Praktinis pažintinis patyrimų seminaras „Myliu save”
0 (0)

pokyciu-dinamika

Artėjant melancholiškam rudeniui, kviečiu į susitikimą su savimi! Kaip medžiai rudenį ramiai numeta lapus, taip aš siūlau nusimesti užsidėtas kaukes, išlipti iš visuomenės sukurtų rėmų.

Atėjo metas išlaisvinti ir paleisti nuoskaudas, baimes bei neigiamas emocijas, kurios nuodija gyvenimą. Pažinę, priėmę ir pamilę save galėsime gyventi jausdami harmoniją, ramybę ir meilę sau bei aplinkai.

Ar myli save?

Ar myli save, kai gyvenimas klostosi tau nepalankia linkme?  Ar leidi sau būti nuoširdžiu su savimi? Ar gyveni taip, kaip iš tikrųjų nori?  Ar žinai, kaip priimti ir pamilti save?

Mes patys kuriame savo pasaulyje baimę arba meilę. Kuo dažniau gyvename jausdami meilę, tuo greičiau ir lengviau išnyksta visi kaltinimai gyvenimui, jog jis – neteisingas. Noras įtikti kitiems, išdidumas bei tikrojo savęs nepriėmimas nutolina mus nuo meilės sau. Baimių ir skausmo išnykimas – tai meilės sau pasekmė, mylėdami save sugrįžtame į savo jėgos ir ramybės centrą.

Lengva tada, kai nemeluoji sau, kai gyveni iš tiesos centro. Ignoruojant save, gyvenimas tampa skausmingas ir slegiantis. Tačiau nesvarbu, kaip toli nuklystame nuo savo tiesos centro, visada yra keliukas, kuriuo galime grįžti atgal. Pamilus save, keičiasi santykiai su artimaisiais, kinta požiūris į gyvenime vykstančius įvykius (nuoskaudas, pykčius, konfliktus). Paleidę praeities nuoskaudas bei atleidę įskaudinusiems žmonėms, tampame laisvi nuo mus slegiančių įtampų.

Mes lengvai pastebime kitų stipriąsias savybes, susižavim jomis, patyrimų seminare išmoksime pastebėti savus privalumus bei džiaugtis savimi ir savo išskirtinumu.

Kam skirtas seminaras? Praktinis pažintinis patyrimų seminaras skirtas visiems, siekiantiems pažinti ir pamilti save, išgirsti savo širdies balsą.

Pagrindinis principas – orientacija ne į žinias, bet į betarpišką patyrimą.

Metodai ir praktikos: gyvenimo misijos bei meilės sau meditacijos; sąmoningo kvėpavimo  sesijos; autentiško šokio bei judesio terapijos praktikos; paleidimų ir atleidimo praktikos.

Būtina registracija, nes vietų skaičius ribotas.

DATA: 2014 m. rugsėjo 20-21 d.
VIETA: Jauki salė Klaipėdoje (bus patikslinta)
KAINA: 299 Lt, užsiregistravus iki rugsėjo 1 d. – 249 Lt. Į kainą įskaičiuoti pietūs bei arbata.
REGISTRACIJA: pokyciudinamika@gmail.com arba 8 614 02828
Registracijai būtinas avansas 100 Lt (negrąžinamas).

Nuoširdžiai,

Valda
pokyciudinamika.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.