Perdegimo sindromas: kai „viską galiu“ pakeičia „daugiau nebegaliu“
0 (0)

3 Responses

  1. :) parašė:

    Šiandien jaučiuoso vienišas ir atrodo kad tai tęsis visą gyvenimą, nes 10 metų negaliu išlipti iš šito liūno, kad ir kiek bedėtim pastangų ar maitintum save šviesesnio rytojaus pažadais. Net racionalusis protas jau nebetiki :(

    • :)) parašė:

      Manau tam turi būti kažkokia priežastis, savo gyvenime tokią turiu, mane vienas žmogus labai įskaudino ir nuo to karto gyvenu lygiai taip pat, atrodo pagerėja, viską prisimenu ir vėl viskas išslysta iš rankų. Žinau, kad turiu atrasty savy jėgos viską paleist ar atrast būdą tai pamiršt, išgyvent, kad galėčiau visiškai pajudėt pirmyn, bet kaip Jūs sakote, net racionalus protas nebetiki. Atrodo nuo tų įvykių viskas ėmė ir pasikeitė ir nebėra kelio atgal į anokį gyvenimą ir mastymą. Bet nemanau, kad reikia dėl to nuleist rankas ir užsisklęst blogom mintim. Reikia mėginti judėti toliau ir pasistengti pradėti nuo savęs, tikėti ir judėti pirmyn, atrasti aistą ir paleisti vienišumą, o jei to nesinori – atrasti malonumą būti su savimi.

  2. . parašė:

    daugybę metų darbe ir visur kitur tenkinau visų norus,daug ką dariau už kitus,sprendžiau jų problemas,nesakiau niekam ne ir taip ėjau,ėjau per gyvenimą be atodūsio bijodama kitus įžeisti ir įskaudinti,tikėjau žmonėmis ir daug kuo pasitikėjau,bet kai supratau,kad visiems esu tik naudingas,patogus įrankis ir saviems ir svetimiems,pradedu atsiriboti nuo visų,tapau uždara,aišku daug kam nepatinka kai nebereaguoju į jų skundus ir nebeesu guodėja dėl problemų,kurių patys nesprendžia dėl tingėjimo ir apsileidimo,tiesiog nebenoriu bendrauti su žmonėmis,nes pamačiau,kad visi tik nori naudos ir reikalinga esi tol,kol naudinga,o kai tau atsitinka bėda,ar turi problemų niekas net nenori išklausyti,nes jiems tai neįdomu ir nobuodu,o man turi būti nenobuodu klausyti kitų skundus,kurie manęs neliečia,todėl apsiribojau tik darbu,o su visais bendravimas tapo oficelus ir formalus,jokių asmeniškumų,o geriausia atsiribojus nuo visų užsidaryti savo susikurtame pasaulyje ir mėgautis ramybe be jokių kaukių,apsimetinėjimų ir prievartinio bendarvimo ir nors anksčiau bijojau vienatvės,dabar ji man tapo geriausia drauge,daraugija pačios su savimi yra geriausia.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.