PO BLAIVIŲ NAUJŲJŲ METŲ – ŠUOLIS Į LEDINĘ EKETĘ. TAI GALI VISI!
0 (0)

Kiekvienų metų sausio 1-ąją dieną visi pasaulio „ruoniai” rengia simbolinį susitikimą vandenyje. Kiekvienas atskirai, kartu su savo šeima ar bendruomene tam tikrą valandą panyra į savo eketę: upėje, ežere ar tiesiog jūroje, liudydamas beribes žmogaus dvasines ir fizines galias.

„Daugelis duodame sau visokių pažadų, ką pradėsime daryti arba ko nebedarysime nuo naujųjų metų. Tai lyg diena, nuo kurios galėtų prasidėti sveikesnis, geresnis, kokybiškesnis gyvenimas. Mums, sveikuoliams, tai yra šventė, kai visi galime susitikti vandenyje tą pačią dieną, sutartu laiku ir patvirtinti sau, savo artimiesiems ir draugams, kad sveiko gyvenimo būdas pašalina nepagrįstas baimes gamtai, padidina kūno galimybes ilgiau išlikti jaunu, energingu ir sveiku, o sielą nuteikia prasmingam buvimui ant šios žemės“, – prie pasaulinės ruonių solidarumo dienos prisijungti kviečia Lietuvos sveikuolių sąjungos viceprezidentė Sigita Kriaučiūnienė. Miestų ir vietovių, kur vyks maudynės, sąrašas skelbiamas sveikuoliai.lt.

Lietuvos sveikuolių sąjunga taip pat skelbia ledinių maudynių nuotraukų konkursą, kuriam nuotraukas galima siųsti el. paštu simonas@sveikuoliai.lt iki 2017 m. vasario 1 d. Konkurso nugalėtojai apdovanojami Palangos ruonių maudynėse, vasario mėnesio viduryje.

Nuotraukų galerija iš 2016 m. ledinių maudynių.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.