TRYS PRASMINGI KŪRYBINĖS TERAPIJOS SAVAITGALIAI
0 (0)

„SAVĘS PAŽINIMUI IR ĮKVĖPIMUI“
(dailės, pasakų, lėlių, molio terapijų metodai)

gydomieji-paveiksleliai

Šaltinis: gydomiejipaveikslai.lt

PIRMASIS SAVAITGALIS: (biržėlio mėn. 27, 28 d.)
Tema:ŽMOGAUS EMOCIJOS IR JAUSMAI

ANTRASIS SAVAITGALIS: (rugpjūčio mėn. 1, 2 d.)
Tema:ŽMOGAUS BAIMĖS, NERIMAS IR KOMPLEKSAI

TREČIASIS SAVAITGALIS: (rūgpjūčio mėn. 29, 30 d.)
Tema:ŽMOGAUS GYVENIMO VERTYBĖS

Kai žmogus neįdomus sau – jam neįdomus visas pasaulis. Jau nuo vaikystės mes trokštame pažinti save ir savo galimybes. Vaikystėje mūsų galimybių vystymasis ir savęs pažinimas ne maža dalimi priklausė nuo mus supančios aplinkos ir, žinoma, nuo mus supančių suaugusiųjų. Deja, bet  būna ir taip, kad vietoje to, kad vystytumėmės ir toliau – užstringame „kovodami“ su vaikystėje įgytomis įvairiomis baimėmis ar susiformavusiais kompleksais. Gal dėl to noro jaustis geriau, atsiranda nenumaldomas troškimas dar giliau save pažinti, pažinti jausmų ir emocijų, baimių ar nerimo priežastis, surasti tuos vidinius resursus, kurių pagalba galėtume tobulėti ir siekti geresnės gyvenimo kokybės.

Bet koks geras terapinis procesas žmoguje pažadina susidomėjimą pačiu savimi, skatina nebijoti vienatvės, nes būti su savimi pačiu – labai įdomu.

Pagrindinis kūrybinės terapijos savaitgalių tikslas – padėti Jums kiekvienam atrasti tuos vidinius resursus, kurie „pakelia sparnus“, skatina veikti, keistis bei tobulėti. Tikimės, kad Jums mūsų siūlomi prasmingi kūrybinės terapijos savaitgaliai, kartu su dailės, pasakų, lėlių, molio terapijų metodais, grąžins jums jėgas, suteiks dar didesnį pasitikėjimo savimi jausmą bei grąžins galimybę gyventi taikiai ir harmoningai su savimi bei aplinkiniais.

Tai – trys prasmingi kūrybinės terapijos savaitgaliai skirti suaugusiems.

Užsiėmimai vyks: „Savęs pažinimo ir saviraiškos studijoje“, adresas: Vytenio g. 10, Vilnius (atskiras įėjimas iš kiemo pusės).

KAINA:

  • Registruojantis į visus tris kūrybinės terapijos savaitgalius ir mokant iš karto (visų trijų savaitgalių kaina): 600 Lt (įskaičiuota visa programa, visos reikiamos priemonės, užkandžiai, kava/arbata);
  • Vieno kūrybinės terapijos savaitgalio kaina mokant atskirai: 250 Lt (įskaičiuota vieno savaitgalio programa, visos reikiamos priemonės, užkandžiai, kava/arbata).

Būtina registracija el.p.: pazinimas.saviraiška@gmail.com ir avansinis mokėjimas (50 Lt) registracijos patvirtinimui.Mūsų rekvizitai mokėjimui iš anksto:
VšĮ SAVĘS PAŽINIMO IR SAVIRAIŠKOS STUDIJA
Įmonės kodas: 303011485; a.s LT957044060007887398
www.pazinimassaviraiska.lt
Tel.pasiteirauti: 868444109


DALYVIŲ SKAIČIUS RIBOTAS – pamainos dydis – tik 10 dalyvių

Bus išduodami dalyvių pažymėjimai!

Užsiėmimų metu bus taikomi dailės, pasakų, lėlių, molio terapijų metodai. Kūrybinių terapijų metodų pagalba  dalyviai turės galimybę dar geriau pažinti savo potencialą, harmonizuoti savo mintis, pajusti savo resursus ir nukreipti juos tinkama linkme.

Stovyklos lektorės (užsiėmimų vadovės):

Dainora Skrabulienė – edukologė, dailės didaktikos specialistė, pedagogė, baigusi specialiuosius dailės terapijos metodų taikymo kursus. Dainora jau 10 metų dirba pedagoginį darbą, veda dailės saviraiškos ir dailės terapijos užsiėmimus vaikams bei suaugusiems. Taip pat – viena iš VšĮ „Savęs pažinimo ir saviraiškos studijos” įkūrėjų, nuolat besidominti savęs pažinimu, visas įgytas žinias praktiškai taikanti savo darbe ir asmeniniame gyvenime. Dainora – sertifikuota „Eneagramos“ (unikalaus savęs ir kitų pažinimo metodo) praktikantė.

Viktorija Grogorjeva – psichologė, besigilinanti į pasakų terapijos gelmes, jau daug metų dirba su vaikais ir suaugusiais, pasakų dirbtuvių „Permainų vėjas” įkūrėja. Viktorija yra baigusi Maskvos ekonomikos lingvistikos institutą, Psichologijos fakultetą, čia įgijo psichologo ir psichologijos dėstytojo diplomą, baigė psichologinio konsultavimo specializaciją. Maskvos kognityvinio konsultavimo institute Viktorija baigė bazinę kognityvinio orientacinio konsultavimo programą.Tarptautiniame praktinės psichologijos „Integracija“ centre (Maskva) ji baigė bazinę simbolių dramos kvalifikacijosjos kėlimo programą.Tarptautiniame biznio institute (Vilnius) – tris NLP kvalifikacijos kėlimo kursus. Viktorija taip pat yra baigusi Reiki sistemos (energetinis gydymas) tris praktinius kursus pagal gydytojo Mikao Usui metodą (Japonija) ir gavusi meistro – gydytojo vardą.

DETALI KŪRYBINĖS TERAPIJOS VISŲ SAVAITGALIŲ PROGRAMA

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.