fbpx

Vyras teigia, kad santykiai su žmona tik platoniški, o myli jis mane
0 (0)

Man being adored by two glamorous women

Klausimas: Prašau jūsų konsultacijos, nes esu pasimetusi santykiuose bei jaučiuosi įskaudinta ir sugniuždyta. Man 40 metų, esu išsiskyrusi moteris. Po skyrybų su pirmu vyru, praėjus porai metų, susipažinau su simpatišku 41 metų vyriškiu.  Įpatingas dėmesys man, rūpestingumas, domėjimasis mano problemomis, įsiklausymas bei mokėjimas patarti, suprasti.

Nežiūrint į tai, išvaizda nepriekaištinga, charizmatiška šypsena, stilingi vardiniai drabužiai, išpuoselėta šukuosena ir puikus humoro jausmas. Susipažinus vyriškis nesiūlė jokių skubotų susitikimų praleisti naktį, atvažiuodavo kaskart pas mane iš kito miesto, kad bent keletą valandų praleistume drauge, nuoširžiai pabendrautume, ir išvažiuodavo.

Buvau sužavėta, nes man atrodė, kad šitas vyras tikrai neturi ketinimų tik nusitemti mane į lovą. Aš žinoma iš karto pasidomėjau ar jis nėra vedęs bei neturi rimtų santykių su kita moterimi. Jis užtikrino, kad jau trys metai kaip išsiskyręs, kad draugavo su mergina po skyrybų, bet santykiai taip pat nutrūko dėl merginos nepasitikėjimo juo bei dažnai keliamų pavydo scenų, visiškai be pagrindo.

Vyriškis prisipažino, kad nors šiuo metu yra Lietuvoje, bet iš tiesų jis ilgesnį laiką leidžia Airijoje, nes ten jo verslas, o su Lietuva jo beveik niekas neberiša. Po mūsų keletos romantiškų susitikimų jis išvyko atgal į Airiją, nes pasakė, kad iš ten ruošiasi skristi į kelionę, kurią nusipirkęs yra prieš pusmetį, todėl atšaukti būtų gaila. Paklausus su kuo jis skrenda, pasakė, kad su draugais.

Po jo išvykimo kasdien plaukė žinutės bei netilo skambučiai. Gražūs žodžiai ir rūpestingumas, domėjimasis mano gyvenimu – tiesiog užbūrė. Atrodė, kad sutikau idealų vyrą. Prabėgus dviems savaitėms draugas grįžo į Lietuvą tiesiai pas mane su didžiule puokšte gelių bei dovanomis. Tą kartą jis jau niekur nebeišvažiavo, bet pasiliko pas ir taip prasidėjo mūsų draugystė.

Viskas buvo puiku, tik pastebėdavau, kad jis ištisai rašo žinutes telefonu, dažnai su kažkuom atokiau nuo manęs bendrauja telefonu. Paklausus su kuo jis susirašinėja, atsakymas būdavo vienas – su darugais bei verslo reikalai.

Praleidome gal savaitę kartu ir jis išskrido atgal į Airiją. Prieš tai pasiūlė drauge atostogauti, kai tik man atsiras galimybė. Ir vėl bendravimas telefonu, gražios ilgesingos romantiškos eilutės su begale meilės žodžių. Manęs vardu niekad nevadino, aš jam buvau saulutė, meilė, brangenybė.

Užsakė kelionę po mėnesio, aš nesitvėriau džiaugsmu. Po poros savaičių jis ir vėl grįžo savaitgaliui, po to pasakė, kad jau turi bilietus skrydžiui atgal. Man vis kėlė įtarimą keisti jo susirašinėjimai bei telefono ištisai nešiojimasis kartu, net einant į dušą. Kai jis susiruošė išvykti ir atsisveikino, aš kažką įtardama pasitikrinau skydžio laiką ir buvau lengvai šokiruota – skydžio tokio tą dieną net nebuvo. O jis man dar iš oro uosto paskambino, atsisveikino bei atsijungė nuo ryšio. Po trijų valandų paskambino ir pasakė, kad nusileido jau Airijoje. Į mano nuostabą, kad tokio skydžio net nebuvo tą dieną, jis sureagavo neįpraštai grubiai ir isteriškai, apkaltino mane šnipinėjimu, nepasitikėjimu bei paskė, kad su tokia jis tikrai nebebus moterimi, nes jau tokią panašią turėjo iki manęs. Bet paskambino vėl pats, kitą dieną, pradėjo kalbėt, kad aš buvau neteisi, kad jis išskrido iš Rygos oro uosto, kad man paprasčiausiai nepasakė. Ir vėl daugybė meilės žodžių…

Po dviejų savaičių jis grįžo, išvykome į kelionę, kurioje taip pat ištisai bendravo žinutėmis bei išeidavo pasikalbėti telefonu nuošaliau.

Pastebėjau, kad labai jautriai jis sureaguoja į bet kokią kritiką, nepritarimą jo nuomonei, kai situacija pasisuka ne jo naudai, dažnai reaguodavo netinkamai ir agresyviai.

Grįžus iš kelionės jis skubiai išskrido atgal į Airiją. Darbai… Guodžiau save, bet vis dažniau nuojauta kuždėjo, kad jis nuo manęs kažką slepia. Taip bėgo laikas ir aš kuo toliau, tuo labiau pradėjau suprasti, kad šis žmogus neturi rimtų ketinimų mano atžvilgiu. Tik reti susitikimai, dovanos, gėlės ir begalė gražių žodžių. Pasiteisinimas vienas – aš gi dirbu ne šiaip laiką leidžiu. Ir jokio pasiūlymo man keltis pas jį gyvent kartu ar aplamai kalbėtis apie bendrą ateitį. Tik į kiekvieną mano tokį pastebėjimą, jog man jau atsibodo taip gyventi vienai, jis atsakydavo, kad daugelis juk taip gyvena.

Taip prabėgo pusantrų metų, bet niekas nesikeitė. Tik pastovūs dingimai, kažkokios verslo kelionės, kai telefonas būdavo atjungtas savaitei, mane vis dažniau neramino. Ir pasiteiravus sekdavo pykčio protrūkiai, kaltinimai paranoja, nepasitikėjimu.

Prieš savaitę, eilinį kartą grįžus keletui dienų, aš surizikavau išsklaidyti abejones ir patikrinau jo mobilų telefoną. Man kraujas sustingo gyslose. Ką aš atradau! Ištisi pokalbiai su žmona, jo ir jos bendros nuotraukos iš kelionių, taip pat eilė sisirašinėjimų ir meilės prisipažinimų dar keletui moterų. Visų jis pasiilgęs, visoms jis nevedęs.

Prabudus aš jam pasakiau apie tai ką radau. Reakcija buvo keista, jis pradėjo verkti, puolė ant kelių, prašė jo nepalikti, nes jis mane myli, su manim jam gera. Ir tai, kad jis buvo išvykęs su žmona ir bendravo, tai tik šiaip, platoniški santykiai belikę ir tiek.

Tada pasiūliau jam alternatyvą, jei jau taip myli,  žmonai prisipažinti, kad turi kitą moterį ir su ja gyvena. Reakcija buvo žaibiška. Tai ne, jis negali to padaryti, nes jau santykiai su manim jam nebekelia pasitikėjimo, aš vistiek jam nebeatleisu ir jį paliksiu. Jis gali paskambinti kitoms moterims su kuriomis bendravo, bet buvusiai žmonai – ne, negali ir nenori jos skaudinti. Ir prasidėjo įvairūs išvedžiojimai, kad jie tik draugai, nors intymiosnuotraukos sakė ką kitą.

Na ir išvažiavo jis. Po keleto minučių pasipylė žinutės, kad jis blogai jaučiasi, kad gyvenimas prarado prasmę, kad jis nebežino kaip be manęs gyventi.

Net noras nusižudyti atsirado, taip jam blogai. Po to, dar kartą paskambino, pasakė, kad jaučiasi mane įskaudinęs, atsiprašinėjo. Aš jam dar kartą priminiau jo pasirinkimą, jis tada ir vėl pradėjo savo gisemelę, kad jei ne mano įtarinėjimai ir nepasitikėjimas bei nekalbadieniai, jis gal būtų neparadėjęs bendrauti su žmona bei su kitomis moterimis. Ir vėl mane apkaltino… Bet aš jau atsiskyriau nuo jo tylos siena. Man be proto skaudu ir nerandu sau vietos. Atrodo norėjau tikėti žmogum, bet mano nuojauta neapgavo.

Prašau komentaro, gal jūs iš tokio mano aprašymo galėsite įvertinti šiuos santykius ir vyro poziciją. Dar tebeskamba ausyse jo gražūs žodžiai, atrodo ir tos ašaros gal nuoširdžios, nors jau taip buvo ir anksčiau reaguojama iš jo pusės, kai pasakydavau apie savo abejones, apie jo neįvykusius skrydžius ar pasilikimą Lietuvoje (žmona jo Lietuvoje gyvena).

Kyla klausimas, kaip žmogus nepavargsta nuo tokių įtemptų santykių su keletu moteru, kai jos gyvena skirtinguose Lietuvos miestuose, o jis užsienyje. Kaip supratau iš jo nuotraukų ir žinučių telefone, tai jis iš manęs išvykęs važiuodavo pramogauti kitur, kai aš nuskrisdavau pas jį į svečius, po manęs atskrisdavo jo buvusi žmona. Kai ji išvykdavo, jis jau rašydavo dar kitai meilės žinutes ir man tuo pačiu. Kyla klausimas kodėl 41 metų vyras taip elgiasi. Kaip ir minėjau, elgesys jo su manim būdavo toks, kad atrodė, jog tikrai be galo myli mane ir aš jam reikalinga. Net ir paaiškėjus teisybei, jis bando važiuoti man per sąžinę ir maldauja atleidimo, kai kitas vyras juk garbingai pasitrauktų. Paprasčiausiai noriu susivokti su kokio tipažo vyru aš buvau tuos pusantrų metų…
Dėkui jums iš anksto už atsakymą.
Deimantė

Komentuoja psichologė Vilma Stundžienė:

vilmaJūsų laiškas atspindi stiprius jausmingus išgyvenimus, kuriuos patyrėte bendraudama su šiuo žmogumi, nuo svaiginančio susižavėjimo iki gilios nuoskaudos… Norisi tikėti, kad bent jau laiške išlieti jausmai atnešė palengvėjimą.

Nebauskite savęs skausmingu kentėjimu dėl to, kas įvyko – juk itin žmogiška ieškoti artimo, mylimo žmogaus, ir kuri gi moteris atsilaikytų prieš charizmatiška šypsena kerintį, stilingą, žavų, dėmesingą vyrą…

Jūs tikrai nepasielgėte neapgalvotai, neskubėjote, rinkote visus dėmesio ženklus, jo gebėjimą išlaukti, neskubinti įvykių, ir tuo pat metu, išlaikyti susižavėjimą Jumis, nuoširdų rūpestį. Viskas klostėsi taip, kaip ir kuriami gražūs romantiški santykiai. Bėda ta, kad sutikote ne tokį žmogų, apie kurį svajojote, o suklaidino Jus tai, kad šio tipažo vyrai išties atrodo ypatingi pažinties pradžioje, kol siekia užkariauti moters širdį. Tačiau, vėliau ima ryškėti, jog jie nesugeba išlaikyti ir puoselėti ilgalaikių santykių, tiesiog nesugeba mylėti kito žmogaus brandžia meile.

Veikiau, jiems labiau rūpi stiprinti pasitikėjimą savimi, ir tam bet kokia kaina siekia įtvirtinti savaip suvokiamą vyriškumą (galbūt įdiegtą šeimoje, galbūt išmoktą iš aplinkos), siekia gauti patvirtinimą, kad yra mylimi, geidžiami, todėl padarys viską, kad moterys juos vertintų – bus šaunūs, dėmesingi, romantiški, aistringi.. Tik motyvas yra ne „duoti viską, nes myliu šią moterį“, o pasiekti pergalę, kaip savo vyriškumo patvirtinimą. Šie vyrai nemyli konkretaus žmogaus, jie myli pačią meilę, ir nuoširdžiai tuo mėgaujasi, štai kodėl negalite būti ta vienintele mylima moterimi…
Iš tiesų, tokie žmonės gana pažeidžiami, ir Jūs tą pastebėjote pasireiškiant pykčio protrūkiais, kai tik nepritardavote jo nuomonei. Greičiausiai, dėl tos pačios priežasties jie ir nelinkę kurti rimtų, įsipareigojančių santykių, nes bijo būti valdomi, įskaudinti ar palikti, tad jau geriau dominuoti ir demonstruoti, kad „Aš renkuosi“.

Na, o kai Jūs parodėte, kad sprendimą perimate į savo rankas, jo vyriškumui iškilo grėsmė – „juk moteris negali manęs atstumti!“ Todėl, vėl ėmė žaisti Jūsų jausmais…

Emociškai nesubrendusi asmenybė neištveria savo norų, impulsų ir čia pat siekia juos patenkinti. Jūs atsisakote bendrauti, ir jis stengiasi susigrąžinti Jus. Ne dėl to, kad gailisi įskaudinęs, bet dėl savęs paties, nes jaučiasi blogai, o jam tai nepakeliama. Bet kokia kaina stengiasi gauti tai, ko nori, todėl išklausote maldavimų ar kaltinimų laviną…

Klausiate, kodėl 41 metų vyras taip elgiasi, tačiau, kaip bebūtų gaila, nėra amžiaus ribos, kaip kriterijaus žmogaus brandai pamatuoti… Vienas gali gražioje jaunystėje demonstruoti apsvarstytus poelgius bei pasirinkimus, o kitam ir gilioje senatvėje neduota suvokti, kuo grindžiami žmogiški tarpusavio santykiai – pasitikėjimu, atsidavimu, atsakomybe.

Žmogus per auklėjimą, patirtis formuoja savo įsitikinimus, vertybes, kuriais vadovaujasi eidami per gyvenimą. Įtakos turi ir vyrų/moterų skirtumai, kuomet prigimtinai moterys yra jausmingesnės, linkusios rūpintis, mylėti bei globoti kitą, tuo tarpu vyrai – labiau orientuoti į save, todėl nuklydus ir sugrįžus, jie tikisi besąlygiškos moters meilės. Taip pat, žmones veikia kultūrinė aplinka, šiuo atveju, visuomenės polinkis viską „vartoti“, dėl ko meilės santykiai tampa banalūs, paviršutiniški…

Jūs stebitės, nesuprantate, ieškote tokio elgesio priežasčių, tačiau kiek prasmės tam skirti savo mintis, laiką, energiją. Tiesiog, priimkit tokią tiesą, kad pasaulis pilnas įvairių žmonių, ir taip buvo visais laikais. Sutikote ne tą žmogų, su kuriuo įsėdote ne į tą traukinį, ir Jums labai pasisekė – laiku susivokėte, kad Jūsų kryptis ne ta.

Tikrai neverta leistis sugniuždomai! Žymiai prasmingiau atsiverti gyvenimui ir leisti sau patirti naujus dalykus. Jei užsisklęsite, prarasite galimybę sutikti Jūsų jausmų ir atsidavimo vertą žmogų, sugebantį atsakyti Tikra Meile. Ir nuoširdžiai Jums to linkiu.

Psichologė Vilma Stundžienė | el. paštas: vilmastundziene@gmail.com
Iliustracija: shutterstock.com

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

16 Responses

  1. Agnė parašė:

    Skaitydama šį laišką , prisiminiau beveik tokią pačią istoriją iš savo gyvenimo . Miela Deimante, tikrai neverta sielvartauti dėl tokio vyro. Tai ką jis daro labai nevyriška ir neteisinga kitų žmonių atžvilgiu . Žmogus negerbia nei savęs nei atjaučia kitiems. Deja tokio tipažo vyrų esti visame pasaulyje . Bet geras dalykas jo nebera jūsų gyvenime. , Labai geras psicologės komentaras . Tokie žmonės tarsi suskilę ir kitų žmonių dėmesiu ir meile , jie lipdo tuos įskilimus – nepasitikėjimą savimi. Ir dėl to nepasitikėjimo savimi jis niekad neužmegs normalių santykių . Šlaistysis kaip vėjo pamušalas. Ir po išsiskyrimo su savo vyriskiu , ilgai analizavau situaciją. Ir piršosi mintis, kad jis mylėjo pačią meilę. Ne mane , ne žmoną … Ne jums vienai taip yra nutikę. Patarimas – pasistenkit užsimiršt. Gyvenkit , darykit ką mėgstat , susitikit su draugais 😊

    • Deimantė parašė:

      Dėkui Agne. Keisčiausia tame, kad šis žmogus skyrė man labai daug dėmesio, neatrodė, kad gali turėti dar kitus rimtus santykius greta. Matomai savo santuokoje jis turėjo visišką laisvę ir todėl galėjo sau leisti taip bendrauti su manim gana atvirai. Nebijojo rodytis viešose vietose, renginiuose. Juk turint žmoną mano manymu bet kuris vyras bent minimaliai slapstytųsi. Bet matomai jo santykiai su žmona (jo teigimu buvusia, nes oficialiai išsiskyręs)irgi kažkokie keisti, tikrai patikėjau, kad tarp jų nieko rimto nebėra. Tik radus bendras nuotraukas tapo aišku, kad taip nėra. Bet ir po šio fakto jis tvirtino, kad jų santykiai tik platoniški ir bendrauja jie dėl savo sūnaus ir kad intymumo pas juos jau seniai nebėra. O ir pasiteisinimas primityvus -atnaujinau bendravimą su buvusia žmona vien todėl, kad aš jį ignoruodavau ir juom nepasitikėdavau. Jam tuo metu trūko bendravimo…
      Na bet kuriuo atveju aš tokio žmogaus nenoriu matyti savo gyvenimo palydovu kad ir kiek jis manęs prašytų sugrįžti pas jį. Dėkui už patarimą

  2. Agnė parašė:

    Esate protinga moteris todel nei kiek neabejoju, Kad Tokio zmogaus nenorite matyti savo gyvenimo palydovu . 😊 Reikia eiti pirmyn, o ne atgal. Jei jo zmona jam nerupetu ir niekas jų nesietų ar laikytų jis tas nuotraukas telefone ? O , kad alia jis sugrįždavo dėl jūsų kaltės , tai tik dar viena manipuliacija , kad jūs kaltintumėte save ir jis galėtų toliau jus kontroliuoti .
    Man ir taip buvo begale dėmesio , ateities planai .. Su žmona gyveno esą tik dėl bendro verslo . Skųsdavosi , kad negali turėti vaikų su žmona, kad ji nesupratusi jo . O aš juk net nežinojau, kad jis vedęs iš pradžių. Tik paskui , kai jau turėjau jausmų sužinojau . Bet as dar sugaišau metus savo gražaus laiko vis dar tikėdamasi , kol galutinai trūko kantrybė. Nepatariu jums to paties daryti . Vyrai gali būti tikri savanaudžiai … Šaunuolė esat :) ir tikrai atsiras tinkamas vyras ir jums ir man .. Šitie kaip liaudis sako dvasios ubagai :D

  3. Gabriele parašė:

    Ir as buvau tokoje pacioje situacijoje,toks jausmas ,kad apie ta pati zmogu butu straipsnis.tik kad vedes jis nebuvo bent tada.Bet tas mokejimas priversti jaustis kalta,tos atgailavimo asaros,tie kaltinimai,tie rekimai uz nesutapuse nuomone,dovaneles,demesys,moterys kruvom,grazus zodziai viskas tas pats.o galvojau as tik viena tokia auka esu pasirodo ne.bekt nuo tokiu kuo toliau reikia o ne gailet.aciu dievui laiku dingau.

  4. Vi parašė:

    Tai vadinamieji narciziškos asmenybės. Jie pakankamai nelaimingi žmonės, skaudžiai sužeisti vaikystėje, niekada nemylėti…….todėl jie ir gyvena myledami ne žmogų, o savo meilę (t.y.fantaziją), žemos savivertės,kaltinantys kitus, neprisiimantys atsakomybės,po savo kauke slepentys begalinį sielos skausmą, kurį tik jie patys ir gali išsigydyt.

    • Gabriele parašė:

      Bet atrodo patys jei skausma slepia,tai turi kitu neskaudint.cia jau panasu i kazkokia liga o ne narcizizma.Ar jie isivaizduoja kad neskaudu toms moterims,kai ju prie vieno vyro ne viena

      • Vi parašė:

        Jų niekada nieks nesuprato, neužjautė, neguodė. Jie niekada nepatyrė besąlygiškos meilės. Todėl jie puikiai išmoko paslėpt savo skaumą, kančią, neapykantą…..jiems tiesiog nepažįstami atjauta, supratimas, prieraišumas. Tai kad vaikas išmoko sunkius kaip akmenis jausmus neparodyt (to reikalavo jo aplinka), reiškia kad jis išmoko manipuliuot. Tokiu būdu jis sugebėjo prisitaikyt, gaut šiokio tokio dėmesio, sąlyginės meilės (neverk-negražu, elkis kaip visi-gėdos nedaryk ir pan.). Taip ir dabar jis elgias, kad išgyvent. Ieško besalyginės meilės,bėda ta, kad mainais nieko nemoka duot, nes myli ne žmogų šalia, o pačią meilę (fantaziją).

        • zaneta parašė:

          apie manipuliavima panasu psichopatai, kurie nejaucia tiesiog o manipuliuoti sugeba. jausmus parodyti lyg subega, o viduj nieko nejaucia.

  5. Panasu... parašė:

    Skaitau ir pries akis matau ta pati zmogu…. tik sie santykiai baigesi pries du gerus metus, scenarijus beveik tas pats..sakyciau gal ir kalbame apie ta pati zmogu, nes ir amzius atitinka, ir poelgiai,ir gyvenimo budas, elgesys…tik jo verslas ne Airijoje,o Didziojoje Britanijoje,o jis pats kaunietis su savo “buvusia“zmona Kaune…Ilgai po issiskyrimo jis man nedave saves pamirst…

  6. Saulius parašė:

    Cha, esu vedęs. Santuoka byra. Siūliau keisti taisyti padėtį. Niekada nenorėjo. Atsirado meilužė… tinkanti į dukras (man 47 metai). Žmonai pasiūliau skirtis – nesutiko. Tačiau netikėtai pasikeitė… kai sužinojo kas ta meilužė ir ką jai jaučiu ir po daug įžeidinėjimų vis tiek rinkausi meilužę žmona netikėtai pratrūko. Dabar norinti klijuoti, taisyti. Bet jai dabar sakau sunku tikėti ja ir vis dar neapsisprendžiu ką rinktis: žmoną ar meilužę. Be to, kažkiek nejauku kad meilužė tinka į dukras, tad nesąmoningai ieškau vyresnės. Tačiau dėl to labiau gėda ir neužmezgu naujų pažinčių, ne dėl žmonos, bet dėl pagarbos meilužei… Tai ką dabar aš?! Idiotas ar bandantis ieškoti kažko ko nėra ir niekada nerasiu? Tik žinau viena: moterys būna žiaurios, sarkastiškos, vyrus vertina pagal vieną kurpalių… Būkit sau atviros!

    • Atsakymas parašė:

      Kai netinka,išsiskirk, pagyvenk vienas pora metų. Tada nekils tokių problemų.

  7. Angela Smith parašė:

    Esu Angela Smith iš New York, USA aš negaliu sustoti padėkoti DR saliamis už tą didelį dalyką, kad jis padarė mano gyvenime, aš esu labai dėkinga jam, aš kenčia nuo ŽIV viruso 11 metų, kai aš susisiektu DR saliamis po svarstymo nuostabų liudijimą, kad žmonės buvo dalijimosi apie jį. Aš būdamas vaistus ir bando ieškoti išgydyti savo liga. Nuėjau per internetą gydytojų ir aš susisiekė Tradomedical / Traditional gydytoją pavadintas dr saliamis pagalbos. Jis man visus savo taisykles ir reglamentus, kad jei jis išgydyti mane, kad turėčiau rašyti apie jį ant interneto svetainėje ir tai, ką darau dabar. Jis užtikrins mane, kad jis išgydys mane su savo fitoterapija, kurį jis tikrai padarė, ir aš dabar visiškai išgydyti nuo ŽIV viruso. Ką aš sakau, o ne padėkoti jam už taupymo mane. Kodėl kenčia tyloje, kai yra vaistas savo diseases.Dr.Salami taip pat specializuojasi gydant šią ligą:
    * ŽIV / AIDS
    *Inkstų nepakankamumas
    *Artritas
    *Diabetas
    * Hipertenzija
    * Insultas
    * Nutukimas
    * Nevaisingumas / impotencija
    * Vėžys
    * Akių problema
    * Odos problema
    * Skaidulinis auglys
    * Opos
    * Prostatos problemos
    *Astma
    * Svoris valdymo
    * Gonorėja / Staphylococcus
    * Candidie
    * Žemas sperma gali
    * Silpnas erekcija
    * Silpnas ejakuliacija
    * Polių
    * dramblialigės
    * Odos infekcija
    * Paralyžius e.t.c
    * Jei norite, kad jūsų ex atgal.
    * Jei jūs visada turite blogus sapnus.
    * Jei norite būti skatinamas į savo biurą.
    * Jei norite moterims / vyrams paleisti po tavęs.
    * Jei norite vaiką.
    * Jei norite būti turtingas.
    * Jei norite susieti savo žmona / vyras turi būti tavo amžinai.
    * Jei jums reikia finansinės pagalbos.
    * Jei jums reikia sėkmės burtą.
    * Jei norite nutraukti savo skyrybas.
    * Jei norite išsiskirti savo vyru / žmona.
    * Jei norite, kad jūsų norai bus suteikta.
    * Nėštumo rašybos pastoti kūdikį
    * Garantuos jums laimėti nerimą teismo bylų ir laimėti nesvarbu, kaip etape.
    * Stop savo santuoką arba santykius nuo sudužimo atskirai.
    * Jei reikia maldų už išlaisvinimą jūsų vaikui ar sau. Norėdami gauti daugiau informacijos susisiekite su Dr.Salami elektroniniu paštu: (thegreatdrsalamisolutiontemple@gmail.com)

  8. ROSE parašė:

    Aš taip susijaudinęs, kad mano sugadinta santuoka buvo atkurta, o mano vyras grįžo po sunaikinimo. Po 2 metų santuokos man ir mano vyrui buvo viena ginčijama ar kita, kol jis pagaliau paliko mane ir persikėlė į Kaliforniją būti su Kita moteris. Aš pajutau, kad mano gyvenimas baigėsi, ir mano vaikai manė, kad niekada nebematys savo tėvo. Aš bandžiau būti stiprus tik vaikams, bet negalėjau valdyti skausmų, kurie kankina mano širdį, mano širdis buvo pilna skausmų ir skausmų, nes buvau labai įsimylėjęs su vyru. Kiekvieną dieną ir naktį aš galvoju apie jį ir visada noriu, kad jis sugrįžtų pas mane, man buvo labai nusiminusi ir man reikėjo pagalbos, todėl aš ieškojome pagalbos internete ir susipažinome su svetaine, kurioje teigiama, kad „Secerdote” gali padėti greitai grįžti. Taigi aš jaučiau, kad turėčiau jam pabandyti. Aš kreipėsi į jį ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš tai padariau, tada jis padarė (meilės rašybą) už mane. Po 28 valandų mano vyras tikrai mane paskambino ir man pasakė, kad jis manęs ir vaikai labai trūksta, taip nuostabu! Taigi tą pačią dieną jis grįžo atgal, su daug meilės ir džiaugsmo, ir atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį jis padarė man ir vaikams. Tada nuo tos dienos mūsų santuoka buvo stipresnė, nei buvo anksčiau. Visa tai dėka „Secerdote”. Jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija internete, kad Secerdote tikrai ir galingas rašybos rašas, kurį aš visada meldžiuosi ilgai gyventi, kad padėtų savo vaikams bėda, jei esate čia ir jums reikia savo Ex atgal arba Jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau neaukok, dabar susisiekk su šiuo galingu rašybos rašu. Štai jo kontaktas: atsiųskite jam laišką adresu: poderoso1sacerdotetemplo@gmail.com

  9. mrs Cythian parašė:

    Mein Name ist Cynthia bin aus Deutschland Ich möchte Dr. Lamay Al Maktoum dafür danken, dass er meinen Ex-Ehemann zurückgebracht hat. Niemand hätte mich das glauben lassen können. Es war so hoffnungslos in dem Ausmaß, dass ich nie glaube, dass mein Ex-Ehemann wir jemals wieder zu mir zurückkommen, obwohl ich nie an Zaubersprüche oder so glaubte, aber mir wurde von einem sehr engen Freund darüber erzählt. Ich beschloss, es zu geben. ein Weg .

    Mit Hilfe von Dr. Lamay Al Maktoum konnte ich ihn nach 2 Jahren totaler Trennung wieder zurückholen. Wenn Sie diese Nachricht lesen und in Ihrer Ehe / Beziehung mit Leid konfrontiert wurden, möchte ich Ihnen sagen, dass das Ende dieser Kummer und dieses Elend ist getan. Dr. Lamay Al Maktoum ist der Schlüssel, den Sie brauchen, um jede enge Tür des Glücks, der Freude, der Liebe und der Zufriedenheit in Ihrer Beziehung / Ehe zu öffnen. Ich werde Ihnen helfen, indem Sie seine E-Mail-Adresse unten angeben „kontaktieren Sie ihn um Hilfe. Damit Sie aus diesem Elend herauskommen können (Lamspiritualtemple@yahoo.com), ist dies seine direkte E-Mail, und er wird Ihnen antworten und Ihnen bei allen Problemen helfen, für die Sie ihm helfen möchten. Und seien Sie bitte gehorsam, Anweisungen zu folgen.

  10. marie parašė:

    Aš taip džiaugiuosi, nes mano sugedusi santuoka buvo atkurta, o mano vyras vėl grįžo iš manęs ir mūsų 2 vaikai kitai moteriai. Po aštuonerių metų santuokos, aš ir mano vyras buvome vienoje ar kitoje ginče, kol jis pagaliau paliko mane ir persikėlė į Kaliforniją, kad būtų su kita moterimi. Jaučiausi, kad mano gyvenimas buvo baigtas ir mano vaikai manė, kad jie niekada nematys savo tėvo. Bandžiau būti stiprus tik vaikams, bet negalėjau kontroliuoti skausmų, kurie pakenkė mano širdžiai, mano širdis buvo kupina liūdesio ir skausmo, nes aš tikrai myliu savo vyrą. Aš galvoju apie jį kiekvieną dieną ir naktį ir visada noriu, kad jis sugrįžtų, aš buvau labai nusiminęs ir man reikėjo pagalbos, todėl ieškojau pagalbos internete, ir aš atėjau į svetainę, kurioje siūloma, kad DR Egbo galėtų padėti greitai grįžti . Taigi aš maniau, kad turėčiau išbandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš tai padariau, tada jis (Meilės rašybos) man, po 2 dienų, mano vyras man paskambino ir man pasakė, kad praleido mane ir vaikus tiek daug, taip nuostabus! Taip jis sugrįžo tą pačią dieną su daugybe meilės ir džiaugsmo, ir jis atsiprašė už jo klaidą ir skausmą, kurį jis sukėlė man ir vaikams. Nuo tos dienos mūsų santuoka buvo stipresnė, nei buvo anksčiau, visi dėka dregbosolutioncenter@gmail.com, jis yra toks galingas, ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija internete, kad šis žmogus yra tikras ir galingas rašybos ratukas, kurį aš visada melsis gyventi ilgai, kad padėtų savo vaikams bėdų metu, jei esate čia ir jums reikia jūsų „Ex“ ar jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, nebeskirkite, kreipkitės į šį galingą snapelį. Čia yra jo kontaktinis asmuo: išsiųskite jam el. Laišką adresu: dregbosolutioncenter@gmail.com

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.