Atvira pasąmonė
0 (0)

svijasas-atvira-pasamoneAleksandras Svijašas „Atvira pasąmonė: Kaip daryti įtaką sau ir kitiems žmonėms: pozityvių permainų kelias” (2012)
Išleido: Luceo

Tai populiaraus psichologo ir pozityvaus mąstymo trenerio Aleksandro Svijašo knyga, kurioje autorius plėtoja idėjas apie tai kokios galimybės atsiveria žmogui, kai jis išmoksta konstruktyviai bendrauti su viena iš savo esybės dalių. Ta dalis yra Pasąmonė. Kaip tik ji atsakinga už daugelį mūsų problemų ir bėdų, kita vertus, Pasąmonėje ir glūdi tų pačių problemų ir bėdų sprendimo raktas.

Kaip ir kitos Aleksandro Svijašo knygos, „Atvira pasąmonė” nėra vien „laimingo gyvenimo teorija”. Visų pirma – tai praktinių veiksmų vadovas, konkrečių metodų sąvadas, kurio tikslas yra išmokyti ir paskatinti skaitytojus siekti pozityvių gyvenimo permainų.

Knygoje paprastai ir aiškiai pateikiamas Pasąmonės veikimo modelis, išaiškinama jos konstrukcija ir pagrindinės funkcijos, visa tai papildant įvairiausiomis technikomis, leidžiančios ją transformuoti žmogui palankia linkme.

Autorius pateikia praktinių patarimų kaip tvarkytis su savo jausmais ir išsivaduoti nuo visokio emocinio purvo, skaudulių ir negalavimų.

Knygos pagrindu skelbti tekstai:
Pokalbis su pasąmone, Žmogaus modelis

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.