Tęstinė praktinių mokymų programa „PAŽINK SAVE“
0 (0)

„PAŽINK SAVE“ – tai 8 vakarų tęstinė praktinių mokymų programa, norintiems suvokti save ir išmokti gyventi lengviau, atpažįstant, kaip ir iš kur kyla neigiamos emocijos ir impulsyvus elgesys, išmokstant suvaldyti negatyvias mintis, nerimą ir baimes, gerai jaustis ir pasitikėti savimi. Nustojus nerimauti dėl ateities ar pergyventi dėl praeities, atrasime gyvenimo dabartyje džiaugsmą, susigrąžinsime kažkur nustumtas svajones ir leisime joms pildytis.

Programa sudaryta iš 4 pagrindinių dalių:

  • streso, nerimo, baimių, užsitęsusių negatyvių minčių, emocijų, kančios ir kitų neigiamų būsenų valdymas
  • žmonių pažinimo ir bendravimo įgūdžių lavinimas, santykių kūrimas, meilės sau ir savivertės didinimas
  • kūrybiškumo ugdymas (teatrinės improvizacijos, vaidmenų terapija, kūrybinis rašymas ir kitos menų rūšys), psichologinis sapnų aiškinimasis
  • dėmesio koncentracijos, buvimo „čia ir dabar“, realybės įsisąmoninimo (mindfulness) praktikų ir meditacijų taikymas

Remsimės geštalto psichoterapijos ir įsisąmoninimu grįstos kognityvinės elgesio terapijos principais, Mindfulness meditacijomis ir praktikomis, vaidmenų žaidimais, teatrinėmis improvizacijomis ir kitais kūrybiškumą lavinančiais pratimais. Programą sudaro 8 kassavaitiniai užsiėmimai, vykstantys nuo 18 iki 21 val. ketvirtadieniais, kurių kiekvienas trunka 3 valandas, su viena pertraukėle.

Adresas: Kruopų 7-9, Vilnius
Grupės taisyklės ir sąlygos: konfidencialumas, geranoriškumas, mažas dalyvių skaičius, amžius – nuo 20 metų. Tai uždara grupė, nauji dalyviai po pirmojo užsiėmimo nebus priimami. Po kiekvieno užsiėmimo bus pateikta visa mokymams reikalinga medžiaga ir kitos užduočių atlikimui reikalingos priemonės, norintiems – išduodami programos baigimo pažymėjimai.

Visos programos kaina: 240 EUR (1 užsiėmimas 1 asmeniui 30 Eur).

Būtina išankstinė registracija: info@esukmc.lt arba telefonu +370 687 74775. Registracija į grupę patvirtinama po apmokėjimo. Galima mokėti per du kartus – registruojantis ir prieš ketvirtąjį užsiėmimą. Sąskaitą atsiųsime užsiregistravusiems. Mokymų datos ir laikas: 2018 m. vasario 1, 8, 15, 22, kovo 1, 8, 15, 22 dienomis nuo 18 iki 21 val.
Daugiau informacijos ir registracija: https://www.esukmc.lt/mokymas/pazink-save-nuo-vasario-1-d/2018-02-01/

Mokymų programą veda Danguolė Krupovnickienė, Geštalt psichologijos konsultantė, sertifikuota Įsisąmoninimu grįsto streso valdymo ir kognityvinės terapijos mokytoja – instruktorė, Mindfulness Lietuvoje asociacijos narė, mokymų ir seminarų vedimo patirtis – 15 metų.

Iliustracija: © Can Stock Photo / Sangoiri

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.