Seminaras “Kaip gyventi taip, kad GYVENTUM. Įvadas į integralinį neuroprogramavimą.”
0 (0)

Seminaras tiems, kurie siekia teigiamų pokyčių ir harmonijos gyvenime, domisi šiuolaikine psichologija ir seka naujienas psichologijos srityje.

Seminaras paremtas Rusijos psichologo, profesoriaus, akedeminko Sergėjaus Kovaliovo konsultavimo ir psichoterapijos metodikomis, o seminarą ves geriausias jo mokinys, praktinės psichoterapijos centro (Inovacinių psichotechnologijų institutas) vyriausiasis specialistas – Olegas Lekonsev.

oleg lekonsevOlegas Lekonsev – praktinis psichologas, psichoterapeutas, pilnateisis Rusijos profesionalios psichologijos ir psichoterapijos lygos narys, sertifikuotas integralinio neuropgrogramvimo treneris.

Nuo 2008 metų Oleg Lekontsev dirba kartu su prof. Sergejumi Kovaliovu jo sukurtame Praktinės psichoterapijos centre ir yra „dešinė jo ranka“.  Aktyviai veda organizuojamus Inovacinių psichotechnologijų Instituto renginius įvairiuose Rusijos miestuose.

Jau 6 metus Inovacinių psichotechnologijų institutas aktyviai vysto savo veiklą ir kiekvienais organizuoja  seminarus, kuriuose dalyvauja daugiau nei 200 klausytojų kas mėnesį!

Taigi, pirmą kartą Lietuvoje, ir ne kada nors, o jau 2014 m. rugsėjo 20-21d. Vilniuje vyks Olego Lekonsev praktinis 2-jų dienų seminaras „Kaip gyventi taip, kad GYVENTUM. Įvadas į integralinį neuroprogramavimą.”

Kaip norite gyventi?

Atsakymas į šį klausimą gali būti labai paprastas ir kartu gan sudėtingas. Iš vienos pusės – gyventi norime gerai ir ilgai. Iš kitos pusės – kodėl tai sugeba tik nedaugelis?
Praktinis seminaras „Kaip gyventi taip, kad GYVENTUM. Įvadas į Integralinį neuroprogramavimą” ne tik atsakys į šį klausimą, bet ir pasiūlys efektyvių gyvenimo pokyčių instrumentų, kuriuos naudodami galėsite pakelti ir netgi pakeisti savo gyvenimo kokybę.

Šiame seminare sužinosite atsakymus į labai svarbius klausimus:

–          Kokius gyvenimo etapus žmogus dėsningai praeina ir kodėl?
–          Kaip šie etapai įtakoja mūsų pasąmonės darbą?
–          Kaip funkcionuoja mūsų pasąmonė, ką ji moka ir ką gali?
–          Kodėl dažnai mes nepasiekiame to, ko norime ir nepakeičiame to, ką norime pakeisti?
–          Kokie yra naujausi  šiuolaikinės psichologijos pasiekimai? Kaip šie pasiekimai gali padėti jums pasiekti tai, ko išties norite jūs ir tik jūs?
–          Kaip pakeisti tai, ką norite pakeisti ir pasiekti tai, ką norite pasiekti?

Seminare išmoksite:

–          Atpažinti kokiame gyvenimo etape šiuo metu esate ir suprasite kas su jumis vyksta;
–          Naujai pažvelgti į savo gyvenimą ir aplinką, kurioje esate;
–          Veiksmingai naudotis psichotechnologijomis gerinant  kasdieninio savo gyvenimo kokybę;
–          Tapti tikru savo gyvenimo šeimininku.

Kas yra integralinis neuroprogramavimas?

Teoriškai:

Integralinis neuroprogramavimas – universalus žmogaus gyvenimiškos veiklos, tiek vidinės, tiek išorinės, valdymo meta- metodas („meta“ todėl, kad tai sudėtinga sistema, apjungianti metodus ir psichotechnoligijas).

Praktiškai:

Tai, tiesiog, būdas padedantis keisti save ir savo gyvenimą.
Integralinis neuroprogramavimas – konkrečiais metodais padeda efektyviai pasiekti savo gyvenimo kokybės pagerėjimo iki visiškos gyvenimo pilnatvės suvokimo ir pajautimo.
Integralinis neuroprogramavimas – autorinis profesoriaus Sergejaus Kovaliovo (Rusija) metodas psichoterapijoje ir konsultavime, kurią dar kitaip galima pavadinti mokymu kaip būti efektyviu ir sėkmingu.

oleg lekonsev_seminaras_apkarpytas

Į šį seminarą kviečiami psichologai, psichoterapiautai, koučingo specialistai, NLP specialistai, Socialinės panoramos specialistai ir VISI, kurie domisi šiuolaikinės psichologijos naujovėmis ir gyvenimo kokybės gerinimo galimybėmis.

Seminare bus gausu  įdomios teorijos ir  daug praktikų, kurias kiekvienas norintis galės plačiai naudoti savo kasdieniam gyvenime.

ORGANIZACINĖ INFORMACIJA

Registracija: per nuorodą  arba skambinkite telefonu: +37061601566
Seminarą ves: Olegas Lekosev (Rusija)
Seminaro data: 2014 09 20-21
Seminaro trukmė: 2 dienos (16 ak.val.)
Seminaro vieta: Vilnius
Seminaro kalba: Rusų k.
Sertifikacija: Visi seminaro dalyviai gaus sertifikatus
Seminaro kaina: 587 Lt

Į kainą įskaičiuota: dalomoji medžiaga (rusų k.), rašymo priemonės, pratimų atlikimo priemonės, kava ir vanduo pertraukėlių metu, pietūs.

 

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.