Seminaras „NORIU SVEIKŲ SANTYKIŲ“
0 (0)

jis-ir ji

Kviečiame dalyvauti patyriminiame praktiniame seminare

Seminaro data: 2014 m. gegužės 24 d. 10.00-13.00 -15.00-18.00 val.

Praktinė/ patyriminė erdvė tiems, kas nori partneryste grįstų sveikų santykių, kas nori, juose rasti supratimą, harmoniją ir meilę bei tapti laimingu. Ši erdvė tiems, kas nori tokių santykių, kuriuose galima leisti sau būti artimu ir tuo pačiu jaustis saugiu, nebijant savęs prarasti, nebijant susižeisti, santykių, kuriuose nereikia savęs laužyti, išduoti, nuvertinti ar jaustis išnaudojamu.

Sąvoka partnerystė – tai ne tik santykiai tarp vyro ir moters ar šiaip tarp dviejų žmonių, kurie jaučiasi intymiai priklausantys vienas kitam. Partnerystė apima ir begalę kitų neutralių ryšių, pavyzdžiui, verslo partneriai, kelionių partneriai ir tūkstančius kitų abipusiu bendradarbiavimu grįstų ryšių. Juose būname susieti vieni su kitais dėl tam tikrų interesų. Taigi partnerystė yra pasirengimas sąmoningai abipusiai duoti ir imti, o kartu vienintelė priimtina žmonių bendravimo forma.

Kiekvieno žmogaus psichologija labai skirtinga ir šie gilūs skirtumai suvokiant save, kitą bei aplinką yra didžiosios daugumos konfliktų tarpusavio santykiuose tikroji priežastis.

Bendravimas diena iš dienos, kai žmonės tarpusavyje daug kuo skiriasi, partneriams neišvengiamai sužadina kančią, netoleranciją, iššaukia tarpusavio nesusipratimus. Partnerystė, deja, dažnai susijusi su sunkumais, krizėmis, konfliktais, problemomis, atsirandančiomis tarp individų. Svarbu eiti į partnerystę suvokus, jog kitas žmogus gali būti kitos lyties, kitokio mentaliteto, turintis visiškai skirtingus lūkesčius, troškimus ir svajones.

Mūsų siūlomas santykių kūrimo metodas, yra vienintelė ir puiki priemonė, kurią galima pasitelkti, siekiant tarpusavio artumo, bendrumo ir supratimo. Tai vienintelė priemonė palaikanti partnerystę. Tai, ką patirsite, tai ne vien žodinis bendravimas, nors jis paprastai vyrauja, bet taip pat ir bendravimas gestais, veido išraiška, kūno judesiais, elgesiu, veiksmais, balso tonu…

Kam skirtas seminaras?

Jis skirtas šeimoms, poroms ir atskiriems žmonėms norintiems pagerinti, sukurti arba patobulinti santykius. Tiems, kas suvokia, kad tie santykiai, kurie klostosi jų gyvenime yra sudėtingi, skausmingi ar pavojingi. Taip pat tiems, kas nori kitų santykių – sveikų, partneriškų, kokybiškų. Santykių, pagristų bendradarbiavimu, atleidimu, nuoširdumu, pagarba, nepriklausomybe, atvirumu, galimybe laisvai išreikšti savo nuomonę.

Tiems, kas nori suprasti, kodėl atsitinka tai, kas atsitinka, ar tai galima pakeisti ir jei taip, tai kaip tai galima padaryti.

Ką darysime?

  • Tyrinėsime savo lūkesčius, iliuzijas, norus, baimes, nesėkmes.
  • Nagrinėsime įprastus bendravimo modelius su kitais, ieškosime atsakymų, kodėl jie neteikia pasitenkinimo ir nėra efektyvūs.
  • Mokysimės atpažinti situacijas, kai mumis manipuliuoja ir kaip tom manipuliacijom pasipriešinti.
  • Nagrinėsime neverbalines kitų žmonių žinutes ir kas už jų slypi, kai kiti mus žemina, atstumia arba kažko reikalauja. Mokysimės kaip į jas konstruktyviai reaguoti.
  • Formuosime naujus, kokybiškus bendravimo įgūdžius, pagrįstus pasitikėjimu savimi, pagarba, savarankiškumu…
  • Dirbsime saugioje erdvėje leidžiančioje analizuoti save ir kitus.

Patyriminį praktinį seminarą veda:

Psichologės, kūno judesio ir šokio terapeutės Dorota Oleškevič ir Daiva Talijūnienė

Dalyvavimo seminare kaina: 140 Lt. asmeniui arba 230 Lt. porai. Jei esate viena/as ir pasikviesite draugą/draugę -230 Lt.

Vietų skaičius ribotas.

Seminaro vieta: Ligoninės 2. Vilnius. VŠĮ „ Psichologijos namai“ arba kiek vėliau bus paskelbta kita vieta. Apie tai informuosime iš anksto.
Registruotis į seminarą: psichologijosnamai@gmail.com, daiva.talijuniene@gmail.com.
Informacija pasiteiravimui: +37068680288 Dorota, +37069840054 Daiva

Prašome Jūsų registraciją bei dalyvavimą seminare patvirtinti, pervedant 50 Lt. avansą į sąskaitą:

VŠĮ „Psichologijos namai“, Įmonės kodas: 302904925, A/s LT187300010133513733

Kviečiame atvykti apsirengus laisva, judesių nevaržančia apranga, turėkite su savimi kojines.

Laukiame JŪSŲ!
www.psichologijosnamai.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.