Apie unikalų projektą „Nradijas.lt“
0 (0)

radijasBūdami neįgalūs, bei žinodami savas problemas ir rūpesčius, siekiame savo patirtimi padėti žmonėms, juos integruoti į visuomenę, ugdyti, šviesti, informuoti. ‘Neįgaliųjų Radijas’ – tai išskirtinis ir unikalus radijas Lietuvoje. Tai nekomercinis, internetinis radijo projektas. Mūsų kolektyvą sudaro linksmi, energingi, kūrybingi žmonės, kurie bendraus su Jumis eterio metu, praneš šviežias naujienas, pateiks įvairią informaciją ne tik iš Lietuvos, bet ir viso Pasaulio. Pradėjome šį projektą, nes bendraminčiai surado bendraminčius, turime tikslą ir kartu, visi bandome keliauti link jo įgyvendinimo. Analogų neturintis Lietuvoje internetinis radijas neįgaliesiems ir ne tik – NRadijas.

Bus transliuojamos įvairaus pobūdžio laidos, nuo mokslinių iki pramoginių, bei laiko patikrinta, ir šiuolaikinė muzika net išskirtiniausiam skoniui, laidos bus orientuotos į neįgaliuosius, bei visus kitus socialinius sluoksnius, bei jų problematika. NRadijas tikslai ir uždaviniai yra neįgaliųjų internetinės radijo stoties sukūrimas, bei vystymas, radijo laidų rengimas ir transliavimas. Neįgaliųjų integracija į visuomenę. Tolerancijos stiprinimas visuomenėje, neįgaliųjų atžvilgiu. Verslumo skatinimas. Savižudybių prevencija. Neįgaliųjų fizinės kultūros, ir sveikatingumo stiprinimas. Pozityvaus mastymo ugdymas. Kūrybiškumo ugdymas. Intelektinis ugdymas. Informatyvumas. Pagalba, ir kita.

Radijo laidomis sieksime stiprinti tolerancija sveikųjų visuomenės narių, neįgaliųjų visuomenės nariu atžvilgiu. Radijo laidomis skatinsime verslumą, pasitelkiant verslo korifėjų patirtį, pavyzdžius ir mintis. Radijo laidomis teiksime psichologinę pagalbą. Skatinsime rūpintis savo sveikata, bei fizine kultūra. Skatinsime drąsą ir pasitikėjimą savimi, specialiai tam skirtomis radijo laidomis. Atskleisime kūrybines galias tam skirtomis radijo laidomis. Intelektualios radijo laidos. Naudinga šiuolaikinė informacija visiems. Teikimas pagalbos įvairiais gyvenimo klausimais, bei Jums iškilusių problemų sprendimas. Mūsų šūkis – Mes dirbame Jums ir dėl Jūsų. Mūsų internetinis adresas www.nradijas.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.