Tu esi nerealus: išdrįsk įgyti pasitikėjimo savimi
0 (0)

Matthew Syed „Tu esi nerealus: išdrįsk įgyti pasitikėjimo savimi (ir galbūt pakeisti pasaulį). Dienoraštis“ (2019)
Išleido: Žmogaus studijų centras
Vertė: Justina Mikeliūnaitė
Puslapiai: 160
ISBN: 9786094380273

Matthew Syed dėka viso pasaulio vaikai sužinos, kokie jie yra nuostabūs. Knyga „Tu esi nerealus: išdrįsk įgyti pasitikėjimo savimi (ir galbūt pakeisti pasaulį)“ – tai interaktyvus dienoraštis, pilnas motyvuojančių ir linksmų patarimų ir veiklų, kurios padės vaikams ir paaugliams labiau pasitikėti savimi. Juk teisingas požiūris tikrai padeda padaryti (beveik) viską – nesvarbu, ar nori pagerinti matematikos įgūdžius, patekti į šaunią komandą, ar būti pirmuoju žmogumi, pasivaikščiojusiu Marse.

Galėsite kelti sau tikslus, sugebėsite planuoti veiklą, kurti ateities planus, išmoksite ne tik ugdyti pasitikėjimą savimi, bet ir priimti savo klaidas ir iš jų mokytis – visa tai padaryti padės padės puikios veiklos, pateiktos knygoje „Tu esi nerealus: išdrįsk įgyti pasitikėjimo savimi (ir galbūt pakeisti pasaulį)“. Tai puikus įrankis kiekvienam, kuris svajoja daug ir drąsiai, ir kiekvienam, kuris nori, kad tos svajonės išsipildytų. Autorius sako, kad sėkmę reikia užsitarnauti, o talentas gali būti ugdomas. Knyga padės vaikams ir paaugliams tapti sėkmingais ir laimingais.

Dienoraštis sukurtas pagal „Tu esi nerealus” knygą. Jei jau ją perskaitei, dienoraštis padės įtvirtinti įgytas žinias, suteiks veiksmingų įrankių pakeliui į sėkmę.

„Puiki knyga vaikams apie ryžtingumą, ištvermę ir pasitikėjimą savimi.“
Phil Neville, buvęs anglų futbolininkas ir moterų treneris

„Nereali knyga apie tai, kaip tapti nerealiu. Koks įkvepiantis yra vien žinojimas, kad yra būdas tapti nerealiu, ir kad bet kas – absoliučiai bet kas – gali tuo būdu pasinaudoti. Ši knyga atskleidžia, kaip.”
Carol Dweck, Stanfordo unversiteto psichologijos profesorius.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.