Suvaldyk raganą viduje
0 (0)

ragana

Kiekvieną dieną mus aplanko begalės emocijų – džiaugsmas, liūdesys, baimė, pyktis… Kai kurios iš jų viduje palieka kartėlio skonį, dėl to žmonės yra linkę slopinti emocijas ir tuomet, pačiu netinkamiausiu metu vidinė “bomba” sprogsta – įskaudindama kitus, o labiausiai save. Visos emocijos, tarp jų ir PYKTIS, yra reikalingos. Pykti nėra blogai, svarbu, kaip mes su tuo pykčiu apsieiname – kaip jį parodome ir išreiškiame, kur pasidedame pačios savyje.

Kviečiame susidraugauti su savo pykčiu ir kiekvieną kartą susierzinus netapti visus iš koto verčiančiomis raganomis. Vakaro metu, kartu su KET (kognityvinės elgesio teorijos) eksperte, psichologe ir lektore Egle Masalskiene:

  • Mokysimės pykti sąmoningai. Tiesiog išbūti su pykčiu. Ir sąmoningai pasirinkti pykčio reiškimo formas. Nesupykti nėra gerai – jei yra tam priežasčių, pyktis padeda jas pastebėti, įvertinti ir suteikia jėgos reaguoti. Pyktis – jėga veikti. Tonizuoja ir gerai nuteikia – tą akimirką jautiesi teisus ir galingas! Tačiau tame slypi ir jo “juodoji” pusė…
  • Atliksime praktines užduotis, išmoksime identifikuoti emocijas, susijusias su pykčiu, ieškosime būdų, kaip jį suvaldyti. Šie praktiniai įgūdžiai padės išvengti destruktyvių konfliktinių situacijų ir džiaugtis malonesniu bendravimu tiek darbe tiek namuose, o svarbiausia – jausti daugiau harmonijos savyje.

“Su stresu ir pykčiu gerai tvarkosi ne tas, kas nepyksta ir nestresuoja, o tas, kas išmoksta būti su visomis emocijomis, taip pat ir nemaloniomis” – Eglė Masalskienė.

Ateikite ir kartu susikurkime savo ramybės oazę kylančiose audrose.

Susitikime: balandžio 18 d., 18 – 21 val., kavinėje “Tavo erdvė”, Šeimyniškių g. 26, Vilnius.

Būtina išankstinė registracija: info@motersmokykla.lt, nurodant vardą, pavardę ir telefono numerį.

Nuoširdžiai,
Giedrė ir Laura
moterys

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.