„VAROM!“ naujieji metai be programos
0 (0)

VAROM! vakarėlis new york klube

Vakarėlių ir festivalio organizatoriai VŠĮ „Blaivios pramogos“ kviečia sutikti naujuosius metus be svaigalų ir pasiduoti pramogai be programos – su interpretacija bei siurprizais.

Vakarėlio „VAROM!” naujieji be programos” idėja atsivežta iš užsienio: tokie susibūrimai pasaulyje sparčiai populiarėja ir tampa madingi.

Varom summer fest scena

„Kodėl be programos? Norime, kad prieš naujuosius žmonės neužsiprogramuotų iš anksto, atsipalaiduotų ir smagiai įžengtų į 2016-uosius“,- teigia „VAROM!” organizatoriai. Rengėjai įsitikinę, kad vakarėlio dalyviai pasipildys energijos žvaliai ir prasmingai 2016 metų pradžiai, pasilinksmins ir patirs naujų įspūdžių.

Pasak vakarėlio rengėjų, norima parodyti, kad naujuosius metus galima sutikti linksmai ir būnant blaivioje kompanijoje. „Be svaigalų švęsti naujuosius yra daug privalumų: esant budriam yra saugiau, kuomet šventinę naktį padidėja tikimybė susižalojimų su fejerverkais ir nelaimingų atsitikimų – traumų. Linksmintis energijos yra daugiau, kitą rytą galima vėl aktyviai leisti laiką gamtoje ar mieste. Be to, esant neapsvaigus naujametiniai fejerverkai matosi ryškiau“, – juokavo vienas iš organizatorių Simonas Dailidė.

10544786_814299158589421_7882533020752358378_n

Neįprastų naujųjų metų rengėjai programos neatskleidžia ir kviečia kūrybingus, naujovių ieškančius žmonės švęsti kartu. Vidurnakčio fejerverkas taip pat žadamas ypatingas.

„VAROM!” naujų metų renginio pradžia 22 val. Pranciškonų rūmuose adresu Trakų g. 9/1, Vilnius.

Daugiau apie VAROM! naujuosius metus: https://www.facebook.com/events/871642909600746/
Daugiau apie VAROM! www.facebook.com/varomparty

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.