Vilniaus visuomenės sveikatos biuro organizuojamos paskaitos ir mankštos Vilniaus rajone
0 (0)

manksta

Vilniaus visuomenės sveikatos biuro specialistai skatindami domėjimąsi sveikos gyvensenos principais ir psichologiniu atsparumu organizuoja veiklas Vilniaus rajono gyventojams.

Iki gruodžio mėn. pabaigos dar galite pasinaudoti proga ir į savo bendruomenę, įstaigą, užimtumo centrą ir kt. Pasikviesti lektorių vesti užsiėmimus tokiomis temomis:

Būti vyru… Užsiėmimas skirtas vyrams. Jo metu bus kalbamasi apie vyro vaidmenį XXI amžiuje, rolių pasikeitimą, naujuosius ir senuosius vyriškumo principus, santykius su moterimis. Užsiėmimas laisvos formos, trukmė apie 1val.

Vaistas nuo visų ligų. Santykiai su žmonėmis yra moterų varikliukas atliekantis pagrindinį vaidmenį šeimyninės laimės ir santarvės kūrimui. Užsiėmimas skirtas moterims. Jo metu bus kalbamasi apie moters vaidmenį XXI amžiuje, rolių pasikeitimą, naujuosius ir senuosius moteriškumo principus, saugumo jausmo ir kitus poreikius, santykius su vyrais. Užsiėmimas laisvos formos, trukmė apie 1 val.

Vyrų ir moterų strateginio mąstymo skirtumai. Užsiėmimas skirtas vyrams ir moterims, kurie nori atidžiau pažvelgti į tarpusavio santykius ir svarbiausius jiems kenkiančius veiksnius. Kaip padaryti šeimą džiaugsminga vieta būti kiekvienam? Užsiėmimas laisvos formos, trukmė apie 1 val.

Visos paskaitos yra NEMOKAMOS, teikiamos tik VILNIAUS RAJONO TERITORIJOJE. Paskaitų kiekis labai RIBOTAS.

Jei norite, kad paskaitos vyktų ir Jūsų miestelyje, susisiekite: el.p. vaiva.juskeviciute@vvsb.lt

Vilniaus visuomenės sveikatos biuro specialistai skatindami fizinį aktyvumą ir domėjimąsi sveikos gyvensenos principais aktyviai organizuoja veiklas Vilniaus rajono gyventojams.

Nuo 2014 m. Vilniaus rajone vyksta profesionalių kineziterapeutų vedamos kalanetikos, aerobikos, pilateso treniruotės, raumenų jėgos ir ištvermės didinimo, stuburą stabilizuojančių raumenų stiprinimo ir kitos mankštos, skirtos vaikams ir suaugusiems, senjorams, bei mamoms ir tėčiams su mažais vaikais.

Kas yra mankšta? Tai kineziterapija _ gydymas judesiu (lot.kinezis _ judesys, terapia _ gydymas) _ yra viena pagrindinių reabilitacijos ir sveikatą stiprinančių priemonių. Tinkamas judesys padeda pagerinti ir išlaikyti kaulų ir raumenų, širdies kraujagyslių ir kitų sistemų funkcinę būklę.

Mankštų pradžioje įvertinamas bendras fizinis pajėgumas: apskaičiuojamas kūno masės indeksas, atliekama koordinacijos ir pusiausvyros testai, įvertinama raumenų jėga bei ištvermė.

Mankštos tikslas: sportuojančių žmonių, fiziologinių funkcijų  palaikymas bei gerinimas.

Domitės? Norite prisijungti? Kur ir kada arčiausiai Jūsų vyksta mankštos, su kuo susisiekti rasti galite interaktyviame Vilniaus miesto fizinio aktyvumo žemėlapyje, suvedę gyvenvietės pavadinimą („Vietos paieška“): http://services.maps.lt/vvsb/

Jei norite, kad mankšta vyktų ir Jūsų miestelyje, susisiekite: el.p. vaiva.juskeviciute@vvsb.lt

Vaiva Juškevičiūtė / vvsb.lt
Visuomenės sveikatos stiprinimo vyr. specialistė
Vilniaus visuomenės sveikatos biuras

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.