Paskaita „Kaip padėti vaikams išgyventi tėvų skyrybas?“
0 (0)

Tėvų skyrybos kiekvienam vaikui, tiek mažamečiui, tiek sulaukusiam 18-iolikos, visada – didelis sukrėtimas. Kaip tėvams ir artimiesiems elgtis, kad šią skaudžią netektį jis kuo lengviau išgyventų, patars Paramos vaikams centro direktorė, psichologė psichoterapeutė Aušra Kurienė paskaitoje “Kaip padėti vaikams išgyventi tėvų skyrybas?”.

Bus aptariama skyrybų įtaka skirtingo amžiaus vaikams, pateikiama rekomendacijų, kaip tėvams elgtis konkrečiose situacijose ir reaguoti į tam tikrą atžalų elgesį, kaip suprasti vaikų jausmus.

Data ir laikas: 2018 m. spalio 10 d., 17.30-19.30 val.
Vieta: Lietuvos Nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka (Gedimino pr. 51, Vilnius), Konferencijų salė, 5 aukštas.
Skirta: tėvams, įtėviams, globėjams, seneliams ir visiems, kuriems aktualu, kaip padėti vaikams išgyventi tėvų skyrybas.

Renginys facebook’e.

Paskaita – nemokama, nes yra projekto “Kompleksinių paslaugų šeimai teikimas Vilniaus mieste” dalis, finansuojama Europos socialinio fondo lėšomis. Atvykstant būtina atsinešti UŽPILDYTĄ dalyvio apklausos anketą (https://goo.gl/7dc8t5).

Vietų skaičius – ribotas. Registracija vyksta iki spalio 8 dienos: https://goo.gl/UHk8vj

Apie Paramos vaikams centrą

Tai nevyriausybinė organizacija, nuo 1995 m. teikianti profesionalią, efektyvią, visavertę pagalbą vaikams ir šeimoms. Vykdomos programos: “Big Brothers Big Sisters”, “Antras žingsnis”, “Vaikystė be smurto”, “Pozityvi tėvystė”.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.