Pasaka Dviem
5 (1)

pagyvenusi-poraJie gyveno dviese – Jis ir Ji. Jie kažkur surado vienas kitą ir dabar gyveno vieną gyvenimą, kuris kartais buvo laimingas, o kartais liūdnas, kartais jie gyveno taikoje, o kartais pykosi, žodžiu, gyveno paprastą dvejų mylinčių vienas kitą žmonių gyvenimą. Jie buvo laimingi, nes buvo dviese!

Jis ant delno atnešdavo jai žvaigždes, kad aplink ją būtų šviesu, Jis patraukdavo debesys, kad saulė šviestų jai pro langą ir šildytų savo spinduliais, Jis statė jai namą, kuriame jai būtų jauku gyventi, Jis pernešdavo ją per balas, kad ji nesušlaptų kojų. Ir visi sakydavo: “Koks Jis idealus vyras! Su tokiu lengva būti laimingai! “ O jie tik klausydavo kitų ir šypsojosi, nes idealiu jį padarė Ji. Jis negalėjo būti kitoks šalia jos! Tai buvo jų paslaptis.

Ji sukūrė šiltą ir jaukią aplinką namuose, laukdavo jį sugrįžtant ir kėlėsi ankstų rytą, kad išlydėtų jį; Ji glostydavo jo plaukus ir drąsindavo, kai jam buvo sunku; Ji kantriai klausėsi jo pasakojimų apie medžioklę, kai jis norėjo būti išgirstas. Ir visi sakydavo „Žinoma Jis turi Ją nešioti ant rankų, Ji padaro jų gyvenimą laimingu“! O jie tik klausydavo kitų ir šypsojosi, nes Ji laiminga tik su Juo, todėl ir jam gali būti gera tik jų namuose.

Jie vis gyveno kartu, mylėjo vienas kitą ir buvo laimingi. O visi kiti galvojo, kaip galima taip ilgai kartu gyventi ir nenusibosti vienas kitam? O Jis ir Ji tik šypsojosi ir tylėjo. Jie mielai pasidalintų savo gyvenimo paslaptimi su kitais žmonėmis, tačiau Jų niekas neklausė šito stebuklingo recepto, nes nors tų žmonių buvo daug, bet jie buvo vieniši, net ir turėdami savo antrą pusę. Kiekvienas kuria savo pasaką….

P.S. O tiems kam smalsu, išduosiu šitos meilės receptą: į savo santykius įdėkite pagarbą, pasitikėjimą, kantrybę, švelnumą, šypseną, rūpestį; užpilkite tai tiesiog buvimu šalia mylimojo džiaugsmu ir papuoškite tikėjimu, kad jei Jūs kartu ir abu stengsitės dėl Jūsų santykių, jie bus tvirti kaip uola!

Kamila Golod
Emocinės sveikatos konsultantė
www.GeruEmocijuNamai.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 1 Vidurkis: 5]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.