Seminaras „ĮSISĄMONINIMU GRĮSTOS INTERVENCIJOS ORGANIZACIJOSE“
0 (0)

Dr. Juliaus Neverausko seminaras
2018 m. vasario 25 d. (sekmadienį) Vilniuje, viešbučio Grata Hotel (Vytenio g. 9) Forte salėje

Įsisąmoninimu grįstos metodikos įgauna vis didesnį paplitimą Lietuvoje. Viena iš sričių, kurioje kyla nemažas susidomėjimas įsisąmoninimu grįstos psichologijos galimybėmis, yra verslas ir organizacijų bei žmogiškųjų išteklių valdymas. Nors teorinis ir praktinis pasirengimas darbui su verslu yra labai svarbus, literatūros apie specifinį įsisąmoninimu grįstų metodikų taikymą organizacijose nėra daug. Šią spragą norime užpildyti seminaru vasario 25 d., kurio dalyviai galės pasipildyti turimą žinių arsenalą specifinėmis technikomis, skirtoms darbui organizacijose.

Seminaro tikslas – suteikti dalyviams žinių ir įgūdžių, leidžiančių pradėti praktiškai naudoti įsisąmoninimu grįstas intervencijas darbinėje aplinkoje. Dr. Julius Neverauskas pasidalins savo žiniomis ir patirtimi, atsakys į klausimus, suteiks praktinių patarimų.
Seminaro kaina – 49 eurai.
Registracija vykdoma iki 2018 m. vasario 15 d. užpildant šią anketą https://goo.gl/forms/yOM9C3GoP6gG8dCR2 arba el.paštu info@psichoterapija.info. Informacija teikiama tel. +370 616 53444.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.