Psichologė Aušra Kurienė: emocinis tėvų smurtas vaikui suteikia neišmatuojamos kančios
0 (0)

3 Responses

  1. paauglio mama parašė:

    Koks geras straipsnis! Kad kuo daugiau zmoniu ji perskaitytu ir suprastu kas cia parasyta!
    As pati esu is tu vaiku,kuriais tevai nesirupino,t.y. jiems nerupejo mano emocine bukle, kokie mano emociniai poreikiai, nes tevai mate tik savo paciu problemas. Jiems reikejo grazaus seimos fasado,del aplinkiniu akiu. O kas seimoje dejosi, turejo buti nematoma. Tarnavau savo tevams, o ne buvau lygiavertis seimos narys. Bijojau mamos todel dariau viska ka ji liepdavo, nors pyktis vire ! O pasekmes- nerimo sutrikimas. Vaistai puse metu. Nuolatine itampa, beviltiskumo jausmas. Apatija viskam. Deja, ir tiems patiems tevams.
    Tik skaitydama siuolaikiniu psichologu str.ir knygas, baigiu islipti is ligu.

  2. Nerima parašė:

    Tuos tėvus taip augino, o ir tėvų tėvus… Jie neskaitys ir šito straipsnio, o jeigu ir perskaitytų, net jeigu ir pritartų – ar sugebėtų pasikeisti? Kur išeitis?

  3. Lijana parašė:

    Problema milziniska, ir ne tik seimose vyksta psichologinis smurtas. Mokyklose vaikai daznai tik kritikuojami, mokytojai taip uzauge patys nesugeba tinkamai atlikti savo darbo, nesugeba motyvuoti vaiku. Tokiu mokytoju yra tikrai nemazai, labai reikia Lietuvoje jaunu, kitaip mastanciu mokytoju, kurie supranta kad visi vaikai yra geri ir gabus kazkam ir kad svarbu atrasti uz ka juos pagirti ne tik kritikuoti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.