Magistrantūros studijų mugė
0 (0)

SOL_1332

2015 m. gegužės 12 d. 11.30–13.00 val. Lietuvos edukologijos universiteto (LEU) centrinių rūmų III aukšto fojė (Studentų g. 39) vyks LEU magistrantūros studijų mugė. Visi, kam liko tik žingsnis iki bakalauro diplomo, kviečiami ateiti ir sužinoti ne tik apie priėmimo į magistrantūros studijas sąlygas ir procedūras, bet ir gauti atsakymus į visus kitus rūpimus klausimus.

Dažnai studentas, turėdamas bakalauro laipsnį patvirtinantį diplomą, klausia savęs, ką daryti toliau? Ne visi studentai, ketverius metus praleidę universitete, nori dar bent metus tęsti mokslus. LEU Studijų rinkodaros ir karjeros skyriaus vedėjas Justinas Monkevičius sako, kad gyvenimo praktika rodo, jog visi be išimties esame besimokančios žinių visuomenės dalis, todėl mokymąsi reikia priimti kaip natūralų procesą.

„Studentas, kuris laiku suprato ir pasirinko magistrantūros studijas, padeda sau greičiau pasiekti norimą ar būtinai reikalingą žinių ir patyrimo kiekį, leidžiantį sėkmingai konkuruoti darbo rinkoje“, – teigia LEU Studijų rinkodaros ir karjeros skyriaus vedėjas J. Monkevičius. Jo nuomone, magistrantūros studijos padeda atskleisti asmenines būsimo aukštos kvalifikacijos specialisto savybes.
Magistrantūros studijų mugėje kiekvienas, kuris nori tęsti žinių ir pažinimo kelią, galės susipažinti su LEU siūlomomis programomis, susitikti su specialistais, kurie išsamiai pristatys programų turinį. Tai puiki galimybė sužinoti viską apie magistrantūros galimybes LEU.
.
Magistraturos diena plakatas internetui

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.