Psichologinės pagalbos grupė
0 (0)

grupine-terapijaSkyrybų krizę išgyvenantiems žmonėms

Kviečiame registruotis į grupę naujus dalyvius.

Šeima yra neabejotina vertybė, kurią verta ir svarbu stengtis išsaugoti. Būtų išties puiku, jei visos santuokos būtų tvirtos ir laimingos, tačiau deja taip nėra ir kartais skyrybos yra neišvengiamos. Skyrybos, vienas iš sunkesnių periodų žmogaus gyvenime. Išgyventi jas, susitaikyti su jomis, priimti skyrybų faktą užtrunka ne vieną mėnesį, dažnai ne vienerius metus. Vieni jas išgyvena lengviau, kiti sunkiau, tačiau visiems be išimties jos sukelia vienokius ar kitokius nemalonius jausmus ir išgyvenimus. Vieni gan lengvai susidoroja su savo jausmais patys, kitiems tai padaryti sunkiau. Tačiau nesvarbu, kaip jums pavyksta tvarkytis su skyrybų situacija, palaikanti bendrą patirtį turinčių žmonių grupė gali labai padėti pagerinti jūsų esamą būseną. Dalinimasis patirtimi, tarpusavio palaikymas bei profesionali grupei vadovaujančios psichologės pagalba suteiks jums stiprybės išgyventi šį nelengvą periodą.

Tad, jei šiuo metu išgyvenate skyrybas, esate jas išgyvenę anksčiau, bet vis dar jaučiate skyrybų psichologines, emocines bei socialines pasekmes – neužsidarykite ir nekentėkite vieni, registruokitės ir ateikite į grupę.

Grupė skirta: įvairaus amžiaus moterims ir vyrams šiuo metu išgyvenantiems skyrybas ar jų pasekmes.
Grupės trukmė: neribota, grupę gali palikti senieji dalyviai ir prie grupės gali visada prisijungti naujieji. Tačiau dalyvių skaičius ribotas.
Grupės vieno užsiėmimo kaina: 30 litų.
Užsiėmimo trukmė: 1,5 val.
Užsiėmimų dažnumas: 1 kartas per savaitę – Pirmadieniais 18:30
Grupę veda: Psichologė Giedrė Gutautė Klimienė
Grupė vyksta adresu: Žygimantų 10-17, Vilnius
Registruotis į grupę galite tel: 8-615 95 305 arba el.paštu: giedre.gutaute.klimiene@gmail.com

Jei turėtumėte kokių nors klausimų, nedvejodami skambinkite ar rašykite ir klauskite, būtinai jums išsamiai į juos atsakysime

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.