Vaikų ligoninėje dr. Lisos M. Wong iš Bostono (JAV) paskaita su muzikiniais intarpais apie muzikos ir gydymo meną
0 (0)

Rugpjūčio 5 d., antradienį,  12 val. Vaikų ligoninės, VUL SK filialo Didžiojoje auditorijoje (Santariškių g. 7, Vilnius) vyks dr. Lisos M. Wong iš Bostono (JAV) pristatymas „Muzikos ir medicinos sankirta“, kuriame ji pristatys muzikos ir medicinos gydymo meną nuo Apollo ikiAlberto Schweitzerio. Kaip buvusi Longwoodo simfoninio orkestro (medikų orkestro Bostone) prezidentė, daktarė Wong matė ir patyrė, kaip muzika gali išgydyti ne tik pacientus, bet ir jų šeimas, globėjus, pačius gydytojus.

image descriptionPaskaita skirta plačiajai auditorijai: medicinos darbuotojams, slaugytojams, pacientams ir jų šeimoms, muzikos mėgėjams ir mylėtojams.

Pristatyme didelis dėmesys bus skiriamas pavyzdžiams, parodantiems, kaip muzika gydo žmones Bostono bendruomenėje ir už jos ribų.

Pristatymas bus pateiktas su muzikiniais intarpais, kuriuos atliks studentai išTarptautinio vasaros muzikos festivalio „Vivace Vilnius”.

Dr. Wong yra smuikininkė ir pediatrė. Ji yra vaikų ligų gydytojo, profesoriaus asistentė Harvardo medicinos mokykloje (Harvard Medical School) ir Masačiusetso ligoninėje (Massachusetts General Hospital), gydomąja praktika užsiima jau 28 metus.

2012 m. išleista dr. Lisos M. Wong knygos „Gamos ir skalpeliai: gydytojai, kurie praktikuoja muzikos ir medicinos gydymo meną” (“Scales to Scalpels: Doctors who Practice the Healing Arts of Music and Medicine”) autorė. 

Renginio tipas: nemokamas renginys
Renginio data: 2014-08-05, antradienis
Renginio pradžia: 12:00
Renginio vieta: Vaikų ligoninės, VUL SK filialo Didžiojoje auditorijoje (Santariškių g. 7, Vilnius)

Daugiau informacijos: vaikuligonine.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.