VASAROS PATYRIMINĖ – KŪRYBINĖ STOVYKLA MOTERIMS „SAVĘS PAŽADINIMAS GERESNIAM GYVENIMUI“ (Rugpjūčio 3 – 7 d.)
0 (0)

STOVYKLA

Mielosios moterys! Kviečiame Jus į patyriminę vasaros stovyklą moterims „SAVĘS PAŽADINIMAS GERESNIAM GYVENIMUI“, kuri vyks rugpjūčio 3 – 7 dienomis.

Jei domitės savęs pažinimu, jei Jums patinka gamta, jei mėgstate bendrauti, jei norite tobulėti bei dar geriau pažinti save, jei Jums svarbu nukreipti savo asmeninės energijos sistemos veiklą geresniam gyvenimui, vadinasi ši kūrybinė – patyriminė savęs pažinimo ir saviraiškos stovykla – skirta Jums!

Stovyklos metu žadinsime savyje Tikrąjį Moteriškumą, ieškosime moteriškų galių savyje, kurios keičia Pasaulį, atnaujinsime savo jėgas ir pasikrausime nauja energija – vyks įvairios praktinės meditacijos ir vizualizacijos… Vyks paskaitos, praktikumai, diskusijos, dail…ės terapijos užsiėmimai. Dailės terapijos metodų pagalba pažiūrėsime į savo moteriškas savybes nauju aspektu, atrasime savo jaunystės ir neišsenkančio žavesio šaltinį. Keisime/transformuosime turimas, bet mums nepatinkančias mąstymo ir jausmų schemas.

Dailės terapijos metodų taikymas padeda išsakyti tai kas netelpa žodžiuose. Kartais mūsų išgyvenami jausmai yra per daug sudėtingi, kad galėtume juos patys suprantamai sau įvardinti. Sunku apie tai kalbėti. Tuomet į pagalbą gali ateiti piešimas… Piešdamas žmogus patiria katarsį – dvasinį ir jausmų apsivalymą. Jo metu piešinio autorius turi galimybę išsivaduoti iš jį kankinančių emocijų, jausmų, prisiminimų ar nuoskaudų.

Pažvelgsim į save, į savo esmių esmę, tikrąją prigimtį, išmoksime paprastų dalykų, kuriuos įtraukus į kasdienę rutiną gyvenimas palaipsniui ima keistis į gerą, atrasim savo stebuklingas prigimtines galias, susipažinsime su bendramintėmis, kursime, svajosime ir pamažu tapsime tuo, kuo iš tikrųjų esame – sėkmės deivėmis, skleidžiančiomis meilę ir harmoniją!

Stovykla vyks pietryčių Lietuvoje, tarp Vilniaus ir Šalčininkų, ant čiurlenančios Merkio upės kranto, Rūdninkų girios kaimynystėje „Paupio sodyboje“. Tai pasislėpęs nuo smalsių žvilgsnių, nedidelis ir ramus, puikaus kraštovaizdžio gamtos kampelis. Paupio sodyba yra įvertinta trimis Gandrais, tai atitinka viešbučių trijų žvaigždučių kategoriją.

STOVYKLOS KAINA: 190 Eur (įskaičiuotas pilnas maitinimas (pusryčiai, pietūs, vakarienė), visa stovyklos programa, apgyvendinimas ir visos reikiamos užsiėmimams priemonės).

Dalyvių skaičius yra ribotas – tik iki 16 dalyvių!

Registruojantis į stovyklą pageidautinas 50 Eur avansinis mokėjimas. Dalyvių skaičius – ribotas! Pageidaujantiems bus išduodami dalyvių pažymėjimai.

Trumpai apie veiklas stovykloje:

• Stovykloje vyks kūrybiniai užsiėmimai ir dailės terapija, kurios metu įgysite vertingos pozityvios pokyčių patirties, išgryninsite asmeninę vertybių sistemą, atpažinsite savyje glūdinčius vidinius resursus bei sužinosite, kaip savo mintis nukreipti geresniam ir pozityvesniam gyvenimo kūrimui.

• Kiekvieną dieną vyks paskaitos įvairiomis savęs pažinimo temomis, o vakarais diskusijas pratęsime prie laužo. Paskaitų/praktikumų metu suprasite vyriškos ir moteriškos prigimties stiprybes bei skirtumus, suprasite, kaip visa tai panaudoti kuriant savo harmoningą gyvenimą, sužinosite, kodėl būtina savyje vystyti moteriškumą arba vyriškumą, ir kaip nuo to priklauso sėkmė gyvenime, suprasite, kaip kurti tarpusavio bendravimą, kuris vestų į sėkmę, harmoniją ir laimę.

• Kiekvieną rytą pasitiksime dieną žvaliai besimankštindami – rytais vyks kūno mankšta.

• Vyks įvairios meditacijos, kurių metu išmoksime nuraminti savo protą ir tokiu būdu atsipalaiduosime.

• Taip pat kursime Asmeninę Mandalą bei konstruosime pageidaujamo asmeninio gyvenimo vaizdo koliažą.

• Pusryčiai, pietūs ir vakarienė mums bus paruošti (skanus, šviežias, sotus – vegetarinis maistas).

• Sodyboje yra puikios apgyvendinimo sąlygos – atskiri kambariai (triviečiai, keturviečiai – pagal pageidavimą).

• Turėsite puikų poilsį gamtoje (pasivaikščiojimas šalia esančiame miške, maudynės Merkio upėje, pirties pramogos…)

Lektorės ir stovyklos vadovės:

Asta Ivaškevičiūtė – beveik 10 metų dirbo reklamos ir rinkodaros srityje, siekė karjeros aukštumų. Tačiau, užlipusi išsvajotos karjeros laiptais, suprato, kad laimės čia nėra. Pradėjusi ieškoti laimės, atrado Reiki, bhakti jogą ir Vedas. Tuomet ji priėmė vieną iš pračių drąsiausių sprendimų – mesti perspektyvią karjerą, sėkmingą darbą ir daryti tai, kas iš tikrųjų teikia džiaugsmo. Taip gimė “Savęs pažinimo ir saviraiškos studija” Vilniuje, kurią įkūrė dvi bendramintės draugės – Asta ir Dainora. Asta Ivaškevičiūtė studijuoja Vedas, o žinias pritaiko savo gyvenime. Ji skaito paskaitas apie moterų ir vyrų santykius, harmoningų santykių kūrimą ir apie tai, kaip gi įsileisti laimę į savo gyvenimą. Daugiau jos paskaitų rasite čia>>.

Asta taip pat yra Reiki Meistrė-Mokytoja. Reiki yra vienas iš alternatyviosios medicinos gydymo būdų, skirtas dvasiniam, fiziniam tobulėjimui bei psichinei, emocinei ir fizinei žmogaus sveikatai atstatyti.

Dainora Skrabulienė – edukologė, dailės didaktikos specialistė, pedagogė, baigusi specialiuosius dailės terapijos metodų taikymo kursus. Dainora jau 11 metų dirba pedagoginį darbą, veda dailės saviraiškos ir dailės terapijos užsiėmimus vaikams bei suaugusiems. Organizuoja įvairius seminarus, paskaitas, kūrybinius užsiėmimus, dailės plenerus… Taip pat – viena iš VšĮ „Savęs pažinimo ir saviraiškos studijos” įkūrėjų, nuolat besidominti savęs pažinimu, visas įgytas žinias praktiškai taikanti savo darbe ir asmeniniame gyvenime. Dainora yra dviejų dukrelių mama (Lurdos ir Elzės). Dainora taip pat – sertifikuota „Eneagramos“ (unikalaus savęs ir kitų pažinimo metodo) meistrė.

REGISTRACIJA vyksta el.p.: pazinimas.saviraiska@gmail.com
tel. pasiteirauti 860420485 (Asta) ir 868444109 (Dainora)

Mūsų rekvizitai mokėjimui iš anksto:
VšĮ SAVĘS PAŽINIMO IR SAVIRAIŠKOS STUDIJA
Įmonės kodas: 303011485; a.s LT957044060007887398
www.pazinimassaviraiska.lt, renginio plakatas čia.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.