SAVIVERTĖS IR PASITIKĖJIMO SAVIMI DIDINIMO SEMINARAS su dr. Julium Neverausku Vilniuje ir Kaune
0 (0)

Labai aktuali ir nuolat pasikartojanti problema psichoterapijoje yra klientų pasitikėjimo savimi ir savivertės didinimas. Tai labai svarbu dirbant ir su tokiais sutrikimais kaip nerimas, depresija, santykių problemos ir su asmenybės ypatumais bei sutrikimais.

Dviejų dienų seminare dr. Julius Neverauskas pateiks šiuolaikinę pasitikėjimo savimi ir savivertės didinimo sampratą bei priemones, technikas ir intervencijas tai didinti. Seminaro dalyviai susipažins su praktiniais būdais optimizuoti kliento savivertės suvokimą ir išmoks intervencijų, galinčių padidinti bei įgalinti pasitikėjimą savimi bei pagerinti žmogaus funkcionavimą, ypač susiduriant su gyvenimo iššūkiais.

Seminare galima dalyvauti Vilniuje 2018 m. kovo 10-11 d. arba Kaune 2018 m. kovo 24-25 d.  Pirmąją dieną seminaro pradžia 10 val., pabaiga 18 val., antrąją – 9 val., pabaiga 17 val.

Seminaras nemokamas LSMU C, D ir E Įvadinio kurso kursantams. Kitiems dalyviams seminaro kaina 79 eurai už dvi dienas.
Papildomiems dalyviams bus išduoti VšĮ Neuromedicinos instituto (neuniversitetiniai) pažymėjimai.   Papildomas vietų skaičius ribotas. Visiems dalyviams būtina išankstinė registracija. Registruotis galima paspaudus nuorodą ir užpildžius anketą https://goo.gl/forms/XZeJrhzKIsSS91FB3 .

Papildoma informacija el. paštu info@psichoterapija.info arba telefonu 8 616 53444, 8 602 50142.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.