Susipažinau su vaikinu kuriam yra 30, o man 16 metų
0 (0)

lolitos-sindromasKlausimas:

Laba diena, rašau jums todėl, kad suprantu tikriausiai daranti didžiausią klaidą savo gyvenime. Neseniai susipažinau su vaikinu kuriam yra 30 metų, mes pradėjom kartu dirbt, daug laiko kiekvieną dieną praleidžiam kartu. Aš net neįsivaizduoju kaip ten viskas išsivystė, tiesiog gavosi taip, kad mes pradėjom būti daugiau nei draugais (be sexo), apie tai net kalbos negali būti, bet dažnai būna tokių akimirkų, kai iki to trūksta visai nedaug. Tas vyras turi merginą ir sūnų. Bet nesijaučiu žiauriai kalta, nes kiek žinau jis ją išduoda visą laiką, o plius dar tai, kad aš su juo nemiegu. Tikriausiai klausiate savęs koks čia klausimas, ir kokio patarimo laukiu, o visa esmė tame, kad man 16 metų… Ir nereikia man sakyt, kad turiu kuo greičiau jį pamiršt, išmest iš galvos ir minčių ir t.t… Nes patikėkite manim, tai yra žiauriai sunku, ir tai padaryti jau bandžiau..

Atsakymas:

Labas, Kristina,
Gavau Tavo laišką, kuriame pasakoji, apie draugystę su vyresniu vyru. Ačiū, kad daliniesi tuo, kas Tau svarbu.

Kaip suprantu, pradėjus dirbti su vyresniu bendradarbiu, susidraugavai su juo, pradėjote leisti daugiau laiko kartu, tad pakito ir jūsų santykiai – jie tapo artimesni.

Taip pat rašai, kad draugas turi merginą ir sūnų, bet bendraudama su juo artimiau nesijauti kalta. Tačiau skaitydama laišką, vis dėlto jaučiu Tavo pasimetimą, nerimą: mini, kad tokioje draugystėje nematai nieko blogo, tačiau laiško pradžioje rašai, jog supranti daranti didžiausią klaidą gyvenime, o taip pat esi bandžiusi jį pamiršti, tačiau nepavyko.

Vis dėlto suprantama, jog sumaišties gali kelti tai, jog vyras yra vyresnis bei turintis įsipareigojimų kitai merginai. Neketinu Tavęs perkalbėti ar įtikinti, kad tokia draugystė yra blogai. Turbūt mes kiekvienas darome tokius pasirinkimus, kokius galvojame esant geriausius, kad susikurtumėme savo gerovę.

Manau, kad šioje situacijoje būtų naudinga pagalvoti, ko tikiesi iš esamų santykių, ar apskritai Tave tenkina dabartiniai santykiai ir ar norėtum juos tęsti toliau, dėl kokių priežasčių.

Nuoširdžiai atsakiusi sau į šiuos klausimus, greičiausiai gausi atsakymą, ką daryti su esamais santykiais. Svarbu nepamiršti, kad reikės kantrybės ir pastangų įgyvendinant vienokį ar kitokį savo sprendimą.

Nors laišką rašei jau senai, tačiau tikiuosi, kad atsakymas buvo naudingas.

Sėkmės,
Psichologė Gintė Jaseliūnaitė

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.