Toksiški tėvai: kodėl pateisiname smurtą šeimoje?
0 (0)

3 Responses

  1. Inga parašė:

    Taip, aš vis dar manau, kad fizinės bausmės auklėjant vaikus yra būtinos. Ir šitas kilęs \”šaršalas\” mano nuomonės nepakeis. Savo aplinkoje stebiu tragiškai išlepintus vaikus. Kol kas dar – vaikus, ar bent įsivaizduojate, kokiame pasaulyje gyvensime, kai jie visi užaugs?! Zirziančių ir tinginčių imtis bet kokio darbo.

    Taip, savo vaikystėje beržinės košės gavau iki soties ir daugybe skirtingų įrankių. Savo šeimą myliu ir esu jai dėkinga už tai, kad išauklėjo. Šiandien turiu savo šeimą, puikius santykius, darbą ir dar nuosavą verslą. Tik todėl, kad anksti vaikystėje buvo įskiepyta, jog turi sunkiai dirbti, kad pasiektum savo tikslo, o visokios kvailystės nebus toleruojamos. Iš tiesų visuomenėje jos nėra toleruojamos. Policija baudžia už bet kokį bendros tvarkos pažeidimą. Ne \”bando pasikalbėti\”, ne priglaudžia prie krūtinės ir paklausia, gal čia tau šiandien buvo tiesiog bloga diena. BAUDŽIA. O vaikus auginame, kad jie būtų normaliais visuomenės nariais ir laikytųsi jo taisyklių.

    • Jurgita parašė:

      Zmones daznai lekia,skuba,sunkiai dirba,patiria daug streso,kuri islieja ant savo vaiku,juos musdami ir skiepydami sita beprotybę..ir mirsta…taip ir nesuprate kam jiems reikejo viso sito..sutinku kad tinginyste blogai,visi kas gime turi dirbti ir kzk.palikti po saves,bet iki tokio streso lygio,kad vaiku musti nereikėtų…vaikai uzauge turi daugybe psichologiniu problemu…

  2. ed. parašė:

    Manęs tėvas nemušė- užaugau, stengiuosi, dirbu…..aš savo vaiko nemušiau- užaugo atsakinga, stengiasi, dirba….

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.