Patyriminė grupė „Open Circle“
0 (0)

Open Circle patyrimai – tam, kad pasijustum apdovanotas gilaus ryšio su žmogumi potyriu.

Jeigu jauti, kad gyvenime tau trūksta ryšio su kitais žmonėmis. Tau atrodo, jog tavo bendravimas su artimaisiais ir draugais yra paviršutiniškas. Jauti savo prabudimą ir tavęs nebetenkina aplinka, kuri tave supa. Svajoji sukurti ryšį, kuris tave praturtintų, įkvėptų, paskatintų, išmokytų.

Open Circle:

🌱Pasitikėti
🌱Atsiverti
🌱Būti savimi
🌱Būti visokiu
🌱Nesislėpti
🌱Sakyti tiesą
🌱Kurti ryšį
🌱Išgyventi savo ir kito gelmę
🌱Būti priimtu
🌱Jaustis dalimi ir visuma

Open Circle – mini pasaulis, čia viskas susiję, vienas pokytis viduje, sukelia pokyčius išorėje. Grupėje galime pamatyti viso gyvenimo atspindį: kaip mes gyvename, mezgame ryšį, ko sau neleidžiame, kas mums svarbu, ko bijome, vengiame, kokie įsitikinimai mus skatina nepasitikėti ir pasislėpti nuo savęs ir kitų.

Open Circle esmė – paprastume. Čia nėra paskaitų ar pamokymų, viską patirsite patys, atliksim įvairias užduotis ir eksperimentus. Naudosim savo kūną, protą ir jausmus. Bus meditacijų, judėjimo, kalbėjimo, tylėjimo, prisilietimų.

Grupėje daug lengviau, nes vieno žmogaus transformacija, skatina kito žmogaus transformaciją, vieno žmogaus drąsa, gali įkvėpti visus likusius, vieno žmogaus atvirumas gali paskatinti kitus būti atvirais.

Mes esame vieni dėl kitų!
Atraskime ryšio gelmę iš naujo!

Su meile,
Evelina 🖤


Open Circle susitiksime kartą per savaitę, ketvirtadieniais nuo 20:00 iki 21:30val., Kaune, Vilniaus g. 10 – 7.

Investicija – 10eur

Registracija ir klausimai:
📧evelina.psichologe@gmail.com
☎️+37069911367
arba FB žinute

Reginys: https://www.facebook.com/events/536337846810148/


Evelina Vasiljeva – psichologė ir geštalto terapijos praktikė, Intuityvios terapijos įkūrėja, Open Circle patyrimų vedėja.
Asmeninių bei profesinių ieškojimų ir atradimų keliu Evelina eina jau 10 metų, praktikuoja jogą ir meditaciją, todėl šią sritį mielai jungia su terapiniu darbu. Mokėsi Vipasanos meditacijos, dalyvavo Ekvadoro šamanų ceremonijose, nuo 2013 metų praėjo nemažai grupinės psichoterapijos ir asmeninės terapijos valandų pas įvairius Geštalto psichoterapeutus, dalyvavo šokio ir kūno terapijos, kontaktinės improvizacijos, garso ir meno terapijos užsiėmimuose ir mokymuose.
Vidinių atradimų kelyje sukauptą patirtį Evelina taiko, padėdama žmonėms tapti labiau sąmoningais, įgalindama juos rasti atsakymus savo viduje bei patirti vientisumo jausmą.

Daugiau:
https://www.facebook.com/intuityvi/
https://www.facebook.com/intuityviterapija/
https://www.instagram.com/intuityvi.terapija/

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.