STRESO IR KITŲ NEIGIAMŲ EMOCIJŲ VALDYMAS – MINDFULNESS
0 (0)

Mindfulness programa – tai moksliniais tyrimais grįstas streso ir kitų neigiamų emocijų valdymo bei dėmesio koncentravimo metodas, išmokantis žmones įveikti stresą, nerimą, baimes, depresyvumą, impulsyvumą, priklausomybes, o taip pat – valdyti skausmą ir kitas neigiamas patirtis bei slegiančius jausmus. Ji parengta, sujungus budistines praktikas, psichologiją ir mokslą. Jos autorius medicinos mokslų daktaras John Kabat-Zinn (JAV) šią metodiką pirmiausia pritaikė gydymo įstaigose chroniško skausmo, fizinės ir psichinės įtampos mažinimui.

Mindfulness metodo efektyvumas ir sėkmingi rezultatai lėmė tai, kad jis yra pripažintas veiksmingiausiu streso ir kitų neigiamų emocijų valdymo būdu, todėl iš gydymo centrų sėkmingai perkeltas į kasdienybę ir tapo prieinamu visiems. Programos dalyviai išmoksta lengviau gyventi dabartyje, susitvarkyti su slegiančiais praeities jausmais ir kitomis skausmingomis patirtimis bei išvengti daugelio psichosomatinių ligų. Jo mokosi bet kokio amžiaus suaugę žmonės, patiriantys įtampą, stresą, skausmą, nerimą, miego sutrikimus ar dėmesingumo ir koncentracijos stoką. Mindfulness puikiai tinka ir tiems, kas siekia tobulėti ir pagerinti savo gyvenimo kokybę.

Mindfulness populiarumas aiškinamas tuo, kad ši programa siūlo labai aiškius, trumpus ir efektyvius būdus, kuriuos iš karto galima taikyti ir naudoti įvairiose kasdieninėse situacijose. Kursas susideda iš 8 grupinių užsiėmimų, vykstančių kartą per savaitę, pirmadieniais, nuo 18 iki 20.30 val. su viena pertraukėle. Po kiekvieno užsiėmimo reikės atlikinėti užduotis ir namuose. Dalyviai gaus visą užsiėmimuose naudojamą ir namų darbams atlikti reikalingą medžiagą. Dirbsime nedidelėje grupėje (iki 12 žmonių). Po pirmojo užsiėmimo nauji nariai į grupę nebepriimami. Baigusieji šią programą, gaus tai patvirtinantį pažymėjimą.

Mokymų programą veda: Danguolė Krupovnickienė – Lietuvos įsisąmoninimu grįstos psichologijos asociacijos narė, Mindfulness mokytojų-instruktorių ir Geštalto psichoterapijos programos dalyvė ir Vytautas Krupovnickas – Lietuvos įsisąmoninimu grįstos psichologijos asociacijos narys, Mindfulness mokytojų-instruktorių programos dalyvis, sveikatos specialistas, Visceralinių terapeutų asociacijos narys.

Visos programos kaina – 180 Eur. Vieta grupėje rezervuojama po apmokėjimo, sąskaita atsiunčiama užsiregistravusiems. Neturintiems galimybės iš karto sumokėti visą sumą, galima ją sumokėti per du kartus – registruojantis ir iki ketvirtojo užsiėmimo. Užsiėmimai vyks Kruopų 7-9, Vilnius.

Mokymų datos ir laikas: 2017 m. spalio 30 d., lapkričio 6, 13, 20, 27, gruodžio 4, 11, 18 dienomis nuo 18 iki 20.30 val. Daugiau informacijos: info@esukmc.lt arba tel. 8 687 74775,

Registruotis: esukmc.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.