fbpx

Raidos psichologija: integruotas požiūris
0 (0)

Profesorės Ritos Žukauskienės knyga, tai kelionė, kurios metu išsamiai atsakoma į klausimus, kaip auga ir keičiasi žmogus per visą gyvenimą – nuo gyvybės užsimezgimo pradžios iki pat mirties.

Atskleidžiamos asmeninės ir socialinės problemos, pateikiami galimi atsakymų variantai, mokslinių tyrimų duomenys, bei naujausia teorinė medžiaga.

Skaitytojas skatinamas ir savarankiškai mąstyti, atrasti alternatyvius gyvenimo keliamų uždavinių sprendimo būdus.

Knyga skiriama studentams, mokytojams, ikimokyklinių įstaigų darbuotojams, tėvams bei visiems kitiems – besidomintiems psichosocialine žmogaus raida.

Keli pagal knygos temas parengti rašiniai:
Elgesio akcentavimasReprodukcinė sistemaKeturi partneriu tipai, Fluidinis ir kristalizuotas intelektas, Pogimdyminė depresija

Keletą knygos ištraukų rasite čia

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

1 Response

  1. Skaičiau…:) Tikrai maniau, kad tai bus dar vienas skaitalas, aprašantis žmogaus gyvenimo raidą…, kuris pateiktas visiškai ne įdomia ir nesuvirškinama forma. Tačiau tikrai nustebau, nes knyga tikrai gera. Tinkama tiems, kas domisi žmonių analizavimu ar psichologija. Tačiau svarbiausia padeda, bet kuriuo gyvenimo atveju, tinkama: mokytojams, dėstytojams ir kiekvienam iš mūsų, kuriam sunku susigaudyti savyje ar kituose ;)) Tad tikrai rekomenduoju :))

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.