Praktiniai – kūrybiniai muzikos terapijos užsiėmimai visai šeimai
0 (0)

seimu-klubas-LOGO-1

Vilniaus visuomenės sveikatos biuras, vykdydamas „Šeimų klubo“ programą šiais metais organizuoja paskutinę veiklą – muzikos terapijos užsiėmimus.

Muzikos užsiėmimus ves savo srities profesionalė Nadežda Kiseliova – Žukovska. Užsiėmimai organizuojami remiantis geriausiais šiuolaikinio vaikų muzikinio ugdymo pavyzdžiais bei muzikos terapijos principais. Grupelės renkamos nedidelės. Kiekvienam vaikui skiriamas kokybiškas dėmesys.

Muzikos saviraiškos užsiėmimai su muzikos terapijos elementais  skatina vaikų raidą, stimuliuoja mąstymo, kalbos, judesio procesus, stiprina socialinius įgūdžius, suvokimą apie save bei supantį pasaulį, padeda pažinti emocijas, spręsti specifines psichologines bei elgesio problemas.

Muzikos užsiėmimo metu orientuojamasi į patį procesą. Patiriant žaidimo džiaugsmą, malonumą muzikuojant, ugdoma: kūrybiškumas, pasitikėjimas savimi, stiprinamos lyderio savybės, o taip pat gebėjimas būti grupės dalimi – gebėjimas kurti kartu, jausti aplinką ir mokėti prisitaikyti joje, išlaukti savo eilės ir kt. Taip pat muzikos pamokėlių metu stiprinami tėvų ir vaikų tarpusavio ryšiai, kuomet jie skiria vienas kitam dėmesį, bendrauja per muziką, veikia kaip komanda.

Dalyvauti gali tėvai ir vaikai nuo 3 metų amžiaus, dalyvių skaičius ribotas (viename užsiėmime gali dalyvauti iki 10 asmenų). Viena šeima gali registruotis į vieną užsiėmimą. Užsiėmimai vyks šeštadieniais:

•    Lapkričio 28 d. I grupė – nuo 14:00 val. iki 15:00 val., II grupė – nuo 15:30 – 16:30 val.
•    Gruodžio 5 d. I grupė – nuo 14:00 val. iki 15:00 val., II grupė – nuo 15:30 – 16:30 val.
•    Gruodžio 12 d. I grupė – nuo 14:00 val. iki 15:00 val., II grupė – nuo 15:30 – 16:30 val.

Užsiėmimai vyks Muzikos terapijos paslaugų centre, adresu: P. Vileišio g. 12, Vilnius.
Kviečiame registruotis, el. paštu: zana.milisiunaite@vvsb.lt, tel. nr. (8 5) 205 3417.

Žana Milišiūnaitė / Visuomenės sveikatos stiprinimo specialistė
vvsb.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.