10 pagrįstų priežasčių, kodėl vaikams reikia drausti technologijas
0 (0)

4 Responses

  1. Alina parašė:

    Nebeziurime prie miega masos ir meskino – vaikas kurkas geriau ir ilgiau miega.

  2. Kristijonas parašė:

    Straipsnyje kalbama tik apie vartojimo kiekį. Turinį reikia tinkamai parinkti, tame blogio šaknys. Tehnologijos yra tik priemonė. Žinoma, judėjimas ir kiti dalyki yra gyvybiškai svarbūs ir savaime suprantami. Saikas visur gyvenime reikalingas.

  3. As parašė:

    Nesutinku, kad turinys labiausiai itaka daro. Pati turiu seimoje mergaite, kuriai nuo pat gyvenimo pradzìos buvo rodomi filmukai per youtube, ta pati pamokanti senoji animacija…poto prasidejo loginiai zaidimai ir t.t.lyg nieko blogo, kaip tik visi dziaugemes, kad tokia sumani, greit perpranta technologijas. Dabar jai 8 metai. Demesys sutrikes, nera kantrybes uzbaigti pradetus darbus, svarbiausia duokit mobilu ar kompa, o jei neduodam krenta i isterija. Tai nera normalu. Beje, net suaugusiems itaka mobilieji daro. Musu miegamajame jau metus nera mobilaus ir miegas kur kas ramesnis.

  4. Ana parašė:

    Aš turui 3 vaikus,ir esu davus telefona pažaist žaidimą?Ir ka galvojat??? Vos atidavė man telefona su visom esterijom. Kita diena pramerke akis,”mama telefonas” Čia yra nenormalu. Tai nusprendžiau,kad dar tokiems vaikams tik piešti su pieštukais,spalvinti spalvinimo knygeles, žaisti zaidimukus. Aš jau geriau pabūsiu vaikų šurmuli,triukšme,negu duoti telefona ar plancete. Loginiu žaidimu yra ir taip pirkti,nebūtina internetas. Kurios mamos nori ramybės tos ir duoda visokius telefonus.Mano vaiku amzius,8-7-5.Mes klijuojam,karpom darom visokius ranku darbelius ir tikrai patenkinti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.