Tęstinė programa „TAVO GYVENIMAS – TAVO TAISYKLĖS“ (internetu)
0 (0)

RENKAMA GRUPĖ
nuo 2017 m. sausio 11 d.

Ši programa skirta tam, kad vieną dieną, kai atsisuksime į save, į savo svajones ir norus, mes neaptiktumėm, jog dauguma dalykų, apie kuriuos svajojome ir kurių norėjome, taip ir liko neįgyvendinti. Taip, kažkada mes patikėjome, o galbūt tuo mus įtikino šalia esantys, kad mūsų svajonės nerealios ir mums vertėtų gyventi “kaip visi”. Pakeiskite šį melą. Pamirškite jį. PRIIMKITE SAVO SPRENDIMUS. KURKITE SAVO DIENAS. ATRAKINKITE SAVO VIDINIŲ LOBIŲ SKRYNIĄ IR EIKITE SAVO KELIU. Nežiūrėdami į tai, ką jums sako kiti…

Mes labai daug kalbame apie savęs priėmimo svarbą, savo kelio atradimo vertę, apie būtinybę atsisakyti primestų stereotipų ir išlaisvinti individualumą. Tačiau realybėje labai dažnai vietoje savęs pažinimo, savo individualumo atradimo įvyksta paprasčiausia dekoracijų kaita, bet esmė išlieka ta pati: mes neatrandame savo unikalumo, o prisitaikome prie tam tikro šablono. Mes ir toliau privalome atitikti, pateisinti lūkesčius ir gyventi vaidmenyje, tegu išoriškai jis atrodo ir patrauklesnis. Bet ar visa tai užtikrina mums laimę, ar jaučiame vidinę pilnatvę, ar jaučiamės tvirtai savo sprendimuose ir pasirinkimuose? Dažniausiai mes ir toliau liekame panašūs į liauną daigelį, kurį lengvai pažeidžia kitų nuomonės, ne laiku ištarti žodžiai, netikėtai užkliuvę žvilgsniai ar nenoras pritarti mums.

NES VIDINĖ JĖGA SLYPI NE VAIDMENYJE. JĖGA SKLEIDŽIASI TIKRUME.


Daugeliui žmonių sudėtinga tyrinėti save, nes aptikę save “gulinčius baloje”, jie galvoja: “Nejaugi tai esu aš? O siaube! Visa tai esu aš? Kad tik niekas nepamatytų, nebemylės manęs daugiau…” O dar tokių pačių “balose gulinčių” artimųjų komentarai: “Tai štai tu koks iš tikrųjų! O aš galvojau…” Tačiau nesuvokiant savęs, nepažįstant ir nepripažįstant to, ką turime iš prigimties, ką iš jos sukūrė tėvai, ir ką mes patys padarėme su tuo, ką sukūrė tėvai, neįmanoma išskleisti savo vidinės jėgos, įgauti tvirto “stuburo” ir augti, nes auginti galima tik tai, ką mes žinome, matome, jaučiame ir pripažįstame. Tik kartais pritrūksta lašo drąsos…

…nes būti savimi ir gyventi savo gyvenimą mums yra tiesiog baisu. O jeigu surizikuoti ir parodyti tikrąją savo dalį? Su visomis keistenybėmis ir nepanašumais. Papasakoti apie tikruosius savo norus, interesus, vertybes, svajones, idėjas? Bet tam, kad galėtum tai padaryti, teks suskaldyti susikurto vaidmens kevalą, kurį taip ilgai kūrei ir tausojai. Ir pradėti pažinti save iš naujo, tokią netobulą, nevienareikšmišką, prieštaringą ir kartais – patrakusią. Priimdama visą tiesą apie save, įgauni didingą jėgą ir drąsą. Drąsą būti savimi, gyventi taip, kaip tau patinka, daryti tai, ko tu nori, kurti, mylėti, o kartais ir krėsti pokštus. Atsiranda daugiau laisvės ir spontaniškumo. Ir tada gyvenimas suspindi kitokiomis spalvomis, pradeda žaisti švelniais blyksniais, skleisti dieviškus aromatus. Ir atsiranda daug energijos, kuri leidžia nuversti kalnus ir įkopti į neįveikiamas viršukalnes.

MES NEGALIME PASIRINKTI, KIEK LAIKO GYVENSIME, BET GALIME PASIRINKTI, KAIP TĄ LAIKĄ PRALEISIME.

Ši programa ir yra sukurta tam, kad jos metu išsivaduotumėte iš primestų stereotipų, pakeistumėte pasenusį ir nebereikalingą vidinį turinį, kuris neteikia pasitenkinimo, džiaugsmo ir pilnatvės pojūčio. Tam, kad pažintumėte ir priimtumėte save, sustiprintumėte savo atramą ir susijungtumėte su vidine jėga. Čia sukoncentruota informacija ir praktikos, skirtos giliam savęs pažinimui, savo kelio atradimui ir tikrumo atvėrimui. Ši programa neseka paskui vieną koncepciją ir yra pritaikyta realiam gyvenimui. Teorinių žinių mes turime labai daug, tačiau ne visada žinome, kaip jas panaudoti realybėje, todėl ši programa yra orientuota į kasdienines situacijas, konkrečius sprendimus ir kiekvieno dalyvio poreikius. Ir todėl programa yra gyva, dinamiška ir gyvenimiška. ŠI PROGRAMA – APIE TAVE.

Programą kūriau keletą metų. Kaip dėlionę dėliojau iš atskirų praktikų, metodų, patyrimų. Visas programos turinys – asmeniškai išgyventas, išmėgintas, patirtas ir veikiantis. Čia apjungtos praktinės užduotys, žaidimai, meditacinės technikos ir dalelė mistikos. Į šią programą sudėjau per 7 mokymosi metus surinktus perlus giliam savęs pažinimui ir darbui su savimi, patirtį, žinias ir Širdį. Todėl programoje pateikiu konkrečias metodikas, kurios VEIKIA ir duoda REZULTATĄ. Ir tai ne tik mano pasvajojimai. Tai patiria ir tie, kurie jau dalyvavo ar dalyvauja programoje šiuo metu.

Ši programa – tai viena geriausių mano patirtų investicijų į save. Gilus vidinės tvarkos įvedinėjimas per nuoseklų darbą su savimi. Sluoksnis po sluoksnio lukštenausi iš aukos vaidmens, atradau tikrąsias savo vertybes, kurių net neįtariau esant, ravėjau, regis, neišravimus įsitikinimus, tirpinau emocines sankaupas – darbavausi tarsi speleologė savo pačios viduje. Penkis mėnesius trukusioje kelionėje žingsnis po žingsnio, užduotis po užduotis, praktika po praktikos lengvėjo mintys, aiškėjo sprendimai ir (netgi!) stebuklingai greitai pildėsi norai. / Eglė M.

Programa trunka beveik 5 mėnesius ir tai gali atrodyti labai daug, bet iš tiesų tai tėra lašas iš viso to laiko, kurį praleidžiate ne visada smagiai ir naudingai. 18 užsiėmimų internetu vieną kartą per savaitę, po 2-3 valandas. O jeigu programos eigoje teks kažkur išvykti ir dalyvauti negalėsite, tą užsiėmimą mes atidirbsime individuliai. Tad iš pirmo žvilgsnio atrodantis ilgas laikotarpis – ne kliūtis gyvenimui ir planams, greičiau atvirkščiai – lauksite tų susitikimų ir skaičiuosite dienas iki jų. NES ČIA JŪS PRISILIESITE PRIE SAVO TIKRUMO, SAVO JĖGOS.

Svarbiausia, ką surasite šioje programoje – atsakymus į SAVO klausimus, kurie sukasi galvoje ir neduoda ramybės. Apie save ir savo gyvenimą, apie situacijas, kurios neramina, apie norą džiaugtis ir būti laiminga. Aš nenoriu įdėti į jūsų galvą dar vienos teorijos. Aš noriu padėti jums atrasti asmeninę tiesą, kuri leis susikurti tokį gyvenimą, kurio norėtumėte. Ne pagal svetimus reikalavimus ir taisykles, o pagal savo.

Stebuklingų piliulių nedalinu, bet dalinuos tuo, kas padeda atrasti daug kartų vertingesnį dalyką – SAVE. O tiksliau – iš naujo susipažinsite su savimi (juk iš tiesų, niekas nieko nepametė) ir tai, kas paseno ir nebeduoda naudos, transformuosite į naujus įpročius, įgūdžius, įsitikinimus. Juk gyvenimas – tai kūrybinis procesas, kuriame yra daug nepatirtų ir neaptiktų dalykų, o programoje tikrai yra tokios informacijos, kurios dar nesate girdėję, apie kurią niekas ir niekur nekalba. Nesikuklinsiu ir pasakysiu: programa tikrai kitokia tiek savo turiniu, tiek metodais, tiek požiūriu. Joje apjungti svarbiausi ir pagrindiniai žmogaus gyvenimo ir asmenybės aspektai.

PROGRAMOS NAUDA

Programos metu žingsnis po žingsnio, sluoksnis po sluoksnio išnarpliosime ir mintis, ir emocijas, ir veiksmus, atsisveikinsime su tuo, kas trukdo, ir atskleisime tai, kas padeda, nagrinėsime kiekvienam dalyviui rūpimus klausimus ir ieškosime variantų bei sprendimų, kaip padaryti taip, kad gyventi būtų geriau, smagiau, lengviau ar dar kažkaip “-iau”. Todėl programos tikslai – yra kiekvieno iš Jūsų tikslai. Programą sudaro 18 užsiėmimų, kurių metu:

1. SUSIGRĄŽINSITE SAVO VIENTISUMĄ. Žmogus – tai sistema, kurią sudaro mažiausiai trys dalys: informacija, energija, materija. Todėl programoje koncentruosite dėmesį į tai, kam galite daryti įtaką: savo mintis, emocijas (reakcijas), veiksmus, ir atkursite save kaip sistemą.

2. IŠGRYNINSITE TIKRĄSIAS VERTYBES IR PRADĖSITE JAS REALIZUOTI. Vertybės – mūsų gyvenimo pagrindas, tačiau dažnai mes gyvename pagal primestas vertybes ir viduje jaučiame nuolatinį nepasitenkinimą. O gyvenimas teikia džiaugsmą tik tuomet, kai jame realizuojamos mūsų Širdyje gyvenančios vertybės.

3. SUSITAIKYSITE SU SAVIMI. Spręsite vidinį Širdies ir Proto konfliktą bei styguosite vidinės komandos darbą. Atsiras aiškumas ir žinojimas, kur einate ir ką turite daryti.

4. IŠGRYNINSITE SAVO STIPRYBES. Liausitės kamuotis, bandydamos kovoti su savo silpnybėmis, atrasite tai, kas jumyse iš prigimties yra stipru ir tai auginsite.

5. IŠPAINIOSITE SAVO GYVENIMO SCENARIJŲ. Suprasite, kas vyksta, kaip Jūs tai darote ir ką galite padaryti, kad būtų kitaip. Pamatysite savo pozicijas ir motyvus. Atpažinsite pagrindinį būdą, kuriuo formuojate savo gyvenimą ir santykius su kitais. Atrasite tas vietas, kuriose dažniausiai suklumpate. Atsiras naujas pasaulio matymas, nuoseklumas ir dar daugybė kitų įdomių potyrių ir išgyvenimų.

6. SUSIJUNGSITE SU PRIGIMTINE GALIA. Pamatysite, kurias savo dalis atmetate ir pamėginsite susidraugauti su jomis. Tam, kad išsiskleistų jūsų vidinė stiprybė. Aiškiai suvoksite, kaip atskiriate save nuo savo galimybių ir vidinio potencialo. Pamatysite, kaip jūsų vidinis susiskaldymas daro įtaką jūsų gyvenimui ir norams. Pradėsite kurti vidinę pilnatvę ir stiprinti vidinę atramą.

7. NAUJAI PAMATYSITE PASAULĮ. Keičiasi požiūris į save ir supantį pasaulį, “remontuojasi” santykiai su savimi bei aplinka. Stiprėja savivertė ir meilė sau. Sunkiau pasiduosite įvairioms manipuliacijoms, paremtoms baime, gėda ir kalte. Atblokuosite gyvybines jėgas, kurias dabar išnaudojate tam, kad viskas liktų taip, kaip buvo.

8. ATKURSITE VIDINĘ ATRAMĄ. O tai reiškia, kad pradėsite labiau savimi pasitikėti, jausitės laisvesni, stipriau save mylėsite, tvirčiau jausitės bet kokiose gyvenimiškose situacijose.

9. SUSKALDYSITE SVETIMŲ TIESŲ KEVALĄ. O tai reiškia, kad išlaisvinsite drąsą gyventi savo gyvenimą ir kurti savo taisykles, sukursite SAVO tikslus ir pradėsite jų siekti.

Mane ši programa labai išlaisvina – pirmiausia nuo savęs pačios. Išblukina ribas, atpalaiduoja nuo stereotipų ir normų. Kiek tai įmanoma, kai viskas giliai užcementuota ir įsisenėję. Būna dienų, kai gyvenu be griežtų reikalavimų sau ir tuo pačiu kitiems, kai galiu ramiai ir paprastai priimti tai kas vyksta be nuostatų, reikalavimų ar kontrolės poreikio. Tai dar ne nuolatinė būsena, bet jau žinau – kad ir aš galiu taip gyventi. Ačiū už viską. / Ieva J.

KAIP VISKAS VYKS?

  • MAKSIMALUS GRUPĖS DYDIS 5 dalyviai. Tokiu būdu aš galėsiu užtikrinti dėmesį ir darbo kokybę, o jūs – maksimalią užsiėmimų naudą. Kiekvieną savaitę vieną iš vakarų mes susitinkame nuotoliniu būdu (skyp’e) ir darbuojamės su konkrečiomis temomis, situacijomis, klausimais. Paprastų ir veiksmingų metodų pagalba keičiame tai, ką norime pakeisti. Praktika, praktika ir dar kartą praktika.
  • Užsiėmimai prasidės 19:00 val. Lietuvos laiku. Esant grupės poreikiui, užsiėmimų laiką galėsime koreguoti. Jeigu nurodytas laikas jums netinka, bet programoje norite dalyvauti, galimas individualus darbas patogiausiu laiku.
  • Pasibaigus programai, visi dalyvavę elektroniniu paštu gaus visą medžiagą: teorinius aprašymus, praktikų įrašus, užduočių rinkinius. Todėl lengvai galėsite darbuotis toliau.
  • Be to, visos programos metu turėsite asmeninį palaikymą ir individulias pokalbius tiems klausimams, kurių nenorėsite įgarsinti viešai arba į kuriuos nespėsime atsakyti bendrų užsiėmimų metu.

Kiekvienas nori gyventi geriau, lengviau, smagiau. Tačiau ne visiems tai pavyksta. Ir viena iš priežasčių yra ta, kad augimas, gilus savęs pažinimas, atsakymų paieška, įpročių keitimas, naujų įgūdžių formavimas – tai sistemingas darbas. Labai dažnai žmonės, šiame kelyje susidūrę su pirmaisiais nesklandumais ir problemomis, atsitraukia ir grįžta į tašką, kuriame pradėjo. Aš būsiu tam, kad padėčiau praeiti šį kelią. Visos programos metu Jūs turėsite palaikymą, galėsite tartis, klausti, konsultuotis, bendrauti su kitais einančiais šiuo keliu.

Patirtis rodo, kad vienkartiniai seminarai, nesvarbu kokie jie būtų stiprūs, duoda tik laikiną impulsą, kuris nuslūgsta po kelių dienų ar savaičių. Todėl, jeigu norite iš tikrųjų kažką pakeisti savo gyvenime, darbuotis reikia sistemingai. Pakeisti mąstymo būdą, suformuoti naujus įpročius, atsisakyti kenkiančių savybių ir sukurti – tai ne 21 dienos reikalas, per kurias liaunas daigelis tik pradeda dygti. Tad jeigu norime išaugti į tvirtą ir galingą medį, reikia laiko ir kantrybės.

Savarankiškai atrasti vietas, blokuojančias mūsų judėjimą pirmyn, yra pakankamai sunku, nes mūsų gudrusis protas, atsakingai vykdydamas apsaugininko funkciją, darys viską, kad mes nepamatytumėm tiesos. Programos metu sluoksnis po sluoksnio valysite Jus įkalinusį šiukšlyną, atrasite tas vietas, kurios Jus stabdo ir išlaisvinsite vidinę galią, padėsiančią kurti gyvenimo dėlionę.

Paleiskite tai, kas yra ne jūsų. Atlaisvinkite vietą naujiems dalykams. Tiems, kurie jus įkvėps ir ves pirmyn. Paleisdami dalykus, kurie paseno, jūs nieko neprarasite. Jūs augsite. Paleiskite seną skausmą ir eikite pirmyn. Paleiskite visus senus įpročius, seną mąstymą. Paleiskite ir žmones, kurie jus stabdo. Mes negalime atrasti naujų vandenynų, jeigu įsikibę laikomės senų krantų. Sukaupkite drąsą ir eikite paskui tas vertybes, kurios yra iš tikrųjų jūsų. Leiskite sau būti visokiais. Ir jums tai būtinai patiks.

Visų pirma, labai džiaugiuosi, kad teko susipažinti su nuostabiu žmogumi, programos mokytoja Ilona prieš pat prasidedant programai. Buvau įstrigus giliai savo jausmuose, emocijose, kurios mane valdė ir su kuriomis nemokėjau susitvarkyti pati. Kai Ilona pasiūlė dalyvauti programoje labai apsidžiaugiau, kad pagaliau galėsiu kažką pakeisti, bet net neįsivaizdavau, kad tai padės tiek pasistūmėti į priekį. Ar norėčiau vėl dalyvauti programoje? Net nesuabejojus galiu pasakyti TAIP. Per visus praėjusius mėnesius programoje niekada nesuabejojau tuo ir nepamąsčiau, kad tas tris valandas, skirtas programai, galėčiau skirti kažkam naudingesniam ar įdomesniam. / Lina


PROGRAMOS INFORMACIJA
PROGRAMOS AUTORĖ IR VEDANČIOJI
ILONA TAMOŠIŪNIENĖ

Daugiau informacijos ČIA >>>

UŽSIĖMIMŲ PRADŽIA:
2017 m. sausio 11 d. (trečiadienis)

PROGRAMOS TRUKMĖ:
Programą sudaro 18 užsiėmimų po 2-3 val. Programos trukmė 18 savaičių.

Užsiėmimai vyks internetu (skyp’e) vieną kartą per savaitę (trečiadieniais) nuo 19:00 val.

PROGRAMOS KAINA IR APMOKĖJIMO SĄLYGOS:
Dalyvio investicija už 18 užsiėmimų po 3 valandas (iš viso 54 valand0s) + 4 individualios sesijos (iš viso 6 valandos asmeninio darbo) + DOVANOS
540 Eur
REZERVUOJANT VIETĄ IKI GRUODŽIO 21 D. PROGRAMOS KAINA

378 Eur*
+ DOVANA 1:

susitikimas su profesionaliu fenotipologu Giedriumi Švetkausku, kuris padės atskleisti jūsų prigimtines stiprybes!

+ DOVANA 2:

įsitikinimų keitimo praktikų rinkinys su visais papildymais!

Programos kaina iki gruodžio 21 d. 378 Eur mokant iš karto ir 428 Eur mokant dalimis (rezervacijos mokestis 128 Eur, likusi suma – pagal asmeniškai suderintas sąlygas).

Dalyvavimas bus patvirtintas, gavus rezervacijos mokestį. Sąskaitą atsiųsiu po registracijos.


AR NORĖTUMĖTE: IR VĖL LEISTI SAU NORĖTI, PATIKĖTI SAVO GALIMYBĖMIS, IŠSILAISVINTI IŠ ĮSITIKINIMŲ IR STEREOTIPŲ GNIAUŽTŲ, IŠSIUGDYTI NAUDINGUS ĮPROČIUS, SUTVIRTINTI VIDINĮ “STUBURĄ” IR IŠLAISVINTI JĖGĄ, GYVENTI TAIKOJE SU SAVIMI IR PASAULIU?
REGISTRUOKITĖS Į PROGRAMĄ>>

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.