Tapkite geresniais per 100 dienų!!!
0 (0)

100 dienų

Tai šimto dienų saviugdos programa iš paprastų aštuonių punktų kuriuos galite pasikabinti matomoje vietoje.

1. Išsirinkite sudėtingą knygą, kurią norėjote perskaityti, bet vis nesiryžote. Perskaitykite ją „Nuo … iki.” per 100 dienų.

2. Kiekvieną dieną sužinokite ką nors nauja. Pavyzdžiui, gėlės pavadinimas, tolimos šalies sostinė, jums patikusio šuns veislė ir t. t. Vakare susukite tarsi filmą galvoje apie tai, o pabaigai – išsitraukę žodyną ir išmokite vieną ar kelis naujus užsienio kalbos žodžius.

3. Pasinaudokite pagaliau psichologų patarimu ir surašykite ant lapo nuo 5 iki 10 dalykų už kuriuos esat dėkingi savo gyvenime kasdien.

4. Nustokite skųstis, bent per ateinančias 100 dienų. Negatyvios mintys veda prie negatyvių jausmų ir pasekmių. Kas kart, kai panorėsite dėl kažko skųstis – pamėginkite save sustabdyti.

5. Per visas 100 dienų pildykite „Rytinius puslapius”, rytinį dienoraštį. Tai tiesiog sąmonės srautas, pirmosios mintys, vaizdiniai, asociacijos, visa kas tik ateina į galvą. Tai turėtų būti pats pirmas darbas vos tik pabudus.

6. Per ateinančias 100 dienų skirkite kasdien nors po 1 valandą papildomų pajamų paieškoms.

7. Reguliariai sportuokite.

8. Visų 100 dienų bėgyje akcentuokite savo dėmesį ties mintimis, žodžiais ir vaizdiniais apie tai kuo jūs norėtumėte tapti, kokioje srityje ir kokios konkrečiai sėkmės norėtumėte pasiekti.

Sėkmės!

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

4 Responses

  1. Ieva parašė:

    6. Per ateinančias 100 dienų skirkite kasdien nors po 1 valandą papildomų pajamų paieškoms.

    Siūlyčiau veikti, o ne ieškoti. Per daug lengva tiesiog sėdėti ir ieškoti, bet taip nieko ir nesiimti. Manau, dauguma tą ir taip daro :)

  2. didi parašė:

    Laba diena, įdomu. Ką turi bendro papildomų pajamų ieškojimas su noru tapti geresniu? Keista, daug punktų su mano suvokimu „būti geru” nesiderina. Ką reiškia būti geresniu? Mokėti daugiau kalbų, ar daugiau žinoti? Gi žinias galima įvairiai panaudoti ir nebūtinai „gerai”.

    • natarada parašė:

      as irgi galvojau kad tema bus kaip tapti geresniu kitiem ir buti mandagesniu, mielesniu, ramesniu ir pan..

  3. inga parašė:

    Labai geri ir teisingi patarimai, priminimai – ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.