fbpx

Psichologas atsako

6 Responses

  1. Viktė parašė:

    Laba diena.
    Neseniai kreipiausi į psichiatrą, kuris pasakė, jog greičiausiai turiu asmenybės sutrikimų, tačiau konkrečiau jų neįvardijo. Kiek teko skaityti, tai nėra liga, kurią būtų galima išgydyti, tačiau ką tokiu atveju daryti, jei šis sutrikimas trukdo kasdieniam gyvenimui? Svarbiausias klausimas – ar bandyti kažkaip priimti ir susitaikyti su tais sunkumais ir skausmu, ar vis dėl to galima kažką pakeisti? Taip pat neaišku, ar tai paveldimi dalykai ar įgyjami, kur ta riba tarp savito asmenybės bruožo, kuris tiesiog nepakeičiamas ir sutrikimo, kurį galima gydyti? Ačiū

  2. Valerija parašė:

    15 metu neblogai besimokantis berniukas labai inyko i kompiuterinius zaidimus tevai nerasdami kitos iseities uzdraude vaikui kompiuteri visai jau dvi savaites .o jis sako ka as bloga padariau kad man neleidzia zaisti labai nusimines ,nenoriai bendrauja su artimaisiais.Čia rašo vaiko močiūtė.Man del jo labai neramu

  3. Monika parašė:

    Laba diena.Turiu klasioke kuri mane zemyna prie draugu ,mokykloje. Nekenciu jos labai noriu jei atsilyginti uz viska kiek teko man kenteti. Per ja nepasitikiu savimi ir savo jegomis. Atsibodo kenteti…

  4. Agne parašė:

    Sveiki. Pradėsiu nuo to, kad prieš 6 savaites persikraustėme iš nuosavo buto į tėvų namus (gyvensime laikinai, nes statomės namą). Su vyru auginame beveik 4 metų mergaitę, kurią tikriausiai labai paveikė persikraustymo situacija, prieš tai buvom kalbėję, kad dabar mūsų namai bus pas močiutę su seneliu(gyvensime namo antrajame aukšte, mergaitė turės savo atskirą kambarį), kad pas juos pagyvensim laikinai.
    Iki persikraustymo jokių problemų dėl pasilikimo su seneliais nebuvo, vaikas pasilikdavo noriai, pati prašydavosi pas juos į svečius. Tačiau apsigyvenus senelių namuose, mergaitė nenori pasilikti su močiute ar seneliu, kadangi mūsų kambariai yra antrame namo aukšte, ji nė minutei nenori pasilikti su seneliais viena, nors ir kalbamės, kad mes nepaliksim, visada būsime kartu ar greit grįšime ir t.t.
    Vieną dieną teko palikti mergaitę su močiute, kadangi su vyru turėjome išvažiuoti porai valandų. Prasidėjo ašaros ir isterijos, kad nenori pasilikti, kad mes neišvažiuotume. Paskui galiausiai nurimo, tačiau mums išvažiavus vis tiek verkė. Dvi valandas kol ji buvo su močiute praverkė, varė močiutę lauk, stūmė nuo savęs, o paskui atsigulė į savo lovytę ir laukė tėvų. Dabar su vyru bijome, kad vėl reikės kažkur išvažiuoti ir vėl bus tas pats, kaip elgtis tokiu atveju su vaiku mums, kaip turėtų elgtis močiutė ar senelis pasilikę su mergaite, bijome kad vėl bus tas pats, nesinori vaikui įvaryti baimių. Ar su laiku praeis ta baimė ir kaip padėti jai įveikti ją… Patarkite prašau, kaip elgtis tokiu atveju.

  5. For students java assignment help you just look at the Assignment help given by the assignment experts. Opting for our Java Assignment Help could be ideal for such students and they can get a complete assignment solution from us.

  6. Karolina parašė:

    Sveiki, ar panikos priepolis gali trukti ilgiau negu 30 minučiu ? Kardiograma širdies dariausi viskas gerai buvo , tai pat skidliaukės tyrimai geri. Panikos priepolius patiriu dažnai. Vaikštau pas psihologa ir esu užsiregistravusi pas psihiatra. Kartais panikos priepolis užsitesia ganetinai ilgai 1-2 valandas, o kartais tik 20-30 minučiu. Jaučiu viska kas budinga panikos atakom. Jei jaučiu panikos ataka ilgiau nei pusvalandi važiuoju i greitosios pagalbos punkta kad suleistu raminamuju vaistu, Nes kolkas jokie vaistai man neisrašyti. Tai ar tai vis dar panikos atakos ar rimtesni psihikos sutrikimai?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.