VDU vyks „Nacionalinė sociologų ir antropologų konferencija”
0 (0)

web-1

Balandžio 22 d. vyks Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) Socialinių mokslų fakulteto (SMF) organizuojama II-oji nacionalinė jaunųjų sociologų ir antropologų konferencija „Aktualūs sociologijos ir antropologijos tyrimai: problemos ir kontekstai“.

Šių metų konferencijos plenarinės sesijos tema –„Vytauto Kavolio kultūros dirbtuvėse: asmuo ir idėjos“. Joje apie sociologo vaidmenį visuomenėje diskutuos prof. Vytautą Kavolį pažinoję ir su juo kartu dirbę prof. dr. Egidijus Aleksandravičius, prof. dr. Vylius Leonavičius, prof. dr. Artūras Tereškinas bei doc. dr. Dainius Genys.

Atliepiant prof. V. Kavolio mintį: „Dabar suprantu, kodėl lietuvių intelektualai tiek daug šneka – jie niekad nedirbo darbo, kuris turi baigtis konkrečiais rezultatais“, baigiamoji konferencijos dalis bus skiriama praktinei diskusijai „Sociologijos diplomas kišenėj – o kas toliau?“. Į šią diskusiją kvies VU sociologijos doktorantė, tinklaraščio „Sociali Sociologija“ redaktorė Milda Pivoriūtė ir VDU Sociologijos katedros absolventai.

Konferencijos programa

Konferencija yra renginių, skirtų Socialinių mokslų fakulteto 25-mečiui, dalis.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.