Renkama NAUJA GRUPĖ, norinčiųjų STUDIJUOTI PSICHOTERAPIJĄ, paremtą KOGNITYVINE IR ELGESIO TERAPIJA
0 (0)

ĮVADINIS PSICHOTERAPIJOS KURSAS (kognityvinė elgesio terapija) – jau penktus metus vykdomi mokymai, kurie dėl savo praktiškumo, įvairiapusiškumo bei dėstytojų profesionalumo puikiai vertinamas jau baigiančiųjų mokymus ir esamų kursantų.

Mokymai skirti visų specialybių gydytojams ir psichologams.

Mokslų pradžia – 2018 m. vasario mėn. Trukmė – 3 metai. Registracija iki š.m. gruodžio 31 d.

Pagrindinė mokymų dalis vyksta auditorijoje savaitgaliniais blokais (penktadienis-šeštadienis-sekmadienis) 1-2 kartus per mėn. Dalis mokymų vyksta Vilniuje, kita dalis – Kaune.

Kurso vadovas – doc.dr. Julius Neverauskas, LSMU Elgesio medicinos klinika. Kurse dėsto, seminarus, praktikos darbus bei supervizijas veda ir žymūs suaugusiųjų bei vaikų ir paauglių psichoterapijos specialistai iš Europos ir JAV.

Preliminari mokymų kaina vieneriems mokslo metams – 1419 Eur (į mokymų kainą įeina ir į mokymo programą įeinančios supervizijos bei asmeninė psichoterapinė patirtis grupėje).

Planuojančiuosius studijuoti ir/arba gauti papildomą informaciją apie mokymus bei priėmimo tvarką prašome užpildyti nuorodoje pateiktą anketą https://goo.gl/forms/ZtT1hiL6acYm4q4a2 . Išsamesnė informacija apie mokymus svetainėje www.psichoterapija.info, facebook‘e – Kognityvinė elgesio terapija, bloge – Mąstyk ir veik, užpildžiusiems anketą arba parašiusiems el.paštu info@psichoterapija.info, tel. 8 616 53444.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.