Septynios priežastys negrįžti pas savo buvusįjį
0 (0)

ex-buves

Kartais suvokimas, kad kelio atgal pas buvusį mylimąjį nebėra, tampa tikru iššūkiu. Tačiau po kelių kokteilių ir liūdno romantinio filmo galite imtis kiek kitokių scenarijų įsivaizdavimo ir analizės.

Taigi, neleiskite įsibėgėti savo vaizduotei ir laikykitės paprastų taisyklių, padėsiančių užmiršti savo buvusį mylimąjį.

1. Jis buvo mergišius

Tai viena svarbiausių priežasčių, kodėl turėtumėte jį pamiršti amžiams. Turėtumėte žinoti, kad jei jau jis priklauso mergišių kategorijai – tai amžinas įprotis. Jis teigia jus mylintis, o paskui susižavi kita mergina ir kartais net nesuvokia, jog jus taip apgaudinėja. Pagaliau, nepamirškite, kad neištikimas vaikinas neabejotinai taps neištikimu sutuoktiniu.

2. Įprastas dalykas

Kai daromės vyresni ir dar įprantame vienas prie kito, tampa vis sudėtingiau ir keisčiau imtis radikalių pokyčių. Regis, kad kur kas paprasčiau laikytis patikrintų schemų, negu vėl pradėti aktyviai ieškoti jums tinkančio vyro. Nebijokite perspektyvos vėl sėdėti baruose bei megzti naujus santykius.

Žinokite, kad nauji pasimatymai suteikia jums pasirinkimo laisvę. Svarbiausia atsispirti norui sugrįžti prie savo galvos skausmo šaltinio. Nenuleiskite rankų, galbūt jūsų kitas sutiktas vyras sugebės nugramzdinti į nebūtį visus prisiminimus apie buvusįjį.

3. Negalite siekti bendrų tikslų

Kaip kiekvienas žmogus gyvenime turi kažkokių siekių, taip dauguma porų taip pat siekia bendrų tikslų. Juk kur kas lengviau kažko siekti dviese. Deja, jūsų santykiai nesusiklostė, todėl nebegalite būti kartu. Turite atsižvelgti į visas šias taisykles. Stenkitės nesutrikti. Atsiminkite visus buvusios partnerystės pliusus ir minusus. Žinokite, kad viskas vyksta ir keičiasi tik į gera.

4. Jūsų besiilgintis egoistas

Jeigu susitikinėjote būtent su tokiu žmogumi, privalot žinoti, kad kelio atgal pas jį nebėra. Apžavėta įsimylėjote jį, paskui jis jus vaišino, apgaubė dėmesiu. Tokie jauni vyrai visuomet bando susitvarkyti savo gyvenimą, prieš užmegzdami rimtus santykius su moterimi. Jie teikia pirmenybę savo darbui ir karjerai, o tik kas lieka nuo viso to, skiria santykiams.

5. Nuolatinės dramos

Kai kurios poros turi pakankamai keistą supratimą apie sveikus santykius. Jie ilgalaikius santykius suvokia kaip nuolatinę dramą. Argi jums tikrai patinka dramos? Kiekvienas išsiskyrimas sukelia slegiančias emocijas, kurios neturi nieko bendro su tikrąja aistra. Tokie įvykiai žudo jausmus tarsi vėžys. Grįžti galima tik tuomet, jeigu jums patinka įtempti santykiai.

6. Vienišumas

Jį prisimenate kur kas dažniau tuomet, kai būnate viena ir jaučiatės vieniša. Kartais norisi paskambinti savo buvusiam mylimajam, tačiau tai nėra jokia išeitis. Tokios mintys ir jausmai greitai praeina. Dar kartą prisiminkite savo išsiskyrimą ir šie troškimai išgaruos akimirksniu.

7. Šeimos nepritarimas

Dažnai nutinka, kad visas pasaulis atsisuka prieš tave, ypač kalbant apie meilės reikalus. Vieniems tai atrodo romantiška, o kitiems tampa tikru iššūkiu. Žinoma, galite ignoruoti savo šeimos poziciją, tačiau tokiu atveju būsite pasmerkti leisti laiką tik dviese.

Bet kokiu atveju, prieš priimdami sprendimą, stenkitės kaip reikiant apgalvoti išsiskyrimo priežastį. Palaukite, kol atslūgs emocijos, neleidžiančios visko ramiai apgalvoti. Ir nebijokite judėti į priekį!

Šaltinis: delfi.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

1 Response

  1. pazintys parašė:

    Nereikia ir priežasčių. Buvęs tai buvęs, koks dar gryžimas gali būti? Čia tas pats kas norėti grįžti pas buvusį odontologą, kuris kažką blogai pridirbo…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.