Valgyk, judėk, miegok
0 (0)

valgyk-judek-miegokTom Rath „Valgyk, judėk, miegok: kaip maži pasirinkimai veda didelių pokyčių link” (2014)
Išleido: Obuolys
Vertė: Helga Gavėnaitė

Retkarčiais pasirodo knyga, kurią perskaitę imate mąstyti, jaustis ir elgtis kitaip. New York Times bestselerių autoriaus Tomo Ratho knyga Valgyk, judėk, miegok paveiks jūsų sveikatą ateinantiems dešimtmečiams. Tomas Rathas laikomas vienu geriausių jaunosios kartos mąstytojų ir rašytojų.

Didžiulio populiarumo susilaukusios, 16 kalbų išleistos šio autoriaus knygos StrengthsFinder 2.0, How Full Is Your Bucket? apie stipriąsias asmenybės puses ir gerovę jau subūrė minias gerbėjų.

Imtis šio „sveikatos projekto“, kaip autorius vadina naujausią savo darbą, privertė asmeninė patirtis ir įsitikinimas, kad didžiausia išsivysčiusio pasaulio problema, kuri vis auga ir gresia didžiule katastrofa, yra sveikata.

Daugiau kaip dvidešimt metų tyliai tvarkydamasis su rimta liga – genetiniu polinkiu į auglius, T. Rathas surinko milžinišką kiekį informacijos apie valgymo, judėjimo ir miego įtaką gyvenimo trukmei ir kokybei.

Laisvu pokalbio stiliumi parašytoje knygoje pateikiama tvirtai įrodytų ir praktiškų idėjų, kaip pažaboti didžiausias sveikatos rykštes (vėžį, diabetą, širdies ligas), padidinti darbingumą ir pasitenkinimą gyvenimu. Eksperto patarimai trumpi, lengvai suprantami, bet visada pagrįsti rimtomis studijomis ir tyrimais.

Tai naujasis žmogaus sveikatos veiklos kodeksas, žemėlapis, kaip pasiekti ilgą ir prasmingą gyvenimą. Kiekvienas žmogus turėtų laikyti šią knygą ant naktinio staliuko.
.
Knygos pagrindu skelbti tekstai: Kas dvidešimt minučių – dviejų minučių pertrauka, Ilgiau miegokite

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.