Pažink save kitaip – pažink save per SoulCollage®
0 (0)

Ieškai savęs, bet nežinai nuo ko pradėti? Nori išreikšti save kūrybiškai, bet nežinai, ko imtis? Ieškai atsakymų apie savo gyvenimo įvykius, bet atsakymai netenkina? Esi kryžkelėje nežinodamas, kuriuo keliu pasukti…Esi toks laimingas, kad nežinai ką su savimi daryti?

soul-sageKad ir kaip bebūtų, kviečiu Tave į nuotykį, į kūrybos, atradimų, transformacijos ir svarbiausia – savęs pažinimo ir priėmimo kelionę su SoulCollage® – į SoulCollage® įvadinį kursą “Pažink save kitaip – pažink save per SoulCollage®”!

Kas yra SoulCollage®?

SoulCollage® yra kūrybinė metodika ir savęs pažinimo procesas, kuriame naudojant koliažo techniką iš vaizdinių, paveikslėlių ar nuotraukų iš naujo atkuriame save, susikurdami individualią, ypatingą ir pačią gražiausią asmeninių koliažų kolekciją. SoulCollage® sujungia kūrybiškumą su racionalumu ir suteikia neribotas galimybes pažinti save, atrasti save iš naujo, suvokti savo elgesio modelius ir padėti pačiam sau juos pakeisti. Daugiau apie SoulCollage® gali paskaityti soulsage.eu ir soulcollage.com.

Kas, kur, kada?

Norintiems pasinerti į nuostabų SoulCollage® pasaulį, turime du galimus variantus:

Intensyvų vienos dienos įvadinį SoulCollage® kursą – šio seminaro metu, sužinosite viską, ką reikia žinoti, apie SoulCollage®, šios metodikos pritaikymą, pasimėgausime koliažų kūrimo procesu ir su savimi išsinešite nuostabų įrankį, padėsiantį įvairiausiose gyvenimo situacijose.
Artimiausias kursas – sausio 26 d.

5 dalių kursą – turinio prasme nesiskiriantis nuo intensyvaus kurso, tik viskas yra pateikiama truputį lėtesniu tempu, daugiau laiko turime įsigilinti į kiekvieną temą, “suvirškinti” informacijai. Visas kursas yra “išgyvenamas” paskiriant po keletą valandų kiekvieną savaitę.

Artimiausias 5 dalių kursas prasideda sausio 22 d.
Visi seminarai vyksta Vilniuje, užsiregistravusiems atsiųsime adresą.
Daugiau informacijos apie SoulCollage® seminarų laiką, kainą ir registraciją rasite www.soulsage.eu

SCLogo_Transparent

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

2 Responses

  1. Aistė parašė:

    O tai vis tik KUR? Čia Vilniuj? Ar bus Klaipėdoj?

  2. admin parašė:

    Vilniuje

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.