Kaip įveikti nuovargį ir jaustis puikiai
0 (0)

kaip-iveikti-nuovargi-ir-jaustis-puikiaiSohere Roked „Kaip įveikti nuovargį ir jaustis puikiai” (2015)
Išleido: Sofoklis
Kaina: 7,90 € (įsigyti)

Ar jums būtinas arbatos ar kavos puodelis, kad „pabustumėte“? Ar jaučiatės išsekęs be jokios akivaizdžios priežasties? Ar penktadienį esate visiškai nusivaręs nuo kojų, o vakare – išsunktas? Ar jus kankina siaubingas jausmas, kad amžinai jausitės pavargę ir nieko negalite pakeisti?

Jei negalite pakeisti gyvenimo, pasikeiskite patys. Jūs pats turite tapti savo sveikatos specialistu ir jūs pats esate atsakingas už savo sveikatą. Taip, iš tiesų JŪS! Gydytojai ar specialistai gali padėti, bet galiausiai viskas priklauso tik nuo jūsų ir jūsų pasirinkimo. Pirmas knygoje siūlomos programos žingsnis – būti tikrai sąžiningam ir nustatyti, kokia yra tikroji jūsų energijos, sveikatos ir gerovės būklė. Be jokio išankstinio pasmerkimo ar neigiamų nuostatų įvertinę, kur esate dabar ir užsibrėžę sveikatos tikslus, aiškiau pamatysite, kur norite nukeliauti ir ką pasiekti.

Knygoje taip pat aptariama:

• Kaip išsirinkti tinkamą mitybą ir mankštintis, siekiant atgauti energiją.
• Kaip atrasti geriausius papildus, kurie padės geriau jaustis ir jauniau atrodyti.
• Kaip atkurti hormonų pusiausvyrą ir pagerinti žarnyno sveikatą, kad būtumėte išties sveikas ir vidumi, ir išore.
• Kaip trijų savaičių planas padės įveikti nuovargį.

Viską, ką rekomenduoju išbandyti, jau esu išbandžiusi. Nesiūlau jums daryti to, ko pati nedaryčiau. Pasitikėkite manimi. Dirbkite kartu su manimi ir leiskite jums patarti kiekviename jūsų žingsnyje. Knygoje supažindinsiu ir su moksliniais tyrimais. Kartu galime sukaupti didžiausią energiją, pasiekti geriausią sveikatą ir formą, apie kokią tik galite svajoti. Taigi pradėkime!

Dr. Sohère Roked yra bendrosios praktikos gydytoja, viena žymiausių Jungtinės Karalystės holistinės medicinos specialisčių. Jos patirtis Nacionalinėje sveikatos tarnyboje leido suprasti, ko trūksta tradicinės medicinos moksluose, pavyzdžiui, patarimų apie mitybą ir gyvenseną, padedančių žmonėms suvokti, kad patys gali valdyti savo sveikatą.

Knygos pagrindu skelbti tekstai: 17 patarimų, kad miegas šiąnakt būtų geresnis, Priešnuodis stresui, Valgykite, kad nugalėtumėte stresą, Papildai miegui

Šią knygą galite įsigyti pas mus!

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.