Septynios deivės moters gyvenime – trijų seminarų serija moterims ir apie moteris
0 (0)

soul-sageKą pasakytumėte sužinojusios, kad jūsų pasąmonėje iki šių dienų gyvena mažiausiai 7 deivės, kurios kartais paima jūsų gyvenimą į savo rankas ir nukreipia jį savo keliu, kuris nebūtinai sutampa su jūsų planais? Kodėl tvirta ir savarankiška moteris darbe, gali jaustis visiškai bejėge ir priklausoma namuose? Kodėl pareiginga ir ideali žmona, staiga užmezga romaną su gerokai jaunesniu vyru? Kodėl moteris iki tol nežinojusi kuria puse užsisegti sijoną, staiga tampa didžiausia suknelių gerbėja, ima puoštis, dažytis ir pražysta kaip nuostabi gėlė?
Kviečiu sužinoti atsakymus į šiuos ir panašius klausimus, pasinerti į Senovės Graikijos mitų ir dievų pasaulį, susitikti su septyniomis pagrindinėmis deivėmis ir patyrinėti, kokį vaidmenį jos atlieka jūsų gyvenime skirtingais jo etapais, ir kaip mes galime padėti savo vidinėms deivėms susikalbėti tarpusavyje trijų seminarų serijoje„Septynios deivės moters gyvenime – trijų seminarų serija moterims ir apie moteris”

Seminarai:
Vasario 2 d. 10-18 val. Trys Deivės Mergelės (I dalis) – susitiksime su trimis Senovės Graikijos Deivėmis: Artemide – medžioklės deivė ir seserimi, Atėne – išminties, amatų deive ir tėčio dukra, ir Hestia – namų židinio saugotoja ir išmintinga moterimi.
Vasario 9 d. 10-18 val Trys pažeidžiamos Deivės (II dalis) – šį kartą susitiksime su Hera – deive žmona, Demetra – deive mama ir Persefone – deive mamos dukra ir pomirtinio pasaulio valdove.
Vasario 16 d. (sekmadienis) 12-16 val Transformacijos deivė ir kam atiteks auksinis obuolys? (III dalis) – susitiksime su viena iš svarbiausių Senovės Graikijos deivių – Afrodite, meilės, kūrybos deive, kūrybiška moterimi ir aistringa mylimąja. Taip pat prisiminsime visas deives ir jų vaidmenis kiekvienoje iš mūsų – patyrinėsime jų tarpusavio santykius ir kokią įtaką tai turi mūsų gyvenimui ir ką daryti, kai jos nesitaria.

Vieta: Visi seminarai vyksta Vilniuje, užsiregistravusiems adresą patikslinsime.
Registruojantis į vieną seminarą, kaina – 100 Lt
Registruojantis visai serijai – kaina 220 Lt.
Registruotis galite čia.

Seminarais skirtai moterims, bet gali dalyvauti ir vyrai – pažadam sužinosite be galo daug apie svarbiausias savo gyvenimo moteris!

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.