažės tingulio jausmas, padaugės juoko ir šypsenos.

Atleidimas – tai dovana SAU.

Mes padėsime Jums:

  • Atleisti kitiems žmonėms;
  • Paleisti situacijas;
  • Atleisti sau;
  • Išsilaisvinti iš vidinių blokų.

Kokia stovyklos „Lengvumas“ nauda?

  • Stovykloje galbūt užsiauginsite storesnę odą, tačiau mūsų tikslas, kad po ta oda nebūtų. Tikslas – kad pasijustumėte lengva, kad nesinešiotumėte nuoskaudų, kaip kokių akmenų.
  • Stovykloje mes Jus išmokysime daugybės paleidimo ir valymosi technikų, atsipalaidavimo pratimų, meditacijų, kurios sutvarko pasąmonės lygmenyje visus neteisingus, neefektyvius įsitikinimus. Kadangi atėję iš vaikystės jie būna labai gajūs.
  • Pajusite vidinę ramybę ir harmoniją.
  • Vizualiai atjaunėsite maždaug 10 metų. Čia mūsų pastebėjimas iš praktikos – jei žmonėms pavyksta paleisti bent dalį skaudulių, jų veidai pasidaro ramesni, vaiskesni, tarsi net nušvinta, šypsenos tampa platesnės ir natūralesnės.

Stovyklos „Lengvumas“ ilgalaikė nauda:

  • Paleidusios nuoskaudas, jūs būsite drąsesnės. Mažiau bijosite nelogiškų dalykų, kurie nėra grėsmingi, tačiau primena praeities skaudulius. Jie mumyse verda, banguoja, ir vos tik mes prie jų prisiliečiame, pajuntame skausmą, kurio labai norime išvengti. Mes bijome atverti tą pūlinį, todėl nuo tų dalykų bėgame.
  • Pajusite didesnės energijos antplūdį. Kadangi nebereikės naudoti didžiulių energijos resursų tam, kad pabėgtumėte nuo skausmo, užslopintume pyktį ar kitas kylančias emocijas, nes jų tiesiog jau nebebus.
  • Nugara taps tiesesnė. Nuoskaudos mus slegia, ypač kaklo, gerklės sritį ir pečius. Kaip yra sunku, nulenkiame pečius. Kai kurie
  • Pagerės santykiai su žmonėmis. Artimais ir ne tokiais artimais. Kada mes turime vidinių pūlinių, nuoskaudų iš praeities, kiekvieno žmogaus poelgis labai skaudina. Kai jas išvalome, žymiai paprasčiau į viską reaguojame. Tada galime rinktis – pykti ar pažiūrėti su humoru, įvertinti, galbūt verta ir nerimauti.
  • Geriau pastebėsite ir įvertinsite kas vyksta aplink jus. Kai kažką skauda, net jei prie to esame pripratę, mes neturime energijos ir negalime sau leisti stebėti pasaulį ir jį adekvačiai vertinti.
  • Pagerėja sveikata. Mūsų jausmai gyvena kūne. Kai įvyksta įvykis ir mes neturim galimybės jausmų išjausti, toje vietoje susidaro fizinė įtampa ir nebeteka kraujas. Atsikračius nuoskaudų, toje vietoje pagerėja kraujotaka, pradeda tekėti energija. Kartais praktikų metu žmonės jaučia įvairius fizinius pojūčius – dilgčiojimą, traukimą, kutenimą, spaudimą, netgi skausmą, perštėjimą, įtampą. Tai būna laikina ir praeina. Kodėl tai vyksta? Prisiminkite, tą pojūtį, kai kurį laiką būna prispausta galūnė ir sutrinka kraujotaka. Kai po to atpalaiduojama ir vėl kraujas ima tekėti, tuomet jaučiame dilgčiojimą, badymą, skausmą, tirpimą. Su emociniais blokais vyksta tas pats. Vėliau įtampa „išsivaikšto“ viskas išsivalo ir mes juntame palengvėjimą. Onkologinės ligos, kaip jau seniai pastebėta, susijusios su ilgalaikėmis nuoskaudomis. Vėžys dar vadinamos „gerų žmonių liga“.
  • Kartais žmonės, padirbėję su savimi, po kurio laiko pastebi, kad jų svoris mažėja, nors nieko specialiai nedaro ir dietomis nekankina. Jų emocinis persivalgymas vykdavo dėl emocijų slopinimo. Kai nebėra ką slopinti, nebereikia ir persivalgyti.
  • Vizualiai atjaunėsite 10 metų. Konsultacijose bei seminaruose esame pastebėjusios, kad po praktikų moterų veidai tapdavo šviesesni, giedresni ir jaunesni.

Jūs nesužinosite kaip pakeisti pasaulį, bet išmoksite pakeisti savo požiūrį į stresines situacijas.

Kadangi norime, kad naujas žinias sėkmingai pritaikytumėte praktikoje, turime Jums pasiūlymą. Naujiems įgūdžiams užtvirtinti, po stovyklos 12 mėnėsių galėsite NEMOKAMAI konsultuotis (skambinti, rašyti, Skype‘u) su stovyklos lektorėmis.

Maksimalus dalyvių skaičius – 15. Kiekviena gausite daug individualus dėmesio.

Šalia bus patyrusios psichologės – psichoterapeutės, kurios padės saugiai išvalyti ir užgydyti sielos žaizdas:

Asta Petrauskienė: psichologė, NLP praktikė.
Gintarė Jurkevičienė: psichologė-psichoterapeutė (Kognityvinė – elgesio terapija).
Vitalija Mikutaitienė: psichologė-psichoterapeutė (Kognityvinė – elgesio terapija).

Laikas – birželio 25-27 dienomis
Kaina – 260 eurų.
Užsiregistravus iki balandžio 22 d. – 220 eurų
iki gegužės 12 d. – kaina 240 eurų
Mėgstančioms visą parą būti gryname ore, galima atsivežti ir įsikurti savo palapinėje. Tokiu atveju kaina 160 eurų, užsiregistravus iki gegužės 12 d. – 130 eur.

Į kainą įskaičiuota:

  1. Apgyvendinimas (kambariuose gyvensite po 2-3);
  2. Vegetariškos vaišės bent 3 kartus per dieną;
  3. Paskaitos, terapiniai užsiėmimai mažose grupelėse;
  4. Dalomoji medžiaga;
  5. Individuali profesionalios psichologės konsultacija;
  6. Pirties malonumai;
  7. 12 mėnesių garantija, palaikymas, konsultacijos pagal poreikį.

12 mėnesių garantija:

Jei po stovyklos 12 mėnesių taikysite visas išmoktas technikas, konsultuositės su mumis ir vis tiek nepajusite didesnės ramybės savo viduje, mes grąžinsime Jums pinigus. Tai reiškia, kad Jums reikia visiškai kitų dalykų arba dar nesate pasiruošusios pokyčiams.

Stovykos vieta – Survilų sodyba

Detalesnė informacija ir registracija el.paštu: mpkcentras@gmail.com arba telefonu 8-601-14262, renginys facebook’e.

DIENOTVARKĖ

Iliustracija: rawpixel.com

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

1 Response

  1. Asta parašė:

    Birželio 25-27 dienomis!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.