Renkama NAUJA norinčių studijuoti KOGNITYVINĘ IR ELGESIO TERAPIJĄ grupė
0 (0)

LSMU renkama NAUJA GRUPĖ, norinčiųjų STUDIJUOTI PSICHOTERAPIJĄ,
paremtą KOGNITYVINE IR ELGESIO TERAPIJA.
ĮVADINIS PSICHOTERAPIJOS KURSAS (kognityvinė elgesio terapija)
Mokymų pradžia – 2021 m. sausio 29-30-31 d.

Universitetinių studijų podiplominio mokymo kursas ĮVADINIS PSICHOTERAPIJOS KURSAS (kognityvinė elgesio terapija) – jau aštuntus metus vykdomas mokymas, kuris dėl savo praktiškumo, įvairiapusiškumo bei dėstytojų profesionalumo puikiai vertinamas baigusiųjų ir esamų kursantų.

Mokymai skirti visiems gydytojams (taip pat, rezidentams) ir psichologams*
*Psichologijos nuosekliųjų studijų baigimo diplomas (magistro laipsnis arba vientisosios studijos, prilyginamos magistro laipsniui, taip pat, gali studijuoti ir kol kas dar magistro studijose besimokantys studentai).

Baigusiems mokymus bus išduodamas LSMU Įvadinio psichoterapijos kurso baigimo pažymėjimas.
Dalyvių skaičius mokymo kurse ribojamas, pirmenybė teikiama anksčiau užsiregistravusiesiems.

Mokymai vykdomi kartu su VŠĮ Neuromedicinos institutas, kuri atlieka mokymų organizacinius-techninius darbus.

Dėstymo trukmė ir forma
Kurso trukmė – 4 metai, 180 ECTS kreditų – iš viso 4800 val. Mokama už pirmus 3 metus, už ketvirtus metus mokesčio nėra.
Pagrindinė mokymų dalis vyksta savaitgaliniais blokais 1-2 kartus per mėn. Iki 50 proc. auditorinių užsiėmimų veda lektoriai iš užsienio. Yra vertimas į lietuvių kalbą. Kita dalis užsiėmimų vykdoma prižiūrimos profesinės priežiūros ir asmeninės psichoterapinės patirties grupėse.

Kurso vadovas ir lektoriai
Kurso vadovas – dr. Julius Neverauskas, LSMU Neuromokslų institutas, Lietuvos kognityvinės ir elgesio terapijos asociacijos prezidentas.

Mokymų metu kursantai mokomi ne tik klasikinių kognityvinės ir elgesio terapijos technikų siaurąja prasme, bet ir šiuolaikinės bei įrodymais grįstos psichoterapijos metodų plačiausia prasme, tarp jų ir darbo su asmenybės sutrikimais ir ypatumais, naujųjų psichoterapijos metodologijų (pavyzdžiui, įsisąmoninimu grįstos psichologijos) ir kt. Kursantai teoriškai ir praktiškai supažindinami su įvairiomis naujausiomis šiuolaikinės, įrodymais grįstos psichoterapijos metodologijomis (schemų terapija, motyvuojančio pokalbio metodologija, dialektinė elgesio terapija, priėmimo ir įsipareigojimo terapija, darbo su kūnu metodikomis), kurios leidžia dirbti su emocijomis ir elgesiu, įvairiais asmenybės ypatumais, taikyti vaizduotės ir kt. technikas, ir todėl efektyviai padėti žmonėms, ir palyginti sveikiems, ir turintiems itin rimtų psichikos sutrikimų.

Kurse dėsto, seminarus, praktikos darbus bei supervizijas veda ir žymūs suaugusiųjų bei vaikų ir paauglių psichoterapijos specialistai iš Europos ir JAV. Mokymus vedantys užsienio lektoriai yra savo srities ekspertai, didelė dalis jų – klasika tapusių KET vadovėlių autoriai, turintys didelę mokymų patirtį, dirbantys tiek praktinį darbą, tiek skaitantys paskaitas pripažintuose universitetuose visame pasaulyje.

Mokymų kaina už vienerius mokslo metus – 1504 Eur. Bendra kaina už visus mokslo metus 4512 Eur (mokama tiks už tris mokslo metus). Į šią mokymų kainą įeina ir į mokymo programą įeinančios supervizijos bei asmeninė psichoterapinė patirtis grupėje. Yra galimybė mokėti už mokslą 2-4 kartus per metus. Išimties tvarka gali būti svarstomi ir kiti mokėjimų variantai.

PRIĖMIMO Į MOKYMUS TVARKA

Apsisprendusieji kandidatai iki 2021 sausio 8 d. pateikia šiuos dokumentus (pradžioje atsiųsti skenuotus el.paštu):
1. Laisvos formos prašymą, nurodant savo kontaktinius duomenis (vardą, pavardę, adresą, telefono numerį ir el.paštą), adresuotą LSMU Neuromokslų instituto vadovui A. Tamašauskui, dalyvauti mokymuose „Įvadinis psichoterapijos kursas (kognityvinė ir elgesio psichoterapija)“, kursų kodas KMU 668.
2. Autobiografiją (CV).
3. Bakalauro ir/arba magistro diplomų kopijas.

Dokumentus siųsti: el.paštu info@psichoterapija.info .
Gavus patvirtinimą dėl studijų, reikia pervesti stojamąjį mokestį už studijas 84 Eur į nurodytą sąskaitą (patvirtintiems dalyviams rekvizitai bus atsiųsti). Stojamasis mokestis bus išskaičiuotas iš ketvirčio/pusmečio/metų mokymo kainos, kursantui nutraukus studijas – negrąžinamas. Likusią sumą (mažiausiai ketvirtį mokymų kainos, t.y. 376 eurus) reikia sumokėti iki 2021 sausio 11 d.

Priimti programos dalyviai pasirašys sutartis su Lietuvos sveikatos mokslų universitetu.
Planuojančiuosius studijuoti ir/arba gauti papildomą informaciją apie mokymus bei priėmimo tvarką prašome užpildyti nuorodoje pateiktą registracijos anketą https://forms.gle/RtkfoXuTMTLGvTrq5.
Informacija apie mokymus taip pat bus teikiama el.paštu info@psichoterapija.info, tel. +370 616 53444, +370 610 31301, www.psichoterapija.info.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.